Elle Style Awards 2023: Pokukajte v dogajanje najbolj glamuroznega dogodka leta in si oglejte najbolj očarljive trenutke večera

22. 11. 2023
Uredništvo revije Elle (od leve proti desni): Manca Pogačar, Petra Windschnurer, Ajda Gregorc, Mojca Zemljak, Neja Drozg, Petra Cvelbar (foto: Marko Delbello Ocepek)
Marko Delbello Ocepek

V družbi izjemnih osebnosti, ki premikajo kreativne meje na svojih področjih, smo na prijeten novembrski večer v ljubljanski Cukrarni obeležili že 11. podelitev nagrad Elle Style Awards na domačem podiju.

Že uvodoma nas je s svojim glasom pobožala Nina Strnad.
Manca Košir je prejela Elle nagrado za življenjsko delo.
Prvo vrsto so zasedli letošnji nagrajenci.
Jaka Drozg, Neja Drozg in Tomaž Drozg
Impresiven ambient Cukrarne je zaživel v modrih barvah našega letošnjega generalnega pokrovitelja Renaulta.
V zraku je bilo dobesedno mogoče čutiti Elle, saj so gostje dišale po uradnih dišavah Elle parfumers z elegantnimi cvetličnimi vonji.
Za vitaminski naboj in spodbudo zdravja obiskovalcev je poskrbela znamka naravnih sokov in razstrupljevalnih programov Juicefast.
Medex je stregel koktajle dobrodošlice s kolagenom.
Philips ponuja vse za dom.
Impresiven ambient Cukrarne je zaživel v modrih barvah našega letošnjega generalnega pokrovitelja Renaulta.
Gostje so se osvežili s pijačami Vitamin Well.
Gostje so se zabavali ob koktajlih z odličnim džinom Tanqueray.
Uradni del programa je povezoval vedno očarljivi igralec Klemen Janežič.
Formula za čudovite lase je preprosta: šampon + balzam Expert Absolut Repair Molecular znamke L'Oréal Professionnel.
Medex je bil prokrovitelj nagrade Elle ženska.
Manca Košir, prejemnica nagrade Elle življenjsko delo, z vnukom Tinom Koširjem Popovičem.
V Nivea kotičku ni manjkalo njihovih najbolj priljubljenih izdelkov.
Prejemnik nagrade Elle dekor Studio Brajak Vitberg ter predstavnik in predstavnica znamke L'Oreal Professionnel, Antonio Brtan, Sales Manager za regijo Adria-Balkan, in Sanelo Mujič, vodjo prodaje in marketinga divizije profesionalne nege las, ter redaktorica in lektorica revije Elle Mojca Zemljak.
Violinistka Maša Golob in pevka in pevka ter voditeljica Flora Ema Lotrič.
Honor je bil pokrovitelj nagrade Elle mladi talent.
Marko Pavlovič in Katarina Benček sta se ustavila tudi v Answear kotičku.
Milan Gačanovič ob lepotcu večera - Renault Cliu.
Brbončice gostov je ves večer razvajala ekipa Kaval Group
Gostje so si privoščili slastne proteinske čokoladice Notus.
Gostje so okušali odlične penine in vina Santomas.
Ko smo zavili elegantno pentljo čez uradni program, je taktirko plesišča prevzel nadobudni DJ Matway iz Hitradia Center.
Za cvetlični dotik je poskrbel Sanjski šopek.
Barbara Sor in Inja Zalta.
Hrvaška vplivnica Dora Martinović.
Uredništvo revije Elle (od leve proti desni): Manca Pogačar, Petra Windschnurer, Ajda Gregorc, Mojca Zemljak, Neja Drozg, Petra Cvelbar
Manekenka Angela Radovanović je za modno zgodbo decembrske številke revije Elle pozirala ob Renault Cliu.
Glamurozne spomine za domov v videoobliki so gostje odnesli tudi iz kotička Honor, ki so ga posneli s pomočjo inovativne kamere ​Glamatic 360.
Dame se ne ločijo od nepogrešljivih visokotehnoloških naprav Philips, med katerimi sta parna postaja serije PerfectCare 8000 in parni ročni likalnik Philips Handheld Steamer serije 7000.
Gostje so v kotičku Slowatch lahko preizkusile nakit Emporio Armani.
Elegantne obleke Answear so bile prava paša za oči.
Vsak gost je domov odnesel darilno vrečko, ki so jo napolnili naši pokrovitelji.
Dobro razposajena Tesa Jurjaševič.
Vplivnici Alja Perne in Jasna Vale.
Urednica Elle Instagrama Lejla Kruško in urednica elle.si Manca Pogačar.
Ajda Gregorc, Neja Drozg in Ajda Kolar so poskrbele za nepozaben večer.
Prejemnico nagrade Elle življenjsko delo Manco Košir so na dogodku podprli tudi njena hčerka Ladeja Godina Košir, vnuk Tin Košir Popovič, vnukinja Taja Harris in družinski prijatelj, oblikovalec David Tavčar.
Sandra Antić - Saki recitira je recitirala pesem Mance Košir.
Answear je poskrbel za to, da smo lahko bili za hip vsi zvezde naslovnice Elle.
Najbolj se je bleščalo v kotičku Answear.
Regionalna predstavnica za komuniciranje družbe H&M Valeria Četić in vplivnica Tjaša Kokalj Jerala.
Nina Žnideršič, Milan Gačanovič in Gorka Berden.
Modna oblikovalca Matic Veler in Maja Ferme.
Šopek priljubljenih slovenskih vplivnic in podjetnic.
Answear je poskrbel za to, da smo lahko bili za hip vsi zvezde naslovnice Elle.
Ajda Gregorc, Petra Kordiš, Anika Opara in Tesa Jurjaševič.
Urednica metropolitan.si Alma Rahne in novinarka Lara Paukovič.
Za dobro voljo je poskrbel voditelj Klemen Janežič.
Urednica revije Elle Petra Winschnurer je nosila obleko modne oblikovalke Anike Opara, ki usvarja pod imenom ÆMONA.
Mika Umer Windschnurer se lepo poda k bleščečemu nakitu znamke Emporio Armani.
Voditelj in igralec Klemen Janežič ter fotografinja Urša Premik.
Umetnica ličenja Romina Regvat in Ajda Gregorc.
Gostje so med uradnim delom programa prepevali skupaj z Nino Strnad.
Dekleta prisegajo na šampon + balzam Expert Absolut Repair Molecular znamke L'Oréal Professionnel.
Gostje so se zabavali ob koktajlih z odličnim džinom Tanqueray.
Glavni pokrovitelj letošnjega dogodka Elle Style Awards je Renault.

Ko zapoje čarobna Nina Strnad in iz novega avtomobila Renault Clio kot voditelj večera v obleki kultne slovenske znamke SENS izstopi očarljivi igralec Klemen Janežič, veš, da bo večer pred tabo več kot odličen. Prav takšna je bila namreč uvertura v že tradicionalni dogodek našega uredništva, kjer smo (pro)slavili impozantne domače ustvarjalce in njihovo vsesplošno delovanje s poudarkom na letu 2023. Z nami so bili med drugim Gorka Berden, Hannah Mancini, Lukas Zuschlag, Anja Medle, Petja Zorec, Jasna Vale, Inja Zalta, Maja Štamol in številni drugi. Ko smo zavili elegantno pentljo čez uradni program, je taktirko plesišča prevzel nadobudni DJ Matway iz Hitradia Center.

Impresiven ambient Cukrarne je zaživel v modrih barvah našega letošnjega generalnega pokrovitelja Renault, za cvetlični dotik je poskrbel Sanjski šopek, Arbadakarba pa je dodala svojo dekorativno magijo z baloni. Brbončice gostov je ves večer razvajala ekipa Kaval Group, okusna jedača pa že od nekdaj tvori dober par z vrhunsko pijačo. Gostje so se osvežili s pijačami Vitamin Well, okušali so odlične penine in vina Santomas ter se zabavali ob koktajlih z odličnim džinom Tanqueray. Mimogrede, saj poznate tisto modrost o lepotnem spancu, kajne? Obstaja tudi takšna o lepotnem napitku, recept zanj pa ima Medex, ki je ta večer stregel koktajle dobrodošlice s kolagenom. Tu pa se osvežilna zgodba še ne konča, saj je za vitaminski naboj in spodbudo zdravja obiskovalcev poskrbela znamka naravnih sokov in razstrupljevalnih programov Juicefast.

Elegantne oprave, ki smo jim bili priča, so bile prava paša za oči, te pa smo si spočili tudi na luksuznih oblačilih znamke Answear, ki je obenem poskrbela za to, da smo lahko bili za hip vsi zvezde naslovnice Elle. K njim se lepo podajo ure in nakit znamke Emporio Armani, ki so jih lahko gostje preizkusile v kotičku Slowatch.

Vsaka modno ozaveščena dama pa ve, da je prav tako kot kakovosten kos oblačila pomembno tudi njegovo vzdrževanje. Prav te dame se ne ločijo od nepogrešljivih visokotehnoloških naprav Philips, med katerimi sta parna postaja serije PerfectCare 8000 in parni ročni likalnik Philips Handheld Steamer serije 7000. Obe smo dodali na seznam za dobrega moža v rdečem, kot tudi brezžični sesalnik AquaTrio serije 9000A, pametni Airfryer Combi XXL serije 7000 in popolnoma samodejni espresso kavni aparat serije 5400 z mlečnim sistemom LatteGo. Slednji je poleg živahne glasbe z vsemi vrstami kave namreč poskrbel, da pozno v noč ni zehal prav nihče.

V zraku je bilo dobesedno mogoče čutiti Elle, saj so gostje dišale po uradnih dišavah Elle parfumers z elegantnimi cvetličnimi vonji. Pri njih so lahko vzdušje večera ujele tudi v 360-stopinjski video, ki je za vedno romal v osebni ali družbeni arhiv. Če ostanemo na lepotni noti, je bil novi serum Cellular Expert Lift 3-zone z inovativno anti-age sestavino bakuchiol znamke NIVEA ljubezen na prvi pogled. Lepa koža, lepi … lasje! Formula zanje je, kot smo spoznali na letošnjih Elle Style Awards, preprosta: šampon + balzam Expert Absolut Repair Molecular znamke L'Oréal Professionnel.

Vsi gostje so domov odnesli bogate darilne vrečke, v katerih so bile poleg številnih dobrot že omenjenih sponzorjev tudi slastne proteinske čokoladice Notus in lepotni sladkorji znamke Bloom Cosmetics. Glamurozni spomin za domov v videoobliki pa so gostje odnesli tudi iz kotička Honor, ki so ga posneli s pomočjo inovativne kamere ​Glamatic 360. Smo omenili, da smo tam spoznali tudi njihova nova telefona HONOR V Purse in HONOR Magic V2? Dvojni zadetek!

V imenu založniške hiše Adria Media bi se radi zahvalili vsem pokroviteljem dogodka, in sicer so to Peugeot, Bloom Cosmetics, PPD z znamko Tanqueray gin, Santomas penine, Vitamin Well, L’Oréal Professionnel, Answear, Honor, Medex, Philips, Orbico, Nivea, Juicyfast, Slowatch, Hitradio Center, Notus, Booby Tape, Emporio Armani, Kaval Group, SENS. Za magično piko na i v ambientu sta poskrbela Sanjski šopek in Arbadakarba.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Marko Delbello Ocepek

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ne spreglejte: Kdo je prejel nagrade Elle Style Awards 2023? Ta imena so zaznamovala največji modni dogodek v letu

VIDEO | Najlepši utrinki s podelitve nagrad Elle Style Awards 2023: Pokukajte v vzdušje največjega modnega dogodka pri nas

Z rdeče preproge Elle Style Awards 2023: Oglejte si glamurozne videze nagrajencev in gostov

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Pokrovitelji: