Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, živijo za ljubezen

Praznik zaljubljenih nas opomni na ljubezen, nekatere izmed vas pa za ljubezen enostavno živite in je brez nje vaše življenje prazno. Katere izmed vas pa ste zaljubljene v ljubezen?

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, živijo za ljubezen - Foto: Unsplash/ Ayo Ogunseinde

RIBICA

Na ljubezenskem področju je ribica tista, ki zagovarja romantiko in večno ljubezen, ter po njej hrepeni. Pod površjem ste ribice zaljubljene v ljubezen, o kateri tudi skozi življenje sanjarite. Ljubljeno osebo, ob kateri se morate resnično dobro počutiti znate kovati v nebesa in vedno poskrbeti, da je zadovoljna, to je za vas prava podoba ljubezni. Za vas so ljubezen svetle zvezde, neskončno nebo in nekaj, kar enostavno mora biti prisotno, da lahko delujete. Ljubiteljice ljubezni hrepenite po mirnem ter stabilnem družinskem življenju in partnerstvu, kjer sta usklajena. Spolnost doživljate kot ljubljenje, ter kot duhovno srečanje dveh duš. Nežno božanje po vsem telesu in gledanje v oči z veliko mero dodatne romantike je za vas prava poslastica. Za vas so čustva na prvem mestu, prav tako občutek biti ljubljena, ter spoštovana, zato je Valentinovo vaš najljubši praznik, ker z njim prihaja v vaše naročje več nežnosti in romantike.

RAKICA

Rakice ste zasanjane ženske, ki vam ljubezen veliko pomeni in ste se zanjo pripravljene tudi žrtvovati.  Zelo emocionalne potrebujete ljubezen kot zrak, ki ga dihate in odnos, ki ga negujete, mora biti harmoničen in poln drobnih pozornosti. Ljubezen brez lepih besed in romantike je za vas brez smisla, potrebujete tudi obljube, ki vam vlivajo novo upanje o večni ljubezni. Ste ženske, ki vas bogati morje čustev, ki so nakopičena v vaši notranjosti in pripravljena na prijetno sožitje. V ljubezenskih vezah ste rakice zelo ustrežljive, prijazne in sočutne, skratka prave zaveznice ljubezni, za katero ste se pripravljene tudi žrtvovati. Venomer hrepenite po nežnosti, romantiki in pozornosti, v zameno za to pa znate poskrbeti, da je partner na vrhu vašega seznama. Valentinovo je za vas lep praznik, ko boste z veseljem izkazale svojo ljubezen in preživele simpatične trenutke v dvoje.

TEHTNICA

Tehtnice ste ženske, ki se sicer v življenju posvečate marsičemu, ampak ljubezen pa je tista, ki je vaše glavno vodilo. Venera, vaša vodnica vas venomer opozarja, da je pomembno biti ljubljen in ljubiti, vendar iskreno. Če vam na področju ljubezni ne uspe, vas to močno razžalosti in z vsemi možnimi prijemi se znate boriti za srečo v ljubezni. Tehtnice imate rade vsako priložnost, ki vam prinaša ljubezen, prijetne komplimente, nežnosti, skratka prepletanje čustvenega doživetja, ki je pri vas podkrepljeno z romantiko.  V ljubezenskem odnosu želite, da ste v središču pozornosti, v nasprotnem primeru lahko partnerju očitate, da vam posveča premalo ljubezni in pozornosti. Valentinovo bo dan, ko boste neizmerno uživale v toplih objemih in vsakemu, ki vas bo želel prepričati, da je praznik zaljubljencev nekaj brez vezenega dopovedovale drugače, saj ste vendar prav zagovornice ljubezni.

BIKICA

Bikice ste zveste in ne glede na zemeljsko naravo, prave ljubiteljice ljubezni. Sposobne ste globokih pogovorov, vaša čustva so zelo iskreno izražena in takrat, ko ste ljubljene, nekako presegate same sebe, saj ste najbolj srečne. Hrepenite po miru in harmoničnih odnosih, čustvena stabilnost za vas predstavlja pripadnost ljubljene osebe, s katero želite preživeti čim več skupnega časa. Ljubeče naravnane, svojo ljubezen velikodušno izražate, zaradi povečane potrebe po varnosti in udobju pa se hitro podate v resno razmerje. Bolj kot strasti, dajete v ljubezenskem odnosu poudarek nežnosti in besedam, ki vas s svojo toplino popolnoma prevzamejo. Na Valentinovo boste pričakovale nekaj posebnega, tudi same pa boste skrbno načrtovale darilo in presenečenje za svojo ljubljeno osebo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Ayo Ogunseinde 

Preberite še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo letos najbolj srečne!

Priporočamo tudi: Če ste rojeni v teh 4 znamenjih, boste imeli v letu 2019 srečo v ljubezni!

  

Najbolj brano