Nagrade ELLE Style Awards 2014!

Lanskoletni dogodek Elle Style Awards, ki je slovenskim ustvarjalcem podelil nagrade za kreativne dosežke na modnem področju in drugih, povezanih z življenjskim stilom, je požel veliko pozornosti in navdušenja. Letos se bo ta ugledni mednarodni modni dogodek zgodil 13. oktobra, in sicer v SNG Opera in balet Ljubljana, z začetkom ob 20.30 uri.

Nagrade ELLE Style Awards 2014! - Foto: Primož Predalič

Letos bodo nagrade Elle Style Awards by Twingo podeljene v naslednjih sedmih kategorijah:

1. Modni oblikovalec

Kategorija je posvečena tistim, ki so si v modnem svetu zgradili trdno mesto s svojim neponovljivim kreativnim izražanjem, ki navdihuje doma in po svetu.

2. Moški leta

Nagrada se podeljuje moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

3. Oblikovalec modnih dodatkov

Nagrado bomo podelili posamezniku, ki z unikatnim, inovativnim in vizionarskim delom na področju oblikovanja modnih dodatkov postavlja nove standarde in trende.

4. Mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

5. Modni video

Kategorija je posvečena ustvarjalcem, ki s svojim močnim čutom za estetiko snemajo popolno zaokrožene modne zgodbe v gibanju, pospremljene z glasbo.

6. Modno sodelovanje

Nagrado podarjamo najopaznejšim sodelovanjem med slovenskimi podjetji z dolgo tradicijo in oblikovalci, katerih rezultat so bili izdelki s posebno vrednostjo.

7. Življenjsko delo

Posebno mesto bo tudi letos imela nagrada Elle Style Awards za življenjsko delo, ki jo dodeljujemo velikemu mojstru na svojem področju, katerega dolgoletno delo, plod neizčrpne ustvarjalne energije in izraz visoke estetike, ostaja v večnem spominu.

Vse nominirance lahko spoznate tukaj.

Spremljate nas tudi na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Najbolj brano