Mlada slovenska chefinja s svojo energijo, strastjo, predanostjo in vizijo ne ustvarja le izvrstnih jedi, temveč postavlja nove standarde v svetu kulinarike. Brinini krožniki so inovativni in estetsko dovršeni ter obenem preprosti, ustvarjeni iz svežih sestavin, dostopni.
Vrata gastronomije ji je na stežaj odprla zmaga na kuharskem tekmovanju MTikTok Chef Academija, ki ga je organiziral Mercator, saj je za nagrado dobila priložnost usposabljanja na prestižni akademiji Gordona Ramsayja v Londonu. Tu je izpopolnila svoje kuharske veščine in pridobila bogate izkušnje. Slednje ji je dalo tudi sodelovanje v MasterChefu, kjer je, kot pravi, imela priložnost spoznati sebe in se osredotočiti na svoje sposobnosti. Sledile so delavnice, sodelovanja, učenje pri Ani Roš in pot jo je končno pripeljala do ustvarjanja lastne zgodbe.
Brinavkuhni je znamka, pod katero deluje kot osebna chefinja in strankam ponuja kuharske izkušnje po njihovi meri. Prireja in vodi kulinarične dogodke in delavnice, na katerih poučuje raznolike kuhinje, s tem pa Brina vpliva na to, kako ljudje razmišljajo o hrani, prehranskih navadah in kulinarični kulturi nasploh. Tako mlada je izdala že tudi kuharsko knjigo Recepti z bučnim oljem, ki je nastala v sodelovanju z oljarno Jeruzalem, pod okriljem Spara pa je razvila lastno linijo Brinina skleda, ki je postala nepogrešljiva med ljubitelji zdrave in hkrati nadvse okusne hrane. A Brina kljub uspehom ne spi na lovorikah, temveč želi še naprej razvijati svoj talent in nadgrajevati znanje. Medtem ko jo je akademija Gordona Ramsayja povabila, naj se jim tokrat v Londonu pridruži v vlogi profesorice, bi naša vrhunska chefinja rada izkušnje nabirala še kje drugje po svetu, saj je njen cilj ves čas delati korake naprej.