Pokrovitelj projekta:

Za kar najbolj prijazno menopavzo: Pridružite se brezplačnemu 60-dnevnem programu Hormoni v harmoniji

Tudi v obdobju menopavze in po njem lahko ženske poskrbimo za odlično kakovost življenja in zdravje. Točno temu je namenjen program Hormoni v harmoniji, skupnost žensk, ki so odločene živeti polno, sproščeno in zadovoljno tudi v zrelem življenjskem obdobju, ko nas »premetavajo« hormoni.  

Promocijsko sporočilo, 23. 11. 2022
Za kar najbolj prijazno menopavzo: Pridružite se brezplačnemu 60-dnevnem programu Hormoni v harmoniji - Foto: PROMO, Medex

Če imate željo polno živeti tudi v obdobju menopavze in po njem, ste prisrčno dobrodošle, da se pridružite vsem nepremagljivim neustavljivim, predvsem pa harmoničnim ženskam v zrelih letih. Ki so odločene živeti polno, sproščeno in zadovoljno tudi v zrelem življenjskem obdobju, ko nas »premetavajo« hormoni. 

Vzemite si pol urice na dan za spremljanje programa 60 dni in se vsak dan razveselite nove vsebine, ki jo za vas pripravlja Medex v sodelovanju z
ekipo strokovnih sodelavcev. Verjemite, vsebina vam bo v konkretno podporo in motivacijo tudi v najslabših dneh in šibkih trenutkih.

Zakaj se vam splača vsak dan skočiti v program Hormoni v harmoniji?

Prvič: Čas za spremljanje vsebin v programu Hormoni v harmoniji je tudi
čas v dnevu, ki si ga vzamete le zase!

Drugič: V programu vas čakajo vsebine, ki vam bodo pomagale živeti življenje, ki si ga želite, tudi v času menopavze in po njem. Predvsem boste izvedele, kako čim bolj omiliti simptome, ki spremljajo upad hormonov v tem obdobju, ki morda negativno vplivajo na kakovost vašega življenja ter vam jemljejo energijo in motivacijo. Dobile boste zanesljive nasvete, kako si pomagati pri najpogostejših simptomih menopavze.

Tudi če še ne občutite posebnih simptomov menopavzalnega prehoda, a se želite pravočasno pripraviti, se vključite in v 60 dneh boste dobili veliko konkretnih nasvetov, med drugim:

- kako si pomagati pri vročinskih oblivih
- kako si pomagati pri suhosti nožnice
- kako mirno začeti in zaključiti dan
- kako bolje spati
- katerim škodljivim razvadam se je dobro odpovedati
- kako se izogniti neželenemu pridobivanju teže
- kako ohranjati zdravo partnerstvo in živ libido tudi v menopavzi …

• Med vsebinami vas na primer čaka tudi hormonska joga z mednarodno učiteljico joge in qigonga, kjer vam je vsak teden na voljo nov video hormonske joge z Alenko Košorok Humar, ki jo je kot učinkovito možnost za lajšanje vseh vrst težav, ki jih povzročajo hormonska nihanja, utemeljila Brazilka Dinah Rodrigues. Hormonska joga blagodejno deluje na um in telo ter učinkovito lajša simptome menopavze. Za vadbo z Alenko ne potrebujete nobenega posebnega predznanja joge, hitro pa boste opazili učinke.

• Na vas čakajo tudi zdravi recepti za slastne jedi, ki prispevajo k uravnoteženemu delovanju hormonskega sistema. Alenka Košorok Humar bo z vami delila svoje najljubše recepte. Z njimi naredite nekaj dobrega za svoje hormone, hkrati pa uživate tako ob pripravi kot ob uživanju hrane. Čaka vas 18 receptov, med drugim boste med recepti našli hrano za porast energije, hrano, ki pomirja, hrano za lepo polt in kožo, hrano za zdrave kosti, hrano za čiščenje in razstrupljanje, hrano za veselje.

Program Hormoni v harmoniji vam bo pomagal, da boste tudi v času menopavze umirjeni, naspani in sproščeni!