Elle Style Awards 2023: Znani so NAGRAJENCI!

20. 11. 2023
Elle Style Awards 2023: Znani so NAGRAJENCI! (foto: Petra Cvelbar)
Petra Cvelbar

Tam, kjer eleganca sreča karizmo in se jima pridruži še neomajna moč, se snidejo osupljive osebnosti, ki so s svojim delovanjem v zadnjem letu na nas pustile trajni pečat. Razkrivamo izjemne ustvarjalce, ki jih ni mogoče spregledati, in osebnosti, katerih prezenca nas spodbuja, da tudi sami zaplešemo zunaj okvirjev lastne predvidljivosti. Njihov življenjski slog, občutek za lepoto in izražanje ter ustvarjalnost so vir brezmejnega navdiha. To so letošnji nagrajenci Elle Style Awards!

Tokrat smo jih podeljevali v devetih kategorijah. Letošnji izbor nagrajencev je potekal brez predhodnih nominacij, kar pomeni, da smo na podelitvi nagrad Elle Style Awards nagrajence predstavili širši javnosti in jim nagrade tudi podelili. To so obrazi, ki jim pripisujemo neskončno kreativnost in svojstven stil v vsem, kar počnejo, s tem pa se pridružujejo vsem našim dosedanjim nagrajencem Elle Style Awards.

Kdo so nagrajenci Elle Style Awards 2023?

Nagrade za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju je revija Elle letos podelila v devetih kategorijah, ob teh pa podelila tudi nagrado leta za življenjsko delo. 

Elle modni oblikovalec

Almira Sadar

Nagrado smo podelili oblikovalcu, ki je s svojo nadarjenostjo in inovativnostjo v letu 2023 gradil edinstveni modni izraz, s svojim delom pa postavil nove standarde na področju mode.

Elle ženska

Barbara Čeferin

Nagrado smo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

Elle moški

Tomo Brejc

Nagrado smo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo stopa v ospredje.

Elle glasba

Mark Jacob Cavazza - Vazz

Nagrada je šla v roke mlademu glasbeniku, ki nas navdušuje s svojo neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Elle dekor

Studio Brajak Vitberg

Nagrada je šla v roke umetniškem in oblikovalskem studiu, ki združuje brezmejno kreativnost in poslovno žilico.

Elle mladi talent

Timotej Letonja

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

Elle zelena nagrada

Luka Košir

Nagrado smo podelili osebi, ki spretno vključuje trajnostni pristop  na področju svojega dela, tokrat v kuhinji.

Elle nagrada za izjemne dosežke v modi

Nataša Čagalj

Letos smo prvič podelili tudi nagrado za izjemne dosežke v modi. Podelili smo jo osebi, katere ime najglasneje odmeva tudi onkraj naših meja.

Elle življenjsko delo

Manca Košir

Vrhunec dogodka Elle Style Awards je nagrada za življenjsko delo. Prejela jo je oseba, ki je s svojim delom in ustvarjalnim pečatom na svojem področju najbolj zaslužna.

Fotografije: Lenart Kirbiš, Alan Orlič Belšak, Taja Harris, Urša Premik, Suzan Gabrijan, Ana Hribar, Barbara Brejc, Aleksandra Saša Prelesnik

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan

Pokrovitelji: