Ženske, rojene v teh znamenjih, znajo najbolj uživati, ko so samske


Nekatere ženske hrepenijo po partnerstvu in so, ko so samske nezadovoljne. Nekaterim predstavnicam pa samski stan ne povzroča nobenih težav, prav nasprotno, v njem celo uživajo!

Spirituelle, 17. 12. 2018
Ženske, rojene v teh znamenjih, znajo najbolj uživati, ko so samske - Foto: Unsplash/ Jonas Svidras

STRELKA

Strelka je ženska, ki ima v razmerju običajno težave, saj ves čas hrepeni po neodvisnosti in svobodi, zato je biti samska zanjo nekaj čudovitega, saj je lahko sama svoj gospodar. Prizadeva si za osebnostno rast in rada tvega. Skozi življenje se želi razvijati in se učiti, kar najlažje počne, ko je samska. Rada se distancira od družbenih pričakovanj in sama dobro ve, kako si želi živeti.

Zna resnično uživati v osvajanju, ter v avanturah, seveda brez obveznosti. Ona zelo dobro ve, da tudi ko je samska, ni življenje nič manj polno in razigrano. Ker ne mara biti odvisna od partnerja in se zelo težko popolnoma prilagodi, zna takrat, ko je samska odlično zavrteti svoj vrtiljak zabavnega življenja.

Strelka živi hitro, aktivno in površinsko, zato se težko spušča v globoka razmerja. V njenem življenju ni časa in volje za neskončna prilagajanja, ponižnost ter sprejemanje vsega, kar zahteva ljubezenski odnos. Zanjo samsko življenje prinaša številne prednosti, o katerih lahko vezane ženske samo sanjajo. Ona uživa, če se lahko druži, s komer hoče, prihaja domov, kadar hoče in počne vse, kar ji pade na pamet, ne da bi pri tem morala upoštevati še partnerjeve želje.

VODNARKA

Vodnarka je prava prispodoba samostojnosti, zato jo samski stan čisto nič ne vznemirja v negativni smeri, prav nasprotna, ona uživa, ko se lahko, brez da bi komu kaj pojasnjevala spušča v nove avanture in dogodivščine, ki ji prinašajo nasmeh na ustnice. Vodnarka ima visoke cilje in sanje, ter vedno goji strastna navdušenja do svojih interesov, ki jih tudi težko usklajuje s partnerjem.

Živi v skladu s svojimi načeli, zato se ne bo zadovoljila zgolj z vlogo biti v razmerju. Ker je vajena trdo delati in vztrajati za svoj zaslužek, ki ji omogoča pestro življenje, najraje v zapravljanju uživa sama in ne mara, da bi kdo nadzoroval njeno finančno stanje, kar je še eden izmed razlogov, da ko je samska, resnično uživa.

Dobro se zaveda, kaj je tisto, kar potrebuje, zato sebe postavlja na prvo mesto, ter ko je nihče ne obremenjuje lažje sledi svojim sanjam in ciljem, ki se jim s strastjo tudi posveti. Moški je zanjo le dodatek k njeni sreči, ki jo zaznava tudi ko je samska. Njeno življenje je polno, tudi če ne najde duše dvojčice.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke rade ohranjajo nadzor nad svojim življenjem in početjem, zato so takrat, ko so samske še bolj odločne in prepričane, da jim življenje nudi vse radosti, ki si jih zaželijo. Škorpijonka ko je samska počne, kar hoče in gre, kamor hoče, ter se zaveda, da je to všeč le redkim partnerjem.

Ona zelo dobro pozna svojo vrednost in se bo zadovoljila samo z iskrenim, odprtim moškim, na katerega je pripravljena po tihem čakati, vendar zna, ko je samska življenje zajemati s polno žlico. Nikoli ne bo zapravljala svojega časa s tistimi, ki si njene pozornosti ne zaslužijo, saj ji več pomeni da je zadovoljna, brez da bi se zadrževala v dvomljivih situacijah.

Njen cilj v življenju ni povezan z iskanjem idealnega partnerja, saj raje sledi svojim sanjam, ki ji prinašajo prijetne trenutke. Tudi če se ne bodo poročila, se s tem preveč ne obremenjuje. V njeno življenje se, ko je samska, redko prikrade tudi občutek osamljenosti, saj je biti sama zanjo stvar zavestne odločitve in stanje, v katerem uživa, ima veliko prijateljev, številne hobije in uspešno kariero, ker ji ostane več časa, da gradijo svoje gradove.

Pripravil: Horoskop.si
Fotografije: Unsplash/ Jonas Svidras  

Preberite še: Jopica z gumbi se vrača! Tako jo nosijo najbolj modne zvezdnice

Priporočamo tudi: Miley Cyrus je navdih za modno kombiniranje tokrat našla pri Kate Middleton
 

Najbolj brano