Na koga bo imel mlaj 28. julija največji vpliv: Ta 3 znamenja lahko pričakujejo dramatične poslovne in ljubezenske dogodke

26. 7. 2022
Na koga bo imel mlaj 28. julija največji vpliv: Ta 3 znamenja lahko pričakujejo dramatične poslovne in ljubezenske dogodke (foto: Profimedia)
Profimedia

Poletje je v polnem razmahu, stvari pa se še segrevajo s prihajajočim mlajem v vročekrvnem levu. Katera znamenja naj se pripravijo na turbulenco z mlado luno?

Luna se bo 28. julija podala v izjemno samozavestnega leva, navdihnila naša ustvarjalna prizadevanja in nas opominjala, da je v redu imeti zdravo mero poglobljenosti vase. Lev ima rad užitek in nas opozarja, da stvari ne jemljemo preveč resno. Najbolj uživa, ko je v središču pozornosti. Je sicer tudi kralj drame, ki rad pretirava in ima lahko težave z egom. 

Lev pa tudi sije, saj mu vlada sonce, zato bo veliko ljudi imelo sedaj željo, da bi bili opaženi. Če gre vaš ego čez mejo, lahko to povzroči nekaj konfliktov v odnosih.

Julijski mlaj spremlja intenzivna konjunkcija med uporniškim Uranom in trdoživim Marsom. Ta tranzit vpliva na naše finance, zato se priporoča malo več pozornosti na porabo denarja.

Poglejmo si, na katera znamenja ima lahko mlaj najbolj močen vpliv. 

BIK

Biki, lahko vas "premetava". Vpliv mlaja vam prinaša občutek doložnosti, da zaščitite sebe in svoje ljubljene. Ta obrambna energija, s katero želite zavarovati svoje bližnje se lahko tudi spremeni v aroganco, če niste previdni. Izogibajte se zapiranju v "svojo jamo" in poskusite biti odprti za nove priložnosti, ki vas morda poskušajo doseči, tudi če se sprememba na začetku zdi neprijetna. Predvsem je pomembno, da učinkovito komunicirate sedaj s svojimi bližnjimi. 

Običajno udobje vam tokrat morda ne bo zagotovilo varnosti, ki jo trenutno iščete. Če lahko izkoristite te energije leva, ki odpirajo srce, in sprejmete nove izzive, ki jih bo prinesla ta luna, vam bo v naslednjih nekaj tednih lažje razumeti, zakaj so bile potrebne določene spremembe. Bodite pozorni na svoj način komunikacije - z njim lahko ustvarite občutek varnosti, ki ga sedaj potrebujete. 

LEV

Vse oči so trenutno uprte v vas - tako, kot vam je všeč! Mlaj spodbuja vaš občutek samega sebe in podpira vašo samozavestno energijo. Toda preden skočite v neka nova dejanja, boste morda želeli imeti dobro odprte oči. V času mlaja bo še bolj poudarjen vpliv podzavesti na vaše vedenje. 

Lev je junaško znamenje, a zaradi te lune se boste počutili še drznejše in pogumnejše kot običajno. Ker pa se konjunkcija Marsa/Urana dogaja v vaši hiši kariere in javnega ugleda, usmerja vašo pozornost v področje poklica. Kakšni so trenutno vaši poklicni odnosi? Pomembno je, da delite svojo luč in ste timski igralec. 

VODNAR

Vaše ljubezensko življenje je sedaj v središču pozornosti. Ko se vaše sestrsko znamenje Lev premakne v vaše področje odnosov, se lahko zgodi marsikaj. Morda spoznate novo osebo ali pa v trenutnem razmerju doživite močan naval romantike. 

Ne glede na status vašega razmerja bo čutna vročina lahko prinesla nekaj drame. Glede na to, da se konjunkcija Marsa/Urana dogaja v vaši četrti hiši, lahko pride tudi do kakšnega konflikta med vašim partnerjem in njihovim domom ali družinskim življenjem. Trenutno si je pomembno prizadevati za ravnovesje in ne pozabite najti dobre plati v slabih situacijah. Poskrbite tudi za svoje zdravje in dobro počutje. Odpočijte si. 

Vir: bustle.com

Poglejte si še: Prihaja MLAJ v levu (četrtek, 28. julij): Kaj prinaša?

Preberite več na Sensa.si

Preberite še: Veliki horoskop za drugo polovico leta 2022: Vodnarjem se nasmiha povišica, eno znamenje pa čakajo velike ljubezenske preizkušnje

Priporočamo tudi: 3 znamenja, ki jim Venera v raku od 17. julija do 11. avgusta prinaša največ romantičnih trenutkov

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik