Tedenski horoskop: Na katerem področju ste najbolj ranljivi glede na element

Vsi smo kdaj v življenju ranljivi in občutljivi, vendar se naša ranljivost razlikuje. Preverite, na katerem področju življenja ste najbolj ranljivi, glede na element, v katerem ste rojeni.

Tedenski horoskop: Na katerem področju ste najbolj ranljivi glede na element - Foto: Profimedia

OGNJENA ZNAMENJA (ovnica, levinja, strelka)

Ognjena znamenja ste običajno močne ženske, ki se znate lažje kot ostali soočati s težavami, vendar se tudi pri vas kdaj lahko pojavi ranljivost. Področje, kjer ste najbolj ranljivi je povezano z vašim egom. Čeprav je visok, je lahko tudi hitro ranjen. Bolj vas, če vas ne sprejmejo takšnih kot ste.

Rani vas tudi, če vas ne poslušajo, če vas ne spoštujejo in če ne znajo sprejeti, da ste običajno boljši od drugih. Ranljivost se povečuje, ko se kjerkoli znajdete pod povprečjem. Takrat vaš notranji mir ni več ugodno okolje, ampak se prelevite v nemirno posameznico, ki živčno išče načine, kako bi premagala svojo ranljivost. Za vas je značilno, da tudi če vas ranijo, tega navzven ne boste pokazali.
Najbolj ranljiva je strelka.

VODNA ZNAMENJA (rakica, ribica, škorpijonka)

Vodna znamenja ste najbolj ranljiva na področju čustev. Ljubezen je za vas nekaj svetega in brez nje težko umirjeno in zadovoljno delujete. Ko ste v razmerju se trudite boljši polovici ustreči prav v vsem in nato ste ranljivi, če vse te ljubezni in nežnosti ne prejmete nazaj.

Ranijo vas lahko tudi s kakšnimi grobimi pripombami ali opazkami. Ko ste ranjeni to zelo težko skrijete in se dlje časa kot ostali iz tega stanja ne znate izkopati. Zaradi povečane ranljivosti si vam ljubljena oseba včasih česa enostavno ne upa povedati, saj se boji, da boste zopet ranjeni ali užaljeni.
Najbolj ranljiva je rakica.

ZRAČNA ZNAMENJA (dvojčica, tehtnica, vodnarka)

Zračna znamenja povezuje značilnost, da skozi življenje krmarite bolj neobremenjeno in flegmatično kot ostali. Vendar tudi vas lahko ranijo, vendar manj pogosto, saj imate dober obrambni mehanizem in se ne spuščate v globine.

Najbolj ste ranljivi na področju medsebojnih odnosov. Želite da vas poznajo, občudujejo in hvalijo, če se to ne zgodi, hitro postanete užaljeni in ranljivi. Ko se nekdo umakne iz vašega življenja brez konkretnih razlogov, se začnete utapljati v svoji občutljivosti in iskati razloge zakaj se je to zgodilo. Rani vas lahko najboljši prijatelj, saj so za vas družabni odnosi življenjska prioriteta.
Najbolj ranljiva je tehtnica.

ZEMELJSKA ZNAMENJA (bikica, devica, kozoroginja)

Zemeljska znamenja združuje lastnost, da si želite na poslovnem in finančnem področju prodreti in uspeti. Največ vam pomeni prav to, da je področje posla urejeno in predvsem stabilno. Ko se prebijate naprej po karierni lestvici, vas najbolj rani, če vaše vztrajnosti, motivacije in uspeha ne opazijo in vas ne pohvalijo.

Ranljivi ste tudi, ko se vam na tem področju karkoli zalomi. Vrh ranljivosti pa zemeljska znamenja dosežete takrat, ko vaše finančno področje ni urejeno tako, kot bi si vi želeli. Tega seveda ne boste priznali na glas.
Najbolj ranljiva je bikica.

Fotografije: Profimedia 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Se zbujate sredi noči? 5 pogostih težav s spanjem in kaj pomenijo

Priporočamo tudi: Nikoli ne uganete, kako je v resnici ime Jennifer Aniston ( + 29 zvezdnikov, ki so spremenili ime)

Najbolj brano