Tiste osebe, ki so rojene v teh znamenjih, so najbolj konfliktne

9. 10. 2020
Tiste osebe, ki so rojene v teh znamenjih, so najbolj konfliktne (foto: Unsplash.com/Brooke Winters)
Unsplash.com/Brooke Winters

Različni smo si. Nekatere izmed vas se večkrat, ne da bi to želele odzovete prehitro in se znajdete v konfliktu.

Nekatere pa set bolj umirjene, konflikti vas vznemirjajo, zato se jim najraje izognete. Pripravili smo lestvico astro znamenj, od najbolj konfliktnega, do najbolj umirjenega. Na katerem mestu ste?

ŠKORPIJONKA

Prilagajanje in sprejemanje kompromisov je za škorpijonko misija nemogoče. Ona odreagira takoj, zna pokazati svoje nestrinjanje in je mojstrica, ki zna še v tako mirnih okoliščinah povzročiti pravo dramo. Ko je jezna, tega ne skriva in v konfliktih se je pripravljena boriti do konca.

DVOJČICA

Dvojčica se zaradi svoje razpršenosti in nemirne narave hitro zaplete v konflikt. Ker rada obrekuje in kakšno besedo tudi doda, se zelo hitro znajde v konfliktu na vseh področjih. Težko prizna napako, še težje se umirjeno pogovori, saj je z mislimi že nekje drugje.

LEVINJA

Levinja je ženska, ki je tako zelo prepričana v svoj prav, da enostavno ne prenese, da jo kdo izziva ali ji pametuje. Takrat postane zelo konfliktna, včasih celo nesramna. Ker je spretna z besedami in samozavestna, si vojne z njo zagotovo ne želite, saj je prepričana, da mora v konfliktu zmagati.

BIKICA

Trmasta bikica se hitro znajde v konfliktu. Prepričana vase in v svoja pravila se skrega takoj, ko ji nekaj ne odgovarja. Najbolj konfliktna je običajno s tistimi, ki so ji najbolj blizu, saj predvideva, da bi jo prav oni morali najbolj razumeti in se ji prilagoditi.

OVNICA

Ovnica ni konfliktna, dokler ima prav. Ko pa ji nekdo želi dokazati, da nima prav je v trenutku pripravljena na pravo vojno, za katero je prepričana do jo bo zmagala. V konfliktih je lahko nesramna in celo malce agresivna, saj ne premisli preden izreče svoje nezadovoljstvo.

RAKICA

Rakica, ki je zelo občutljiva ženska, se zaradi svoje občutljivosti hitro znajde v konfliktu. Spremljajo jo težave z izražanjem ter samozavestjo, kar jo večkrat vodi v to, da namesto da bi odreagirala umirjeno, odreagira zelo konfliktno. Največkrat se v konfliktu znajde na področju ljubezni.

VODNARKA

Vodnarka, zelo samozavestna ženska se napakam in nesporazumom skuša izogniti, saj se zaveda, da škodijo njenemu zdravju. V konfliktu se znajde, ko se nekdo spotika ob njene lastnosti in ji želi vsiljevati nekaj, kar ji ni pisano na kožo. Takrat zna še kako povzdigniti glas.

DEVICA

Devica je premišljena ženska, ki sicer rada kritizira, vendar se konfliktom izmika. Ona takrat, ko že vse diši po morebitnem konfliktu pozabi čustva, in se osredotoča na to, kako lahko reši problem. Rada ustreže, zato je običajno tista, ki marsikoga opomni, da so konflikti lahko močno obremenilni. Vodi jo logika, ki preprečuje zapletanje v dvoboje.

STRELKA

Strelka obožuje svojo neodvisno naravo in ne želi nikomer pametovati. Konfliktom se izogiba, večkrat se med pripravo na konflikt začne navihano nasmihati, v smeri, da bi doprinesla optimizem in preprečila glasne besedne dvoboje. Vpitje boste pri njej srečali samo takrat, ko jo nekdo resnično užali.

RIBICA

Ribice so preveč zaposlene same s sabo, saj so zasanjane, romantične in skrivnostne, zato jih konflikti močno in negativno vznemirjajo. Odzivajo se ljubeznivo, ne povzdigujejo glasu in se skušajo s tišino izogniti glasnemu prerekanju, ki je zelo slabo za njihovo nežno dušo.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je stabilna in trdna oseba, ki želi zaplete in nesporazume reševati diplomatsko. Zanjo je ob tem, ko jo nekdo besedno napada značilna tišina, seveda tudi resen hladen pogled, ki sogovorniku sporoča, da je škoda energije, da bi se zapletala v konflikte ali nesporazume.

TEHTNICA

Tehtnica je najbolj usklajena ženska, ki v svojem življenju resnično želi samo ohraniti mir. Ker obožuje ravnovesje in je simbol pravičnosti, se zaveda, da vedno obstaja bolj umirjena rešitev spora. Konflikti so njeno nasprotje, zato bo vedno poskrbela, da se bodo odvijali mimo nje.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ženske, rojene v teh znamenjih, imajo v ljubezni previsoka pričakovanja

Priporočamo tudi: Katera horoskopska znamenja imajo lastnosti slabega partnerja? Preverite