Video: naravni dnevni make up

Štiri posnetke objavljamo enega za drugim še pred božičnimi prazniki in upamo, da vam bodo služili kot navdih pri ličenju za prihajajoče praznične dni.

Video: naravni dnevni make up

Podlaga

Pri vsakem make-upu je najpomembnejša obstojna podlaga.

Za korekcijo obraznih linij in nepravilnosti korektor nanesemo na vse nepravilnosti na obrazu in okoli oči (Perfect Coverstick). Nadaljujemo z nanosom tekoče podlage (Sheer to Cover Foundation). Umetnica ličenja IsaDora priporoča uporabo čopiča, saj omogoča najbolj enakomeren in enostaven nanos, kot če bi to počele s prsti. Podlago nanesemo od leve proti desni in jo dopolnimo s potegi čopiča gor – dol. Podlago v gubah učvrstimo z gobico, na koncu pa jo enakomerno fiksiramo s pudrom v kamnu ali prahu (Perfect Loose Powder). Ne pozabite na predel okoli oči, saj boste tako preprečile nabiranje senčila na pregibih veke.

Senčenje

Naslednji korak je senčenje oči (Eye Shadow Quartet). Za dnevni make up umetnica ličenja IsaDora predlaga nežne odtenke senčil. Na pregib veke v loku nanesite temnejšo barvo. Za optično večje oči pod spodnji lok obrvi od kotička očesa nanesite senco svetle barve.

Robove pazljivo zabrišite. Ne pozabite na črtalo za obči (Perfect Contour Kajal ) – z nanosom ob spodnji rob zgornje veke bodo vaše očke še bolj zapeljivo poudarjene.

Obrvi in trepalnice

Obrvi oblikujte z Eye Browpencil with brush.

Make up oči zaključimo z maskaro. Vedno jo uporabite tudi na spodnjih trepalnicah.

Ličnice in ustnice

Predzadnji korak k dnevni popolnosti je nanos rdečila na ličnice (Perfect Powder Rouge). Priporočamo, da pred nakupom rdečila tega preverite na obrazu, nanašajte pa ga s posebnim čopičem za lica glede na linijo svojih ličnic. Celostno podobo naravnega make-upa zaključimo z nanosom lip glossa v svetli, nevtralni barvi (Metallic Lip Polish gloss).

Fotografije promocijsko gradivo

Snemanje in montaža MMAML

Sminkanje_1del

Najbolj brano