Vajin odnos: 5 dejanj, ki bodo drastično izboljšala vajino zvezo

Ljubezen pogosto vidimo kot stanje navdušenja. A ljubiti je glagol in glagoli so dinamični. Nakazujejo dejanje, namen in odgovornost. Z osredotočenjem na naslednjih 5 glagolov lahko drastično izboljšata svojo zvezo.

Ni treba, da se lotita vseh petih izbranih besed naenkrat. Premislita, katera dejanja so vama lažja, in naj bodo ta za ogrevanje.

Dajati

Pravo dajanje pomeni, da ste popolnoma usklajeni s potrebami druge osebe. Da razumete, kaj ta oseba potrebuje, da se počuti ljubljeno. Da čuti, da vam je pomembna.

Prejemati

Zagotovo poznate koga, ki preprosto ne zna sprejeti komplimenta. Številni namreč niti ne vedo, kako iskren kompliment, ki ni bil dan kar tako, ker se spodobi, sploh zveni.

Vzeti

Moške učimo, da si vzamejo, kar potrebujejo. Učimo jih, da so seksualno samozavestni. Na drugi strani ženske učimo, da kakršenkoli užitek že moški ponudi, je to pač tisto, kar je na voljo.

A to ne deluje. Včasih on niti ne ve, kako vas zadovoljiti. Včasih to veste samo vi, in če to znanje delite, se kot par lahko seksualno razvijata.

Zavrniti

Na žalost se določene stvari nikoli ne spremenijo. Ženske v postelji počnejo kopico stvari, ki jih nočejo, ker preprosto ne znajo reči ne. Vendar morate zato, da prakticirate seks v soglasju, znati tudi čutiti, da lahko kadarkoli vse skupaj zavrnete.

Igrati

Sposobnost, da sta skupaj lahko igriva in norčava, je pomembna komponenta pri ustvarjanju tesne medsebojne povezave.

Vir: Cosmopolitan.si
Fotografija: Unsplash.com/Ryan Holloway

Preberite še: Louise L. Hay: 15 čudovitih misli, ki vas bodo spomnile, kako posebni ste

Priporočamo tudi: 3 stvari, ki jih srečni pari naredijo vsak dan

Najbolj brano