Video: večerni make up

V prejšnjem videu vas je IsaDora naučila, kaj je pomembno za dolgo obstojnost make upa in kako se pripravi podlaga. Za pripravo večernega, bolj vpadljivega in glamuroznega make upa, se bomo tokrat poučile, kako poudarimo oči in usta.

Video: večerni make up

Tako, kot pri naravnem make upu, uporabimo korektor (Perfect Coverstick) in tekočo podlago (Hydralight), ki ju fiksiramo s pudrom v kamnu (Velvet Touch Compact Powder) ali prahu (Perfect Loose Powder).

Senčenje oči

Za večerno senčenje oči umetnica ličenja IsaDora predlaga močnejše odtenke senčil (Creative Shades) iz letošnjega zimskega looka in močnejšo uporabo črtala za oči (Colorful Eyeliner) ali svinčnik za oči (Colormatic Eye pen). Za najboljši učinek tega poskušamo nanesti v eni potezi od notranjega kotička očesa proti zunanjemu.

Močnejša maskara

Obrvi oblikujte z Eye Brownpencil with brush. Make up oči zaključimo z maskaro. Trepalnice zvečer poudarimo še močneje, kot podnevi, zato pri IsaDori priporočajo maskare, ki bodo optično zgostile in podaljšale vaše trepalnice (Build-up extra volume mascara with panthenol).

Obarvane ustnice

Seveda ne pozabite na nanos rdečila na ličnice (Perfect Powder Rouge). Pika na i večernega make upa so močno poudarjene ustnice. Vedno jih najprej občrtamo z barvnim črtalom (Perfect lipliner), da se šminka ne bo prelila čez rob ustnic. Ko ustnice zapeljivo občrtamo, jih premažemo s šminko (Perfect Moisture Lipstick) v enaki barvi in vaš make up za divjo noč v mestu je nared!

Fotografije promocijsko gradivo

Snemanje in montaža MMAML

Sminkanje_2del_koncno

Najbolj brano