VIDEO | Najlepši utrinki s podelitve nagrad Elle Style Awards 2023: Pokukajte v vzdušje največjega modnega dogodka pri nas

28. 11. 2023
VIDEO | Najlepši utrinki s podelitve nagrad Elle Style Awards 2023: Pokukajte v vzdušje največjega modnega dogodka pri nas (foto: Marko Delbello Ocepek)
Marko Delbello Ocepek

V družbi izjemnih osebnosti, ki premikajo kreativne meje na svojih področjih, smo na prijeten novembrski večer v ljubljanski Cukrarni obeležili že 11. podelitev nagrad Elle Style Awards na domačem podiju.

Ko zapoje čarobna Nina Strnad in iz novega avtomobila Renault Clio kot voditelj večera v obleki kultne slovenske znamke SENS izstopi očarljivi igralec Klemen Janežič, veš, da bo večer pred tabo več kot odličen. Prav takšna je bila namreč uvertura v že tradicionalni dogodek našega uredništva, kjer smo (pro)slavili impozantne domače ustvarjalce in njihovo vsesplošno delovanje s poudarkom na letu 2023. Z nami so bili med drugim Gorka Berden, Hannah Mancini, Lukas Zuschlag, Anja Medle, Petja Zorec, Jasna Vale, Inja Zalta, Maja Štamol in številni drugi. Ko smo zavili elegantno pentljo čez uradni program, je taktirko plesišča prevzel nadobudni DJ Matway iz Hitradia Center.

Impresiven ambient Cukrarne je zaživel v modrih barvah našega letošnjega generalnega pokrovitelja Renault, za cvetlični dotik je poskrbel Sanjski šopek, Arbadakarba pa je dodala svojo dekorativno magijo z baloni. Brbončice gostov je ves večer razvajala ekipa Kaval Group, okusna jedača pa že od nekdaj tvori dober par z vrhunsko pijačo. Gostje so se osvežili s pijačami Vitamin Well, okušali so odlične penine in vina Santomas ter se zabavali ob koktajlih z odličnim džinom Tanqueray. Mimogrede, saj poznate tisto modrost o lepotnem spancu, kajne? Obstaja tudi takšna o lepotnem napitku, recept zanj pa ima Medex, ki je ta večer stregel koktajle dobrodošlice s kolagenom. Tu pa se osvežilna zgodba še ne konča, saj je za vitaminski naboj in spodbudo zdravja obiskovalcev poskrbela znamka naravnih sokov in razstrupljevalnih programov Juicefast.

Elegantne oprave, ki smo jim bili priča, so bile prava paša za oči, te pa smo si spočili tudi na luksuznih oblačilih znamke Answear, ki je obenem poskrbela za to, da smo lahko bili za hip vsi zvezde naslovnice Elle. K njim se lepo podajo ure in nakit znamke Emporio Armani, ki so jih lahko gostje preizkusile v kotičku Slowatch.

Vsaka modno ozaveščena dama pa ve, da je prav tako kot kakovosten kos oblačila pomembno tudi njegovo vzdrževanje. Prav te dame se ne ločijo od nepogrešljivih visokotehnoloških naprav Philips, med katerimi sta parna postaja serije PerfectCare 8000 in parni ročni likalnik Philips Handheld Steamer serije 7000. Obe smo dodali na seznam za dobrega moža v rdečem, kot tudi brezžični sesalnik AquaTrio serije 9000A, pametni Airfryer Combi XXL serije 7000 in popolnoma samodejni espresso kavni aparat serije 5400 z mlečnim sistemom LatteGo. Slednji je poleg živahne glasbe z vsemi vrstami kave namreč poskrbel, da pozno v noč ni zehal prav nihče.

V zraku je bilo dobesedno mogoče čutiti Elle, saj so gostje dišale po uradnih dišavah Elle parfumers z elegantnimi cvetličnimi vonji. Pri njih so lahko vzdušje večera ujele tudi v 360-stopinjski video, ki je za vedno romal v osebni ali družbeni arhiv. Če ostanemo na lepotni noti, je bil novi serum Cellular Expert Lift 3-zone z inovativno anti-age sestavino bakuchiol znamke NIVEA ljubezen na prvi pogled. Lepa koža, lepi … lasje! Formula zanje je, kot smo spoznali na letošnjih Elle Style Awards, preprosta: šampon + balzam Expert Absolut Repair Molecular znamke L'Oréal Professionnel.

Vsi gostje so domov odnesli bogate darilne vrečke, v katerih so bile poleg številnih dobrot že omenjenih sponzorjev tudi slastne proteinske čokoladice Notus in lepotni sladkorji znamke Bloom Cosmetics. Glamurozni spomin za domov v videoobliki pa so gostje odnesli tudi iz kotička Honor, ki so ga posneli s pomočjo inovativne kamere ​Glamatic 360. Smo omenili, da smo tam spoznali tudi njihova nova telefona HONOR V Purse in HONOR Magic V2? Dvojni zadetek!

V imenu založniške hiše Adria Media bi se radi zahvalili vsem pokroviteljem dogodka, in sicer so to Peugeot, Bloom Cosmetics, PPD z znamko Tanqueray gin, Santomas penine, Vitamin Well, L’Oréal Professionnel, Answear, Honor, Medex, Philips, Orbico, Nivea, Juicyfast, Slowatch, Hitradio Center, Notus, Booby Tape, Emporio Armani, Kaval Group, SENS. Za magično piko na i v ambientu sta poskrbela Sanjski šopek in Arbadakarba.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Marko Delbello Ocepek

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ne spreglejte: Kdo je prejel nagrade Elle Style Awards 2023? Ta imena so zaznamovala največji modni dogodek v letu

Elle Style Awards 2023: Pokukajte v dogajanje najbolj glamuroznega dogodka leta in si oglejte najbolj očarljive trenutke večera

Z rdeče preproge Elle Style Awards 2023: Oglejte si glamurozne videze nagrajencev in gostov

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Pokrovitelji: