Veliki letni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za letošnje leto?

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za letošnje leto.

Veliki letni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za letošnje leto? - Foto: Profimedia

OVEN 21. MAR. – 20. APR.

Leto 2022 bo za vas gotovo zelo uspešno leto, čeprav boste morali biti pozorni na čas in ritem vsakdanjega življenja, saj se vam bo na trenutke zdelo, da ste se popolnoma izgubili. Večino leta bo vaš vladar Mars, ki bo skrbel za vaše vidne uspehe in karierne dosežke, in pričakujete lahko resničen napredek na vseh področjih življenja. Če si resnično želite sprememb v naslednjem letu, se jih je pametno lotiti čim prej, tako narekujejo vaši planeti, in če se boste resnično potrudili, lahko prve spremembe opazite že v prvi polovici drugega leta. V začetku marca in aprila je sicer videti nekaj zapletov, ki pa jih boste rešili brez večjih težav in z njimi tudi osebnostno zrasli. Tudi za vas bo leto polno novih spoznanj in učenja.

Občutili boste neverjeten zagon do življenja, ki bo trajal vse do poletja. Primanjkljaj energije boste občutili, ko se bo začel upočasnjevati Mars, in takrat je znak, da se morate upočasniti tudi vi. Takrat si dovolite dovolj miru, počitka in okrevanja. Morda začutite, da je zdaj čas, da se lotite stvari, ki ste jih dali na stran, ko ste dirkali naprej v začetku leta. Če boste zgodnje mesece dobro izkoristili in dosegli cilje, ki ste si jih postavili, bo ta počasnejša faza leta koristna in prijetna. To je čudovito leto tudi za vaše osebno življenje, obetajo se prijetne spremembe tudi na vašem ljubezenskem področju. Na vidiku je nov odnos, ki se lahko razcveti v nekaj iskreno lepega in stabilnega, bodite odprtega duha, saj osebo morda že poznate. Se vam zdi nemogoče, da bi se zapletli z osebo, s katero delate? Naj vas to dejstvo ne preseneti. Videti je, da boste zacveteli na kariernem področju, si dovolili tvegati in zablesteti. Poleg energije in zagona, ki vam ju daje Mars, se spomladi ponuja tudi edinstvena priložnost, ki bi lahko popolnoma spremenila vaše življenje. Letošnje finance odražajo nagrade vašega uspeha, posebno boste cveteli v maju, ki vas s pomočjo vaše dobre volje in stabilnosti lahko popelje tudi skozi jesen. Le pogumno naprej.

BIK 21. APR. – 21. MAJ

Ste v obdobju, ko najbolj potrebujete samozavest. V preteklosti ste z veseljem samo branili lastno stališče in čakali, da vas nemirni dogodki preplavijo in popustijo, kot da bi čakali, da mine slabo vreme. Zadnji časi pa so vam pokazali, da morate igrati bolj aktivno vlogo pri premikih svojega življenja, kar ste sprejeli in vam gre odlično. Ste znamenje, ki rado analizira in se sprašuje o pravih poteh, dvomite o lastni ceni in sposobnosti. Zdaj je čas, da prenehate dvomiti, saj vas to omejuje in zadržuje pri lastnem napredku. Planeti so sicer spodbudni in obetavni, narekujejo vam prihodnost, ki bo razbremenila vas in vaše težke misli, tako pa vam omogočila, da se osredotočite na najpomembnejše. In uspelo vam bo, v začetku naslednjega leta se končno začnete premikati naprej. Napredek bo sprva počasen, vendar se bo hitrost postopoma povečevala in planeti vam zagotavljajo, da je prihodnost zelo vznemirljiva. Pri vsem tem vam bo pomagal energijski učinek sončnih in luninih mrkov, ki se letos, tako kot enkrat na desetletje, zgodijo v vašem znamenju. Mrki ustvarjajo velike valove sprememb, in čeprav so včasih moteči, so tudi nujni in dolgoročno vedno koristni.

Zdi se, da bodo vaši osebni odnosi letos dobili nov pomen. V prvih mesecih obstaja zelo tesna povezava med Venero in Marsom, kar nakazuje, da dolgoletno prijateljstvo postane nekaj globljega. Ste pripravljeni ali vas misel na to odbija? Prepustite se občutkom in morda se na določeni točki zamislite, da bi to morali storiti že zdavnaj. Tudi vam pripada ljubezen in le dovolite si jo. Vaš položaj v karieri je videti stabilen in obetaven. Ne skrbite za denar, sploh april je videti zelo radodaren.

DVOJČKA 22. MAJ – 21. JUN.

Dvojčki ste tisti, ki od nekdaj veljate za prave protagoniste, vedno za akcijo in vedno prvi, ki zagrabite vse spremembe, ki vam pridejo naproti. Hkrati pa veljate za znamenje, ki se stvari zlahka naveliča, zato potrebujete stalen pretok novih idej, ki vas polnijo. Letošnje leto bo izpolnilo in preseglo vsa vaša pričakovanja. Ko se Jupiter sreča z Neptunom, bosta ustvarila vodnjak novih idej in možnosti, vi pa se boste zelo zabavali ob pogledu na vsako priložnost, ki se vam bo kot na pladnju ponudila. In nekje v tem snopu možnosti za prihodnost je pot, ki je prava za vas. To boste vedeli takoj, ko se boste z njo soočili, in vaši instinkti so v takšnih stvareh običajno zanesljivi, zato sezite in zgrabite za ponujeno priložnostjo.

Kar zadeva vaše osebno življenje, ste precej v dvomih, in na to nakazujejo tudi planeti. Morda se boste v začetku leta spraševali, kam vodijo vaše poti in poznanstva, čutili boste večjo negotovost in strah pred prihodnostjo. Morda se boste celo spraševali, ali je trenutni partner pravi za vas, vendar ne skrbite, govorimo zgolj o prehodnem obdobju, ki pa je lahko veliko krajši, če ga vi sprejmete, se z njim soočite in ponotranjite, da vsi ti občutki minejo. S partnerjem se takrat mirno pogovorite, redno komunicirajte in si zaupajte. Nikar življenja ne jemljite preresno, saj vam tako iz rok polzijo drobni, a lepi trenutki. Odnos poskušajte popestriti, in tako se bodo težave verjetno rešile same od sebe. Ker je Jupiter zdaj na vrhu, so vaši obeti za uspeh boljši kot kdaj prej, in ko vam bo dana priložnost, da sebe in svoje delo predstavite širšemu občinstvu, boste težko rekli ne. Kar zadeva vaše finančno življenje, se zdi, da odplačujete pretekle dolgove in hkrati vlagate v prihodnost. Ne skrbite, ste na dobri poti.

RAK 22. JUN. – 23. JUL.

Se vam dozdeva, da ste že leto ali dve na mrtvi točki, kjer hrepenite po nečem novem, svežem in lepem? Zdaj je pravi čas za nov dotok sveže energije, ko se bodo stvari enostavno uravnale, še vedeli ne boste, kdaj. Morda se te spremembe zgodijo vsakič, ko sta Jupiter in Neptun skupaj, tako kot letos; oba prinašata nove ideje, nov odločen zagon in nove načine razmišljanja. In ko sta v znamenju raka, vi postajate modrejši, bolj hvaležni za življenje in bolj dojemljivi. To leto je torej tisto, ko se naučite razmišljati drugače in si dovolite vpijati nove vplive, nežno raztapljati stare predsodke in skrbi ter sprejemati nove realnosti. Lepe realnosti. Ob koncu leta lahko to privede do odločilnega preloma s preteklostjo, začetka novega poglavja v vašem življenju. Planeti vas pozivajo, da bodite pošteni, predvsem pošteni do samih sebe, in si dovolite priznati, kaj si v resnici želite, predvsem pa si upajte verjeti, da vam vse lepo tudi zares pripada. Prva polovica leta vam morda ne bo pokazala, kaj želite, zagotovo pa vam bo pokazala, česa ne želite, in to je dober začetek. Sončev mrk konec oktobra in polna luna, ki mu sledi, lahko pomenita začetek novega in zelo pomembnega razmerja ali pa zgolj obnovitev in ponovno razodetje razmerja, ki vam je že poznano, kar pa lahko pripelje do nenadne in nepričakovane smeri, ki si jo nekje tiho iskreno želite.

Za vašo kariero je to leto prvi del zelo uspešnega obdobja, ki se razteza tudi v leto 2023. Če vaši poskusi do zdaj niso bili uspešni, ne skrbite več, leto 2022 predstavlja konec tega obdobja. Tok dogodkov vam je vsekakor v korist, saj planeti skoraj stojijo v vrsti, da vam podelijo svoje naklonjenosti, kar pomeni, da si lahko privoščite, da ste pri svojih odločitvah bolj pustolovski. Mrk konec aprila vam lahko pokaže pot naprej, o kateri niste niti razmišljali, ker ste bili prepričani, da še ni pravi čas, a ta pot prinaša čudovite spremembe. Tudi z vašimi financami se zdi vse v najlepšem redu.

LEV 24. JUL. – 23. AVG

Neptun že nekaj let skrbi za vašo daljno prihodnost. Njegov vpliv je vedno prisoten in mamljiv, a tudi nejasen in nerazločen. Toda letos bo za vas skrbel Jupiter, zato bodo planeti na vas to leto imeli drugačen učinek. Sledijo dobiček, napredek in užitek. Ta dva mogočna planeta bosta skupaj ustvarila nekakšno svetlo točko navdiha, ki na vas sije iz prihodnosti. Verjeti morate, da vam bo nov začetek, poskus nečesa, česar še nikoli niste storili, prinesel dobre in mamljive rezultate. Čas je, da se nehate oklepati starih idej in vzorcev. Na dan spustite svoj novi jaz in mu zaupajte. Jupiter in Neptun vas bosta navdihnila – ob pravem času pa tudi nagradila.

Zdi se, da se vaše ljubezensko življenje spreminja med enakomernim in predvidljivim na eni strani ter burnim na drugi. Zdelo se vam bo, da je vaše osebno življenje povsem megleno in nič kaj svetlo. Vse vas bo vodilo k novi odločitvi, k odločitvi, ki na dan privede nove vzorce in poti. Tudi na ljubezenskem področju. Če se v trenutnem razmerju ne počutite dobro, je zdaj skrajni čas, da ga zapustite. In ko boste sprejeli to pomembno odločitev, se bodo vse vaše tegobe v trenutku razblinile. Kar spada v preteklost, lahko tam tudi ostane. Prihodnost je čista in s tem ste lahko zadovoljni. To je pomembno leto za vaše delo in kariero. Prišlo bo do velikih sprememb, pri čemer bo zelo pomemben en sam dejavnik. Bodite pozorni, saj nič od tega, kar se vam bo zgodilo, ne bo pričakovano, vendar pa vas bo nedvomno popeljalo v pravo smer. Kar zadeva vaše finance, je dolgoročni potencial letos videti odlično. Pogumno.

DEVICA 24. AVG. – 23. SEP.

Če želite v letošnjem letu izkoristiti vse najboljše, morate začeti razmišljati drugače. Pred vami je čudovita kombinacija Jupitra in Neptuna, ki vam vse leto izlivata svoj ustvarjalni potencial. Vaše sposobnosti so v natančnem razmišljanju in pozornosti do detajlov ter v umetniškem smislu je devica vsekakor zelo realistična. Tukaj pa na vrsto prideta planeta, ki vas na tem mestu spodbujata, da si dovolite razmišljati v večjem obsegu. Pomislite na kraje, kamor bi radi šli, in stvari, ki bi jih radi počeli, vendar se uprite želji, da bi vsem tem načrtom dodali rob, kaj lahko in česa ne. Ni omejitev, dovolite si to občutiti. Robovi naj se širijo. Naj rastejo. To ne bi smelo biti leto, v katerem sta vaša pot in vaš urnik za vas že določena, naredite vse, kar je v vaši moči, da jih sprostite. Dajte si prostor in čas ter dovolite, da planeti odigrajo svojo čarobno vlogo in vas navdihujejo za prihodnost. Tudi v vašem osebnem življenju je to čas, da se prepustite in preprosto zaupate.

Ljubezensko področje je videti skrajno obetavno in navdihujoče, to velja tudi za vse vezane device. Zaupajte svojemu odnosu, je pristen in iskren. Če ste mnenja, da ste odnosa naveličani, se lahko zgodi, da ga kmalu več ne boste dohajali, saj bo prepoln strasti in občutkov, ki jih še ne poznate. Tudi konec leta je videti ognjen, drzen in poln strasti. Bodite pozorni, da svojih odnosov in vzorcev razmišljanja ne dojemate znotraj kalupov, temveč si dovolite videti širše. Dovolite si razmišljati, dovolite si preprosto biti in dihati s polnimi pljuči in videli boste, kaj vse lepega za vas skriva prihodnost. Več pozornosti namenite zdravju in ukrepajte, ko je to potrebno. Vaša karta zdravja je za zdaj videti stabilna, vendar pazite, da se ne obremenite preveč. Zadnji del leta vam na mizo naloži ogromno dodatnega dela in odgovornosti, a vam je to pravzaprav zelo všeč, saj ste takrat lahko prepričani, da je vse narejeno tako, kot želite. Tudi finance so videti stabilne, zato nikar ne skrbite.

TEHTNICA 24. SEPT. – 23. OKT.

To je leto vašega ponovnega vzpona, pri čemer vaša nadaljnja pot riše čudovito krivuljo, vas popelje vse višje in ves čas raste v samozavesti, dokler ne doseže svoje najvišje točke ravno ob vašem rojstnem dnevu. Lahkotnost in gibanje sta tisto, kar pooseblja vaše znamenje, a hkrati je lahkotnost tudi nekaj, kar je predolgo manjkalo v vašem življenju. Videti je, da bo na začetku treba dokončati nekaj nedokončanih poslov iz leta 2021, ti pa so pomembni za vzpostavitev trdnih in stabilnih temeljev v vašem nadaljnjem življenju. To lahko pomeni, da si poiščete nov dom, službo ali nekaj, kar bo podpiralo vaše ambicije. Morda to pomeni vzpostavitev nove mreže ljudi, ki jim boste lahko zaupali in na katere se lahko zanesete, da se bodo skupaj z vami borili za cilj. Ko bo pravi čas, boste točno vedeli, kaj je treba storiti.

Pri odnosih ste na začetku nečesa zelo pomembnega. Začeli boste razmišljati, da bi svoje trenutno razmerje poglobili in popeljali na nov, resnejši nivo. In uspelo vam bo, odnos bo postajal vse trajnejši in trdnejši. Vendar ne bodite prehitri, odločitve sprejemajte počasi in razumno, veselite se vsakega novega trenutka in iskric, ki si jih s partnerjem namenita. Za oba je to nekaj posebnega. Kar zadeva vaše delo, je čas za ponovno oceno, kaj počnete in zakaj. Letošnja konjukcija Jupitra in Neptuna na enem od delovnih področij vaše karte vam bo pokazala, da svojih talentov ne izkoriščate najbolje in da so za vas primerne druge vloge, ki bi se vam lahko zdele bolj privlačne in zadovoljujoče. Jupiter vam tokrat želi povedati, da si dovolite odločiti se za delo, ki vam je bolj pisano na kožo, in si prenehajte ponavljati, da niste sposobni. Rešitev je, da stopite iz kletke, ki ste jo zgradili sami, in začnete znova. Pri financah bodite pripravljeni na nekaj presenetljivih premikov, tako navzgor kot navzdol, predvsem aprila in maja. Druga polovica leta pa bi morala na srečo biti mirnejša.

ŠKORPIJON 24. OKT. – 22. NOV.

Za škorpijone bo leto 2022 zelo pomembno, saj bodo nanje občutno vplivali kar štirje mrki, ki jih bodo spodbudili, da se premaknejo z mrtve točke in opustijo stare ideje in vzorce, ki jim v življenju ne koristijo. Ne upirajte se novim občutjem, sprejmite jih odprtih rok in jim sledite, le tako boste vrata odprli novim priložnostim. V večini primerov mrki prinesejo tisto, kar ste si tako ali tako želeli, zato bodite pripravljeni, da se vam želje zdaj tudi uresničijo. Kratkoročno mrki delujejo v obdobju nekaj mesecev, vendar bodo spremembe, ki jih naredite kot odziv nanje, trajale nekaj let, govorimo namreč o dolgoročnih spremembah in preobrazbi. Leto 2022 bo veljalo kot odlična podlaga za ponastavitev, uskladitev vašega življenja in zelo pomembno je, kako boste leto izkoristili, saj bosta od tega odvisna vaše življenje in vaše delovanje kar za naslednjih 10 let.

Tudi vašemu ljubezenskemu življenju v letu 2022 kaže odlično. Vaša ljubezenska pot je videti izjemno bogata in romantična. Vendar tudi na tem področju planeti sporočajo, da se zgolj prepustite toku in zaupajte. Jupiter in Neptun sta navdihujoča kombinacija, ki bo vaše ljubezenske odnose popeljala na čisto drugo raven. Bodite pazljivi, saj bi vam tok lahko prinesel stabilnost in kakovosten odnos, ki je sicer povsem nekaj drugega, česar ste škorpijoni navajeni. Škorpijoni imate radi intenzivne in obenem nadzorovane odnose ter radi veste, kje stojite. Škorpijon je vodno znamenje in obožuje igranje, podobno pa deluje tudi v odnosih. Zato je zdaj čas, da prestopite na tisto bolj resno stran in ponovno samo zaupate toku življenja. Tudi vaša karierna pot bo polna sprememb, morda ne v smeri, ki jo pričakujete, a ne skrbite, ta pot je vsaj za zdaj veliko boljša, saj se boste lahko osredotočili na počasen napredek in raziskovanje najboljših možnosti zase. Pravi finančni napredek je viden konec leta, obrodil bo sadove vašega osredotočanja na ustvarjanje dolgoročno varnega finančnega položaja.

STRELEC 23. NOV. – 21. DEC.

Na prvi pogled je kombinacija Jupitra in Neptuna za vas uresničitev sanj. Strelčev optimizem, ki ga zagotavlja Jupiter, in neomejen pretok novih idej in možnosti, ki jih ponuja Neptun, se zdita optimalna kombinacija. Le kaj bi lahko šlo narobe? A vseeno bodite previdni in predvsem ne hitite. Sledite toku in ne odločajte se za nagle korake brez premisleka. Bodite pozorni na vse priložnosti, ki vam jih bo ponudilo življenje, in katero od njih vendarle zagrabite. Čas je, da priložnosti ne opazujete zgolj od daleč, temveč se jim približate in jih sprejmete. Vsakič ko vam Neptun ponudi priložnost, da uresničite sanje, se ustavite in poslušajte. Če se vam zdi razumno in si to še vedno želite, poskusite. Vsekakor bodite pustolovski.

Zdi se, da na vseh področjih življenja delujete med dvema skrajnostma, in to velja tudi za ljubezenske odnose. Težko se odločite, ali je nekdo tisti pravi, ki mu lahko zaupate svoje srce, ali bi ga raje ohranili na varni distanci prijateljstva. Leto 2022 bi vam na tem področju lahko pomagalo končno odločiti se pravilno. Ne prehitevajte dogodkov in občutij, sledite srcu in vse drugo se bo uravnalo točno tako, kot je namenjeno. Pomembno je, da sledite partnerju in sebi, svojim in njegovim željam, in zgolj uživajte. Ker je Jupiter letos tako močan, je videti, da boste tudi vi napredovali v karieri, a izbira ne bo najlažja. Letošnji mrki so umeščeni na vašo karto, tako da delujejo kot vrata, ki odpirajo in zapirajo poti v preteklost in prihodnost. Če ste upali, da se boste tiho izmuznili in jih morda pustili malce odprte – za vsak slučaj, če bi se želeli vrniti – to ne bo mogoče. Kar zadeva finance, je vaša sreča videti precej obetavna februarja in decembra.

KOZOROG 22. DEC. – 20. JAN.

Kozorogi, za vas končno prihaja mirnejše obdobje. Uran in vaš vladar Saturn sta letos spet blizu tesne poravnave, vendar tokrat Saturn dobi priložnost za počitek in okrevanje, kar tudi za vas pomeni daljše obdobje mirnosti in harmonije. To vam bo omogočalo, da boste svoje življenje lahko zavrteli v pravo smer, točno tisto, po kateri že leta hrepenite, in se premaknili naprej. Za nič vam ni treba več skrbeti, planeti so za vas uravnali energije. Zunanja podoba vašega življenja je morda bolj spokojna v primerjavi z lanskim letom, vendar se zdi, da se v vaših osebnih in čustvenih zadevah veliko dogaja. Prve tedne novega leta vas bodo preplavljale mehke in romantične ideje in misli, česar do zdaj niste bili navajeni. Morda se obeta novo razmerje, če boste osebo le spustili dovolj blizu, in, najpomembneje, si lepa doživetja tudi dovolili. Letošnji mrki so prav tako pripravljeni, da oživijo vaše osebno življenje, pripeljejo nove ljudi v vaš družbeni krog in na splošno dvignejo čustveno temperaturo. Zdi se, da so letos nebesa odločena, da bodo v vaše življenje vrnila nekaj ljubezni ter vam preprečila trdo delo in garanje.

Ob koncu leta se Venera vrne v vaše znamenje, kar je jasen dokaz, da srečnih koncev ne najdemo le v knjigah ali filmih, ampak tudi v resničnem življenju. To ni leto za velike karierne spremembe, temveč je leto za lepo finančno stabilnost in miren finančni pretok. To bo torej leto za veselje, ste pripravljeni?

VODNAR 21. JAN – 18. FEB.

Vam tudi intuicija pravi, da je to lahko za vas precej dobro leto? Imate prav, to leto se lahko izkaže za eno od najboljših let, kar se jih spomnite. Jupiter se februarja poravna z vašim planetom Uranom, in to je najlepša poravnava, ki si je lahko želite. Začutili boste, da končno žanjete sadove trdega dela zadnjih nekaj let. Občutili boste nenadno moč in vero, da lahko kreirate lastno življenje in v njem ohranite samo stvari in ljudi, ki so za vas dobri in vas polnijo s pozitivno energijo. Jupiter tokrat v poziciji z Uranom resnično deluje za vas. Živite najboljši del svojega življenja – zato ga uživajte v celoti.

Vaši osebni odnosi bodo enako vznemirljivi. Venera in Mars se srečata dvakrat v prvih tednih leta in to boste zagotovo občutili. Imeli boste veliko energije in čutili boste, da se za vas življenje šele začenja. Želeli se boste otresti skrbi, ki vas pestijo že dolgo, in se znebiti občutka krivde. Optimistično navdihnjen je tudi vaš karierni del, kjer je videti, da se boste pomaknili stopničko višje. Sami zagotovo veste, kaj si želite. Morda se v maju lahko zgodi manjši zastoj energije in poguma, vendar ne skrbite, planeta bosta tudi tokrat poskrbela za vas. Oktober ali november bo ponudil čudovito novo priložnost, a če bi rekli da, bo morda potrebna popolna sprememba življenjskega sloga, morda celo selitev? Planeti jasno kažejo, da ste pripravljeni, selitev pa bi za vas pomenila tudi dodaten finančni pritok. Ne skrbite, Jupiter vam letos postreže z vsem najboljšim, ne upirajte se njegovemu toku, le sledite in zaupajte.

RIBI 19. FEB. – 20. MAR.

Ribice, pripravljene? Obeta se noro leto, leto, ki ga še niste izkusili. Redkost je, da se srečata Jupiter in Neptun, še večja redkost pa je, da se srečata ravno v vašem nebesnem znamenju. Ali to pomeni, da vam bo letos izročeno vse, kar želite? Morda, zagotovo pa pomeni, da bo vse, kar si želite, tam za vas, če ste pripravljeni poseči po tem, zato je to leto neskončnih priložnosti. To je pa lepo slišati, kajne? Občutili boste, da ste polni idej in novih ambicij, kar vas bo še bolj presenetilo, pa bo vaša vsemogočna želja po spremembah. Resnično ste na vrhu svojega življenja. Znašli se boste v središču pozornosti in to vam bo iskreno ugajalo. Morda boste za trenutek občutili strah, saj ne boste vedeli, katera pot je prava za vas, vendar ne skrbite, morda to leto za vas res ne načrtuje definirane poti, a to zgolj zato, ker vas bo vsaka izbrana popeljala do cilja. Rešitev sta vaša lastna domišljija in ustvarjalnost, ki ju imate neizčrpno na zalogi.

Če ste že v razmerju, si boste zelo želeli, da ostane takšno, kot je: zanesljivo, predvidljivo in predvsem udobno. Če ste samski, boste našli novega prijatelja, nekoga, s katerim se boste počutili sproščeno, naslednji korak pa je, da ga spustite v življenje, saj je tam zgolj zato, da vas osreči. Najslajši čas v letu za karkoli romantičnega bo april, tik preden se Jupiter in Neptun zopet srečata. Ko se boste konec leta ozrli v leto 2022, se vam bo to zdelo čudovito preprosto in nostalgično, zato ga sproti čim bolj izkoristite. Vaša letošnja kariera je takšna, kot si želite. Z Jupitrom, ki je indikator vašega uspeha v vašem znamenju, lahko počnete, kar želite, pri čemer je uspeh zagotovljen. Zelo verjetno je, da boste življenje zapeljali v drugo smer, v tisto, ki je trenutno še ne poznate, vendar si dovolite sanjati, saj so letošnje priložnosti izjemne. Vaše finance so videti stabilne in obetavne, zlasti v poletnih mesecih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Blazer je najbolj zaželen kos sezone - tako ga nosi Severina

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker je napovedala "it" torbico letošnjega leta - poglejte, zakaj je tako posebna

Najbolj brano