Veliki ljubezenski horoskop za jesen 2022: Raki bodo nemirni in muhasti, eno znamenje pa bo do partnerja zadržano

Planeti v jeseni nakazujejo veliko strasti v odnosih, ki lahko prerastejo v velike sprave, pa tudi velike prepire. Preverite, kaj vam prinaša ljubezenski horoskop za letošnjo jesen 2022.

Spirituelle, 20. 10. 2022
Veliki ljubezenski horoskop za jesen 2022: Raki bodo nemirni in muhasti, eno znamenje pa bo do partnerja zadržano - Foto: Profimedia

O pomenu retrogradnih planetov, ki prinašajo pomembne spremembe v naša življenja, smo že pisali. Merkur se pomakne v Tehtnico, znamenje povezav in odnosov, Jupiter je do 28. oktobra v ovnu in izpolnjuje naše želje, 30. oktobra pa začne Mars svoje retrogradno gibanje v dvojčkih, ki prav tako pomeni pomembne mejnike na vseh življenjskih področjih, zlasti tam, kjer so vpletena čustva. 

Ne spreglejte:

Preberite si ljubezenski horoskop za jesen 2022.

Oven

V ljubezni ste velikodušni in nesebični, nikoli ne ljubite polovično, uporabljate vse rekvizite strasti, ko želite zmagati. Na začetku zveze vam je všeč obdobje zapeljevanja. Lahko ste zvesti, strastni in globoko čustveni. Če ste samski, bo to jesen poudarek na zasebnem življenju in se posvetite osvajanju osebe, ki vam je všeč. Želite razmerje, v katerem lahko svobodno uživate, a hkrati doživljate veliko strast. Ta letni čas bi lahko bil pravi čas za uresničitev vaših želja. Če ste v razmerju že dolgo, je zdaj pravi čas, da se prepustite veselju in harmoniji.

Bik

Bikom so zelo pomembni udobje, mir in stabilnost. Ste polni samozavesti, hkrati pa ste zelo realni in si cilje vedno postavljate na dosegu roke. Ste čutne narave: spolnost in intimnost sta vaši prioriteti v razmerju, vendar ste tudi zvesta in zanesljiva oseba - stabilnost vam je še posebej pomembna. Intimni pogovori in večerje ob svečah zagotavljajo lepa jesenska doživetja. S partnerjem, ki vam ponuja želeno varnost, boste popolnoma napolnjeni z energijo ljubezni. Vašo notranjo harmonijo krepi vaše brezpogojno in medsebojno sprejemanje.

Dvojčka

Dvojčka sta znamenje, ki je rado povezano, a odprto. Resnično vas zanima mnenje druge osebe v razmerju: zaradi te pristne pozornosti in zanimanja se lažje povežete z drugimi. Kar pa je lahko problem, je premagovanje čustvenega umika. Dvojčki morajo namreč pogosto skozi težke lekcije, da se naučijo, da strast ne sme biti primarno vodilo. Z začetkom jeseni zanje nastopi stresno obdobje, ki je posledica težav, ki jih povzročajo položaji Urana, Marsa in Saturna, ki pa se septembra konča, potem pa najdeš mir. Oktobra in v naslednjih mesecih pridejo lepši dnevi v ljubezni.

Rak

To znamenje je eno najbolj občutljivih. Če ste rojeni v znamenju raka, so vam pomembna vaša preteklost, korenine, družina in povezanost. Verjetno se večino časa težko sprostite. Vaš vladajoči planet je nenehno spreminjajoča se Luna – vaše razpoloženje in čustva gredo skozi vse življenje skozi vzpone in padce, zato hrepenite po varnem kraju. To ponavadi pomeni odnos, družino. September je bil mesec rahlo burnih, a vedno bolj strastnih čustev v pomembnem razmerju. Imate močno potrebo po raznolikosti, ki jo poskušate zadovoljiti z vzpostavljanjem novih odnosov. Notranji nemir in nekoliko prenagljena dejanja bodo zaznamovala tudi začetek oktobra, a takrat boste spet našli mir. Druga polovica jeseni prinaša pravo srečo in ljubezen.

Lev

Imate sposobnost, da naredite ljubezensko razmerje čarobno in poskrbite, da se vaš partner počuti resnično posebnega. Nagnjeni ste k gledališču, velikim odkritjem, impresivnim darilom in velikim potezam. Povratna informacija vašega partnerja je za vas izredno pomembna, saj imate radi, da vas občudujejo in da vam dajo konkreten dokaz občudovanja. Čeprav potrebujete spodbudo iz zunanjega sveta, ste v svojem bistvu zvesta oseba – in od partnerja zahtevate popolno zvestobo. V začetku jeseni svojo energijo usmerjate v pomembno zadevo ali delo, zato se lahko v vašem čustvenem življenju pojavijo napetosti. Vaš partner je že resno užaljen, vendar ga uspete pomiriti. Do druge polovice oktobra se lahko z veliko ljubezni rešijo vse napetosti in prepiri. Samskim to obdobje prinaša lepo ljubezen.

Devica

Težko se odprete, a če vam je nekdo uspel priti do srca, mu boste vrnili z globoko ljubeznijo. Vaša čustva so intenzivna, vendar jih izražate zadržano. To umirjeno tlenje pa je vztrajno in večno. Ljubezenski jezik device je volja do dejanja: svojo ljubezen izražate tako, da ste pozorni, da ukrepate, da naredite veliko za dobro drugih. Jesen lahko na začetku prinese nevihtne oblake: kariero postavljate pred zasebno življenje ali obratno, partner vas zanemarja in to povzroči krizo. Vaš zakon lahko postane hladnejši. Kažete zadržanost, a pod površjem se skriva vulkan, pripravljen na izbruh... Vendar se bodo težave počasi umirile in stvari se bodo obrnile na bolje. Do sredine jeseni bosta v vaši družini zavladala harmonija in ljubezen. Do partnerja gojite strastna čustva in med vama se prebuja subtilna duhovna povezanost.

Tehtnica

Če ste rojeni v znamenju tehtnice, boste verjetno imeli zelo pomemben cilj, to je ljubezen. Odnos vas lahko izpopolnjuje le, če znate enakovredno komunicirati in se strinjati o najpomembnejših vprašanjih. Ne morete dolgo prenašati vročih prepirov ali dramatičnih konfliktov. Ste izjemno miroljubni in diplomatski, vedno prisluhnete drugim. To jesen postane vaša potreba po harmoniji še bolj izrazita. Imeli boste tudi veliko potrebo po miru in spokojnosti v vašem domu, zato boste želeli prepire zatreti v kali. Ne pozabite tudi, da se morate o težavah pogovoriti pravočasno, da opazite izboljšave. Oktobra bo vaše umetniške sposobnosti in čut za lepoto okrepila Venera v tehtnici. Zaradi dobrega okusa bo vaš dom postal otok ljubezni. V drugi polovici meseca, ko se Venera in Sonce pomakneta v škorpijona, boste vse bolj premikali tudi svoje meje, kar vam bo pomagalo ohranjati in razvijati zdrav odnos.

Škorpijon

Sveta obravnavate subjektivno in se vedno odločate po svojih občutkih. Ste zelo sočutni in zlahka užaljivi ter izjemno občutljivi na dražljaje iz zunanjega sveta. Kot Škorpijon ne iščete samo užitka v spolnosti, ampak nekaj več: razdajanje, mističnost, združitev duš. Tisto, zaradi česar je ljubezen res posebna, je to, da lahko popolnoma razumeš drugo osebo. Imate zelo močno karizmo; ne marate polovičnih rešitev. To jesen boste spet občutili, kako vam valovi udarjajo v glavo, a tiste vzpone in padce dobro poznate. Saj veste, da po katarzi pride duhovni in duševni preporod, ki se vedno zgodi na višji ravni. V tem času se boste težko spopadli s partnerjem. Bodite potrpežljivi in ​​razumevajoči z njim ali njo in to boste lažje prestali. Če ste samski, vam planeti konec oktobra nakazujejo veliko ljubezen.

Strelec

Kot strelec iščete ideal v svojem odnosu, pa tudi na vseh drugih področjih svojega življenja. Uspešen kandidat bo moral izpolnjevati vaše visoke standarde, saj jih niste nagnjeni k nižanju. Težko vas je vezati, čeprav hrepenite po varnem ozadju, kamor se lahko vedno vrnete. Vi pa ste goreči, navdušeni in strastni, z iskrenim srcem in čustvi, dobrim smislom za humor in veliko potrebo po ljubezni, za katero ste se pripravljeni žrtvovati, če je treba. Jesen bo prinesla prijetna doživetja, čeprav se lahko ponovno pojavi partnerjevo ljubosumje. Pojasniti morate dejstva ali nesporazume, sicer se lahko konflikti stopnjujejo. Če ste samski, boste morda jeseni našli partnerja. Novo poznanstvo se lahko spremeni v veliko, srečno razmerje. Strelci v dolgem razmerju bodo do novembra našli pravi vzrok svojih težav: od takrat naprej vam nič več ne bo stalo na poti do vaše sreče.

Kozorog

Kozorogi so polni ljubezni in naklonjenosti, vendar so pronicljivi pri tem, koga srečajo in se spoprijateljijo ter koga spustijo v svoje življenje. Ta nekoliko hladna odmaknjenost je tujcem pogosto opazna že na prvi pogled. Ste poslušni, odgovorni, tradicionalni in družinsko usmerjeni. V razmerju radi imate nadzor. Kozoroginja je elegantna zapeljivka, ki lahko doseže svoje cilje, ne da bi bila videti prepotentna ali vsiljiva. Jeseni bo vajino ljubezensko in zakonsko življenje lahko polno resnih prepirov, a po tem bo sprava sladka. Hrepenite po ljubezni in intimnem druženju, vendar so v vašem domu in družinskem življenju resne težave. Napetost je posledica partnerjevega neupravičenega ljubosumja, vi pa jo vse težje prenašate. Na srečo vam bo uspelo rešiti težave in novembra se vam obeta srečno in mirno obdobje. Če še vedno iščete partnerja, vam planeti nakazujejo, da bo jesen čas, da opustite samotne noči, saj vam bo nova ljubezen spremenila življenje.

Vodnar

Vodnar, tako kot zračna znamenja nasploh, živi v svetu idej. Nagnjeni ste k potlačevanju svojih občutkov, ker se jih bojite, bojite pa se tudi, da bi vas čiste misli zmedle. Če ste rojeni v znamenju vodnarja, svojih čustev zagotovo ne pretvarjate, poveste le tisto, kar resnično čutite. Ni vam treba skrbeti, da bi vas ujeli na laži, vaša pretirana iskrenost lahko včasih povzroči nerodne trenutke v vaših odnosih. Nikoli nisi le ljubimec, ampak sorodna duša, ki veliko bolj kot ljubezenske igrice ceni resnično skupnost. To jesen vas je nekoliko strah osamljenosti in zapuščenosti, a na srečo bodo zvezde kmalu prinesle harmonijo v vaše čustveno življenje. Oktobra si boste napolnili telesno, mentalno in duhovno energijo. Vajin zakon ali zveza bo odslej v popolni harmoniji in prejšnji nesporazumi bodo razčiščeni. Jesen boste zaključili čustveno zadovoljni in srečni.

Ribi

Kot ribi imate naraven nagon po dajanju in nesebični ljubezni, kot vodno znamenje pa ste tudi zelo čustveni. Verjetno ste nagnjeni k temu, da postavljate želje in interese drugih pred svoje. Ena plat vas se zelo zlahka poveže z drugimi – zlahka vas je spoznati in flirtati, vendar težko prenašate, če je vaš partner posesiven. To jesen lahko vaše osebno življenje sprva postavijo težave v službi, od oktobra dalje pa bo vaš zakon ali zveza spet na strastnem mestu. Novembra vam Sonce v strelcu prinaša optimizem in nesebičnost. Vaše čustveno življenje bo zaznamovano s tem, da partnerja dojemate kot enakovredno osebo, vajin zakon je zgrajen na ljubezni in naklonjenosti, kar je zdaj jasno vidno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Okusna vroča čokolada, ki je kot nalašč za jesen: Recept za zdravo različico tega omamnega napitka, ki se mu je težko upreti

Priporočamo tudi: Manikira »Glazed Donut« Hailey Bieber je dobila novo jesensko različico: Čokoladno svetleči odtenek nosijo že vse modne navdušenke

Najbolj brano