Video: zimski make up

Srebrne snežinke in od mraza obarvana lička. Zima je vendarle tukaj, zato vam bomo tokrat skupaj z IsaDoro pokazali, kako si naredite pravi, letnemu času primerni zimski make up.

Video: zimski make up

Tako kot pri vsakem make upu si najprej pripravimo dolgo obstojno podlago, ki vključuje uporabo korektorja (Perfect Coverstick), nanos tekoče podlage (Lift & Cover) in fiksiranje s pudrom v prahu (Perfect Loose Powder). Naj vas spomnimo – nikar ne pozabite na predel okoli oči, saj boste tako preprečile nabiranje senčila na pregibih veke.

Nadaljujemo z osenčenjem (Eye Shadow Quartet) in občrtanjem oči (Colorful Eyeliner). Ker pripravljamo zimski make up, tokrat izjemoma uporabimo dve črtali – črno, čezenj pa na spodnji rob veke ob trepalnice nanesemo še svetleče črtalo (Pearly eyeliner-zimski look, Snow belle). Ne pozabite na obrvi (Eye Brownpencil with brush) in maskaro (Build-up extra volume mascara with panthenol).

Ključna sestavina zimskega make upa je posebno senčilo za lička. Da boš prava zimska princeska, si na lička s širokim čopičem nanesite IsaDorin Snow belle highlighter - zimski look, nato pa kar s prsti na konico nosu in zgornji del ličnic pri lasišču nanesiti bleščeč Sheer shimmer iluminator – zimski look. Za konec si ustnice namažite z lip glossom (Express star gloss).

Oglejte si še videe:

Sminkanje_4del_koncna

Najbolj brano