Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najbolj verjamejo v astrologijo

Nekatere izmed vas v astrologijo in horoskope enostavne ne verjamete, štiri ženske zodiaka pa so nad to tematiko neverjetno navdušene in zadeve s področja astrologije in horoskopa tudi redno spremljajo.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najbolj verjamejo v astrologijo - Foto: Unsplash/ Ben Eaton

RAKICA

Rakica je prva v vrsti, ki jo njena usoda resnično zanima. Pripravljena je brskati tudi o temu, kako bo z njeno ljubeznijo v prihodnosti. Ko pade v spiritualne energije, jo le te popolnoma prevzamejo in težko se izstrga iz njihovega primeža. Ona je celo v nevarnosti, da preveč pade pod vpliv in pozabi na realne odločitve. Razlaga astrologije ji ni tuja in tudi sama se rada uči te vede, saj ji daje določeno širino in omogoča boljše razumevanje same sebe. Ker v življenju pogosto potrebuje vodnika, se bo večkrat individualno usmerila na astrološki posvet ali pogovor da razreši svoje dvome in preko planetarnih pozicij opozori sebe na morebitne nevarne točke, ki ji pretijo.

TEHTNICA

Tehtnica s svojim iskanjem harmonije večkrat zaide v svet astrologije. Rada prebira informacije o sebi in svojih karakternih lastnostih in jih analizira v smeri, da spozna svoj boljši jaz. Natalna analiza s podrobno razlago je njeno nujno zlo, zato se zanjo pogosto odloči že v mladosti. Z razlogom, da ve, kaj lahko od življenja pričakuje v prihodnosti. Zanimajo jo tudi razni aspekti in relacije med planeti, zato jo dnevni horoskopi, ki so bolj zabavne vsebine običajno ne prepričajo. Ona se odloča za individualne napovedi, ki ji nudijo veliko smernic in dogovorov. Nad astrologijo je tako navdušena, da z veseljem o njej razlaga tudi tistim, ki so ji blizu.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je največja ljubiteljica vsega mističnega, ezoteričnega in neznanega. Z veseljem prebira knjige in priporočnike o starodavnih vedah, ki so napovedovale prihodnost in se primerja z raznimi mitološkimi liki, ki so povezani s planeti v astrologiji. Zgodbice, ki so nastale v preteklosti so za škorpijonko odlično pomagalo, da razreši določene dvome in vzorce. Zanimajo jo tudi natančne napovedi in čeprav je neodvisne narave, se rada prepriča s sinastrijo, če je ljubljena oseba z njo resnično kompatibilna. Informacije, ki jih zaznava preko raznih astroloških člankov jo spravljajo v dobro voljo in večkrat privabijo nasmeh na njen obraz.

RIBICA

Ribica je čutna ženska, ki rada poišče odgovore v mističnem in ezoteričnem svetu, kamor spada tudi astrologija. Dnevno prebira horoskope, v katere večinoma verjame. Če je napoved slaba, ji lahko to celo malce pokvari dan, vendar se zna v trenutku tudi prepričati, da je to le napoved, ne pa njena odločitev. Obisk seanse, ki nudi odgovore na skrita vprašanja za prihodnost je nekaj kar ribico pozitivno vznemirja, zato ji ni škoda časa in denarja, da si večkrat omogoči astrološki uvid v prihodnje situacije. Na kožo so ji pisani tudi horoskopi, še posebej ljubezenski, saj ob branju v mislih večkrat zajadra v kakšno še posebej romantično zgodbo, ki jo lahko navdihne.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Ženske, rojene v teh znamenjih, se najbolje razumejo z moškimi prijatelji

Priporočamo tudi: Julia Roberts je nosila sandale, ki bodo aktualni tudi jeseni

Najbolj brano