Horoskop: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najboljše šefice

31. 10. 2021
Horoskop: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najboljše šefice (foto: Profimedia)
Profimedia

 
Šefice so lahko odlične, lahko pa vam večkrat pokvarijo dan. Nekatere predstavnice zodiaka pa so za vodenje rojene, zato jim to ne predstavlja težav, podrejeni pa so z njimi zadovoljni. Spadate med njih?

OVNICA

Ovnica ima ognjen duh in je najboljša, ko je potrebno voditi. Na svojem področju je vedno dobro podkovana in dobro poznana po tem, da se vedno znajde. Pravzaprav je tako zavzeta, da se bo naučila vsega, kar je treba vedeti o nečem, zato je poleg tega, da ima odlične vodstvene sposobnosti običajno strokovnjakinja na svojem področju. Šefica ovnica ima velika pričakovanja in od vseh, ki sodelujejo z njo, želi več kot 100 odstotkov. Navadite se, da lenobe ne prenaša. Na začetku je lahko za vas s svojo močno energijo zelo nadležna, vendar ko jo spoznate, kmalu ugotovite, da ima ogromno srce. Ker ceni individualnost in edinstvenost bo vedno cenila trud svojih podrejenih in zaupala, da bodo zadeve opravili. Ovnica z veseljem prevzame vajeti, če si podrejeni prislužijo njeno spoštovanje.

DEVICA

Device so osredotočene šefice, ki jim nihče ne more vzeti njihove dobre motivacije. To je šefica, ki ima vedno pospravljeno pisarno, ki je organizirana in s tem vedno dober zgled podrejenim. Device so pozorne na podrobnosti in pričakujejo, da bodo podrejeni storili enako. Želele bodo videti vse podatke in podrobnosti, težko jim je karkoli prikriti ali zamolčati. Šefico devico ne zanimajo vaša mačka, partner in slabo spanje, ona se želi pogovarjati le o delu in napredku. Pričakuje rezultate in to da ve, kdaj se boste približali zaključku projekta. Ta šefica ima ostro oko, zato vam bo verjetno vedno povedala, kaj počnete narobe in zakaj se morate organizirati. Po njenem mnenju se učinkovitost skriva v podrobnostih.Device so po drugi strani tudi eden izmed najbolj zabavnih šefic. Ko je pomembno delo zaključeno, znajo biti neskončno ustvarjalne in zelo razigrane.

STRELKA

Šefica rojena v znamenju strelca je ustrežljiva, spontana in prijazna. Večkrat tudi napeta v svojih ambicioznih sanjah, kot otrok svobodnega duha. Pogosto plava s tokom, pri čemer organizacijo in pomembne procese prepusti drugim. Zaradi svoje pustolovske narave ni vedno najbolj osredotočena. Vendar lahko v kočljivih trenutkih preseže sebe in svoje sposobnosti, kar pomeni, da vedno reši vse kar je potrebno. Ona deluje s pomočjo brezskrbnih in vztrajnih energij, ter stavi na svojo simpatičnost in pozitiven pogled na situacije. Ko se ji resnično izkažete, je lahko strelka najbolj prijazna in najbolj radodarna šefica, ki se zna s podrejenimi tudi pogovarjati in zabavati. Ona tudi sama začuti, kdaj je čas za resen pogovor in kdaj je čas za prijetne stvari.

TEHTNICA

Šefica rojena v znamenju tehtnice ceni harmonijo. Želi si, da bi bili vsi na isti strani in si prizadevali za čim višje rezultate. Ona je zelo prijetna oseba in se zlahka razume z vsemi zaposlenimi. Njeno delovno okolje je estetsko in uravnoteženo z umetniškim navdihom. Zaradi njene potrebe po zunanjem zadovoljstvu želi, da je vsem všeč. Ne pozabite je pohvaliti in ji pokazati, koliko jo cenite. Čeprav ima vse, kar potrebuje, potrebuje ta šefica tudi popolno zaupanje svojih podrejenih. Ona zna naloge razdeliti pravično, razumela bo tudi tiste, ki imajo kdaj težave. Tehtnica je šefica, ki ji jo lahko samo želite, saj ne bo ob njej nobene drame ali vznemirjenja.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na lakirane usnjene gležnjarje, to so čevlji, s katerimi to jesen kombiniramo elegantno svileno krilo

Priporočamo tudi: Vse najboljše, Julia Roberts! To so njeni najbolj ikonični stajlingi do sedaj

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač