Video: vijolični make up

Doslej smo vam skupaj z IsaDoro pokazali, kako se naličite za povsem običajen delovni dan in kako za večerno zabavo. Za malo bolj posebne, razigrane decembrske dni, pa vam tokrat predlagamo make up v vijoličnih barvah.

Video: vijolični make up

Tako kot pri vsakem make upu, najprej na kritičnih predelih uporabimo korektor (Perfect Coverstick), nato s čopičem nanesemo tekočo podlago (Velvet touch), ki jo na koncu enakomerno z debelim čopičem prekrijemo s pudrom v prahu (Perfect Loose Powder).

Za make up v vijoličnih barvah umetnica ličenja IsaDora predlaga uporabo senčil Creative Shades - zimski look, Purple Pearls. Kot smo vam že pokazali, na pregib veke v loku nanašamo temnejše odtenke, v kotičke oči in pod obrvi pa svetlejše. Robove zabrišite. Da bodo vaše očke sijale vijolično, jih obrobite s črtalom za oči (Perfect Contour Kajal) barve ametista. Obrvi oblikujte z Eye Brownpencil with brush, trepalnice pa zapeljivo poudarite z maskaro (Protecting Waterproof mascara with panthenol).

Na ličnice nanesite rdečilo (Perfect Powder Rouge), za piko na i si ustnice obarvajte z glossom v rožnatih tonih (Express star gloss).

Sminkanje_3del

Najbolj brano