Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, se najbolje razumejo z moškimi prijatelji

14. 11. 2021
Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, se najbolje razumejo z moškimi prijatelji (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekatere ženske se najboljše počutijo v družbi prijateljic, ki jim dajejo zavetje, nekatere pa se najboljše počutijo v moški družbi in imajo prijatelje, s katerimi delijo vse, ne da bi se obremenjebale, da se bo v odnosu morda razvilo več kot prijateljstvo.

Katerim predstavnicam zodiaka je prijateljevanje z moškimi ljubše, kakor z ženskami?

OVNICA

Ovnica nikoli ne komplicira, ni občutljiva, dolgi šopingi pa nikakor niso njena najljubša izbira. Ravno zato se odlično znajde in počuti v moški družbi, saj ima občutek, da je v določenih karakteristikah bolj blizu moškim kot nežnim ženskam. Ustreza ji divja vožnja z avtomobilom, zanimajo jo tudi podrobnosti in večkrat je prav ona tista, ki kakšnemu prijatelju nudi nasvet glede avtomobila. Zvečer se najboljše počuti med moškimi prijatelji, saj je tam lahko resnično takšen kot je, brez da bi se morala prilagajati. Zaveda se tudi, da je moškim kakšno skrivnost lažje zaupati, saj drugače gledajo na vse in običajno jih ne mika, da bi informacijo nesli dalje. Ona veliko časa preživi s svojim najboljšim moškim prijateljem, ne zanima jo, če od drugih znancev posluša očitke, da med žensko in moškim samo tesno prijateljstvo ni mogoče.

STRELKA

Za žensko rojeno v znamenju strelca ima prijateljevanje z nasprotnim spolom številne prednosti, to je njen navdih, še posebej takrat, ko se ji stvari ne odvijajo v smeri njenih želja. Ona se zelo dobro zaveda, da bo moški prijatelj na njene ljubezenske, službene in druge težave gledal drugače kot ona ter ženske prijateljice in v njenem življenju je pogled in pristop s strani moškega še kako dobrodošel. Ona je tista, ki vedno verjame v prijateljstvo med moškim in žensko. Njeni prijateljski odnosi z moškimi vključujejo vrednote, kot so medsebojno spoštovanje, konstruktivni pogovor, zabava in vse kar razigrana strelka potrebuje, da ohrani nasmeh na svojih ustnicah. Prijateljevanje z moškimi ji omogoča več zadovoljstva, saj se lahko z njimi bolj sproščeno zabava, ker niso tako občutljivi.

VODNARKA

Temelj prijateljstva z moškimi za žensko rojeno v vodnarju je medsebojno spoštovanje in občutek, da si z nekom lahko zaupa, da se v njegovi družbi dobro počuti in se nanj kot na prijatelja lahko vedno obrne ter seveda zanese. Ona ne rabi pomilovanja, brisanja solz, ampak ko je v težavah potrebuje iskren, direkten nasvet, novo odskočno desko, kar pa lažje dobi od moškega prijatelja. Ker je zelo modra in odgovorna, zna ločiti osebno, intimno in prijateljsko bližino. Prijateljevanje z moškimi jo navdušuje, ker nastopata v njem dva različna svetova in pogleda, kar ji prinaša dodatno širino. Ko je v težavah, potrebuje racionalen, praktičen vidik, ki ji ga moški prijatelj vedno zna podati, zato je njen najboljši prijatelj in zaupnik verjetno moški.

LEVINJA

Levinjo, ki je sama sebi dovolj spremlja mnenje, da je moški prijatelj tisti, ki poskrbi, da se dobro počuti, da je navdihnjena in da jo kamorkoli gre spremlja občutek, da je vse kar je nekomu zaupala na varnem. Levinja je prepričana, da prijateljski odnos med moškim in žensko ni samo možnost, ampak nuja, ki bogati njeno življenje. V družbi moških dobi drug pogled, zna se priklopiti na njihove energije. Ker je navdušena nad tehničnim področjem ji tudi komunikacija z moškimi ne predstavlja nobenih težav.Njo nenehno izmenjevanje globokih čustev in dramatiziranje lahko zamori, saj nima energije, da bi poslušala tarnanje in negativno razmišljanje, ki se mu moški prijatelji običajno izognejo.
 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite kavbojke in pletenine, to je stil, ki ga obožujemo to jesen

Priporočamo tudi: Skandinavke so pripravljene na zimo! To je 15 najlepših stajlingov, ki so jih nosile

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik