Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, niso zadovoljne s povprečnim spolnim življenjem

3. 9. 2019
Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, niso zadovoljne s povprečnim spolnim življenjem (foto: Profimedia)
Profimedia

Spolnost je nekaj lepega, nekaj kar nas združuje.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka, ki ima najmočnejši naboj in zmožnost, da kjerkoli se pojavi izžareva seksualnost, se v spolnosti nikakor ne bo zadovoljila s tradicionalnimi vragolijami, ampak bo od ljubimca, oziroma partnerja pričakovala, da jo v intimnih odnosih vedno znova preseneti. S svojo bujno domišljijo se velikokrat spomni kakšne zanimive igre, ki jo z lahkoto prenese za vrata spalnice in seveda pričakuje, da ji bo moški brez prigovarjanja sledil in ustregel. Rada uporablja pripomočke, masažna olja in ostale stimulanse, s katerimi zna popestriti intimno življenje.

OVNICA

Ovnica se o spolnosti brez zadržkov pogovarja, tudi prepušča se brez zadržkov, takšno spontanost pričakuje tudi od moškega. Rada ima dominantne vloge in položaje, ki so malce nenavadni in zahtevajo dobro fizično pripravljenost. Je zelo gibčna, zato ji moški, ki lahko ponudi le navaden položaj, ona spodaj on zgoraj v postelji predstavlja nočno moro. Predvsem pa ovnica potrebuje večjo količino spolnih radosti, seveda razigranih. Zanjo spolnost nikoli ni le opravilo, za katerega ji zmanjka časa, ampak vrelec, iz katerega se napaja, da lahko zaživi njena divja ženska. Prvi pogoj da bo zadovoljna je dobra komunikacija o seksu. Zna odlično prisluhniti željam in fantazijam ter zaupati svoje, seveda na direkten način.

TEHTNICA

Tehtnica, od katere na prvi pogled zaradi njene nežne podobe tega ne bi pričakovali, si močno želi v spolnosti nekaj več. Predvsem ji ustrezajo nežne igrice, led in smetana sta pri njej zelo zaželena dodatka. Tantra, ki svetuje počasno in globoko dihanje, je zanjo prava izbira, zato bi bilo dobro, da pred zmenkom z njo moški prebere kakšno koristno literaturo, da ji bo lahko sledil in jo nenehno presenečal. Tehtnica se nikoli ne zanaša samo na kemijo. Spremlja jo dejstvo, da se je za dobro spolnost treba truditi, kar pričakuje od ljubimca. Če se bosta predlogo nahaja v rutini, bo tehtnica, ki želi na področju intime delovati poiskala drugo možnost.

LEVINJA

Levinja zna v spolnosti vedno prevzeti pobudo. Njene želje pa se odvijajo že skozi dan, ko preko sporočil začne z najbolj blagimi fantazijami in nadaljujte naprej glede na reakcijo ljubljene osebe. Levinja v postelji, kljub temu, da je radovedna in obožuje novosti, zna reči ne, kadar ji kaj ni všeč in si tega ne želi, s tem je za moškega še bolj seksi, nedostopna in nekoliko skrivnostna. Ona se zelo dobro zaveda, da lahko z eksperimentiranjem spolno življenje zelo popestri. Odprta je za igrice, spremembe, igre vlog, preizkušanje spolnih pripomočkov in seveda novih položajev na nenavadnih mestih.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kakšna mama boste (ali ste) glede na vaše horoskopsko znamenje

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, se najbolje razumejo z moškimi prijatelji

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk