TO so osebe, ki so na področju financ rojene pod srečno zvezdo!

Vse izmed vas ste se zagotovo že kdaj vprašale, ali vam je bogastvo položeno v zibelko, ali vam je namenjeno, da se morate v življenju za denar vedno bolj truditi kot ostale. Preverite, ali ste med srečnimi izbrankami!

TO so osebe, ki so na področju financ rojene pod srečno zvezdo! - Foto: Unsplash.com/Jad Limcaco

SONCE V 2. HIŠI

S to pozicijo imate zagotovo povečane finančne ambicije in si ne dovolite, da bi se po svetu sprehajale s prazno denarnico. Perspektiven, kvaliteten posel zadovoljuje vaše potrebe, ki so ključnega pomena za vašo stabilnost in materialno varnost. Veliko se ukvarjate z denarjem, sposobni ste tudi pretiravati v smeri zapravljanja, vendar le toliko, kolikor prenese vaš bančni račun. Konstruktivni in uporniški se zanesete samo nase in ne pričakujete da vam bodo na področju denarja drugi priskočili na pomoč. Ta položaj nakazuje na odlično sposobnost opazovanja in ocenjevanja stvari v okolju, kjer delujete, kar vam lahko dolgoročno prinese bogastvo.

LUNA V 2. HIŠI

Če se luna nahaja v tej hiši, ste lahko zadovoljne, saj ste prava inovativna mojstrica na področju služenja denarja, vendar lahko kljub temu hitro izgubite tla pod nogami, zaradi svojih neskončnih želja. Ves čas ste v pogonu, tudi na potovanjih rade zapravljate. Izražena je potreba po optimističnem pogledu na materialno področje, prepletena z racionalnim pristopom, ki vam omogoča, da vsega denarja, ki ga zaslužite, ne zapravite takoj.

MERKUR V 2. HIŠI

S to postavitvijo lahko pričakujete v življenju odlične priložnosti za služenje denarja, vendar morate za dosego cilja uporabiti svojo inteligenco, ki predstavlja vaše sredstvo za služenje denarja in dosego bogastva, pri katerem ne izbirate metod, ampak izberete tisto, ki je za vas najbolj ustrezna. Pragmatičen um vam omogoča, da poleg običajnega dela posegate tudi po nenavadnih možnostih zaslužka. Ne izgubljate časa po nepotrebnem, ampak se vedno, ko je potrebno poskrbeti za finančno plat, znajdete na praktičen način. Strmenje k realnim ciljem vam prihrani prazno denarnico in račun.

VENERA V 2. HIŠI

Čeprav ves čas sanjarite o bogastvu, ste na materialnem področju vedno preveč čustveno vpletene, da bi lahko sprejemale trdne in konkretne odločitve v smeri zaslužka. V kolikor se znajdete v slabem finančnem obdobju, skoraj zagotovo pričakujte finančno pomoč s strani prijateljev ali ljubljene osebe. V ljubezenskih odnosih pričakujete finančno podporo, saj le tako uživate v razmerju. Težko se uprete vsem lepim stvarem, estetiki in okusom zato preveč radi zapravljate. V situacijah ne tvegate, ampak se spuščate le v preverjene zadeve kar velja tudi za vaše finančne investicije. Potrpežljivo znate počakati na vašo pravo priložnost, vendar velikega bogastva najbrž ne boste dočakali.

MARS V 2. HIŠI

S to postavitvijo pripisujete denarju poseben pomen, daje vam moč in voljo. S svojo učinkovitostjo, impulzivnostjo in vztrajnostjo si znate prislužiti pravo bogastvo, ker pa vas spremlja tudi razsipništvo, ste ga sposobne hitro zapraviti, še posebej takrat, ko želite izboljšati svoj ugled. Tudi ko se znajdete v velikih finančnih težavah, ste sposobne novih začetkov. Ker ste nestrpne, kar vas vodi k nepremišljenim dejanjem, morate biti bolj pozorne pri finančnih vlaganjih.

JUPITER V 2. HIŠI

S to postavitvijo v življenju običajno nimate težav s krediti in finančnimi vprašanji, zato znate kopičiti svoje imetje in v tem resnično uživate. Uspeh ter finančne priložnosti prihajajo nasproti ves čas, le uloviti jih je potrebno. Praktičnost vas rešuje, ko je potrebno storiti kašen večji korak na materialnem področju. V vašem življenju se kopičijo investicije in finančna podpora drugih ljudi. Želite zaslužiti toliko denarja,  ga bi ga lahko nekaj zapustile tudi vašim naslednikom.

SATURN V 2. HIŠI

S to postavitvijo vam je podarjena priložnost, da ste premožne, ter da ves čas širnemu svetu razlagate, kako težko ste prišle do denarja. Skratka, spremljajo vas težke, vendar hkrati ugodne okoliščine na poti do lastnega zaslužka, vaše delo je v večini naporno in zahteva poglabljanje. Bogastvo k vam prihaja v kasnejšem obdobju življenja, vendar si ga boste ustvarili sami.  Pričakujete lahko nenadno srečo ali dobitek na področju denarja.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/Jad Limcaco

Preberite še: Mesečni horoskop SEPTEMBER (ljubezen, zdravje, uspeh)

Priporočamo tudi: 9 vprašanj, ki vas bodo s partnerjem v trenutku zbližala

Najbolj brano