Ste vi ta srečnica? Astrologi trdijo, da je to znamenje daleč najboljše horoskopsko znamenje

Vsako astrološko znamenje ima svoje vrline, vendar po mnenju astrologov eno od njih izstopa po svoji plemenitosti.

Ste vi ta srečnica? Astrologi trdijo, da je to znamenje daleč najboljše horoskopsko znamenje - Foto: Profimedia

Astrologija ni osebnostni test. Gre za starodavni sistem merjenja časa, ki je zasnovan za vzdrževanje cikla življenja na osebni in kolektivni ravni. Astrologija se ukvarja s svetlobo in njenim prenosom med nebesnimi telesi. Znaki zodiaka, čeprav pomembni, nam povedo predvsem, kakšno "razpoloženje" ima ta svetloba.

Torej pri astrologiji sploh ne gre za znamenja, vseeno pa mnoge zanima, s kom naj bodo v razmerju, koga naj se izogibajo in kdo je glede na njihovo znamenje absolutni zmagovalec. Ali sploh obstaja način, da ugotovimo, katero horoskopsko znamenje je najboljše na kvalitativni, če ne kvantitativni način?

Ne spreglejte:

Morda ni povsem pošteno reči, da eno astrološko znamenje premaga vsa druga, toda tukaj so trije razlogi, zakaj ribe veljajo za najboljše astrološko znamenje.

Ribe so zelo vsestranske

Kot spremenljivo vodno znamenje je osebnost rib globoka in očarljiva kot ocean. To se večinoma nanaša na njihovo čustveno globino in sposobnost, da naredijo prostor drugim, pa tudi na njihovo odpornost.

Ribe so vsestranske in prilagodljive, pripravljene na transformacijo in soočenje z vsako situacijo, v kateri se znajdejo. Čeprav nekateri svojo prijaznost vidijo kot šibkost ali svojo sposobnost, da se zlijejo z drugimi, kot pomanjkanje samozavedanja, se ribe na koncu zavedajo, da identiteta presega to, kar se dogaja tukaj na Zemlji, bolj kot katero koli drugo znamenje.

Ribi so domače znamenje Jupitra, planeta upanja in olajšanja

Čeprav nekateri sodobni astrologi pravijo, da ribam vlada nejasen Neptun, je znamenje rib popolnoma usklajeno z ekspanzivnim Jupitrom. Znan je kot velik dobrotnik, zato je vladanje Jupitra razlog, da lahko ribe zasedejo toliko prostora. Njihova prisotnost utemelji in olajša njihove prijatelje, pa tudi tujce, ki se znajdejo v njihovi bližini.

Ribi so vzvišenost Venere, planeta ljubezni in povezanosti

Vsak planet ima znamenje, v katerem ima poseben pomen, za ljubezenski planet Venera pa so to ribe. To pojasnjuje, zakaj so ribe znak univerzalne ljubezni, sprejemanja in brezupnih romantikov in zakaj vsi, ali vsaj večina, ljubijo ribe.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Pozabite na izpostavljene tangice, prosojne hlačne nogavice so se vrnile kot protagonistke modne revije Miu Miu in še nikoli niso bile tako vidne

Priporočamo tudi:Lindsay Lohan pričakuje svojega prvega otroka - tukaj so vse podrobnosti

Najbolj brano