Mesečni horoskop za maj 2022: Oven doživlja ljubezenski preporod, kozorogu pa se odpirajo številna vrata na kariernem področju

Ste komaj dočakali mesec maj? Preverite, kaj vas v tem pomladnem mesecu čaka na področju ljubezni, službe in osebnih odnosov. 

Mesečni horoskop za maj 2022: Oven doživlja ljubezenski preporod, kozorogu pa se odpirajo številna vrata na kariernem področju - Foto: Profimedia

Vesolje nam vsake toliko časa nastavi ogledalo, da nam pokaže, kaj je in kaj ni v skladu z našim jazom. Ugotovili boste, da je prav zdaj takšen trenutek v vašem življenju, ko je dobro, da se ustavite in preverite vse spektre vašega življenja. in kaj je skrivna sestavina za preživetj? Sprejemati vse in ničesar ne zavračati. Bolj ko boste pripravljeni ljubkovati vetrove sprememb, lažje boste prečkali tunel mrka. Zato prinesite darilo zavedanja na mizo. Pozdravite to kot priložnost za reprogramiranje in pritisnite gumb za ponastavitev. Blagoslovi, ki vas čakajo na drugi strani, so neskončni!

Ne spreglejte: 

Aprilski dež prinaša majske cvetove - in astrologija maja prinaša priložnost za nov začetek. Kaj torej maja 2022 čaka astrološka znamenja? Preverimo in ugotovimo. 

OVEN

Ponujena vam je priložnost, da osvežite svoje ljubezensko življenje: Venera v vašem znamenju vas bo nagradila z neustavljivim šarmom! Samski, ki so do zdaj uživali tak status, si bodo zaželeli malo romantike in strasti ter si bodo upali prerasti prijateljstvo z osebo, ki jih privlači, v nekaj več. Obstoječa razmerja bodo doživela preporod in zdaj je čas za delo na novih. Dobri medosebni odnosi, predvsem z oblastmi, bodo ključ do poslovnega uspeha. Ustvarjalnost je globoko v vas, vendar se lahko pri izražanju svojih strasti soočate z ovirami. Ko se Venera, Jupiter in Mars 2., 10. in 24. maja poravnajo z vašim Soncem, si prizadevajte za svoje projekte. Namesto da bi se obremenjevali z občutkom zastoja, raje razmišljajte o domiselnih načinih, kako bi svoja prizadevanja znova zagnali. Sestavite seznam ukrepov, ki jih je treba izvesti, in prosite druge za pomoč ali nasvet. Imate vsa orodja, ki jih potrebujete za uresničitev svojih sanj s polno paro - lotite se dela! 

BIK

Obdobje vašega vladanja vas vabi, da vzamete stvari v svoje roke – bodite podjetni in izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo. Čas je, da premagate strah pred neuspehom in se pogumno podate k želenim ciljem. Ko boste spoznali, da ste krojač svoje sreče in da je bolje ostati pristen, kot pa sklepati kompromise zaradi mnenja nekoga drugega, boste naredili poteze, na katere boste ponosni. Ta mesec se boste pogosto znašli v situaciji, ko morate izbirati med več možnostmi, vodilo pa naj vam bo vaš notranji glas, ki vam pove, kaj morate storiti, ne pa zunanji pritiski, ki jim boste izpostavljeni.

Imejte to v mislih, ko se vaša okolica, zlasti člani širše družine, začnejo vmešavati v vaše zasebno življenje in kritizirati osebo, ki jo imate radi. Dajte jim vedeti, da obstajajo omejitve. Možno je, da bo razlog za njihove negativne komentarje odnos s partnerjem, ki je že nekaj časa moten, vendar boste imeli odlično priložnost, da to popravite. Odprite se, zasebno razpravljajte o spornih vprašanjih in našli boste skupni jezik. Samski ne bi smeli hiteti v razmerje z osebo, ki vas je osvojila na prvi pogled – razmislite, ali je to prava oseba za vas.

DVOJČKA

Čas je, da upočasnite, se sprostite in se posvetite dejavnostim, ki vam polnijo baterije. Strahovi in ​​dvomi, ki vas pestijo, vas samo zadržujejo, tako kot vprašanja o preteklosti. Okoli sebe imate ljudi, ki vam bodo skušali pomagati znebiti se bremena in vas spodbuditi, da greste poslušat njihove nasvete. Ustvarjalnost bo na vaši višini in vam bo pomagala pri poslovnem uspehu. Skupaj preživeti trenutki bodo okrepili odnos z ljubljeno osebo. Vaš naravno optimistični jaz se v zadnjem času počuti nekoliko pesimistično. Morda je to posledica retrogradnega Merkurja. V vsakem primeru je čas, da spremenite svoj pogled in se osredotočite na vzdrževanje dobrih vibracij v svojem okolju. Poskusite najti veselje v vsakdanjih dejavnostih, kot so vsakodnevni sprehodi, druženje s prijatelji ali poslušanje glasbe med vožnjo. Če boste to počeli dovolj pogosto, bo vaša energija do nove lune 30. maja, ki bo v skladu z vašim Sončevim znamenjem, še bolj sijoča.

RAK

Čeprav menite, da veste, kaj je najbolje za druge, ni nujno, da je tako, še posebej, če jim v dobri veri vsiljujete svoje mnenje. K temu boste nagnjeni v prvi polovici meseca, kar lahko poruši odnose z bližnjimi. Veliko bolj harmonični bodo, če boste bolj prilagodljivi in ​​boste upoštevali želje in potrebe nasprotne strani. Zahvaljujoč takšnemu vedenju si boste pridobili naklonjenost drugih, kar vam bo prav prišlo v poslu in ljubezni. Samske ob koncu meseca čaka prijetno presenečenje. Imate sanje, čeprav ne verjamete vedno, da so uresničljive. Ta mesec se prepustite svojemu fantazijskemu svetu, še posebej v času Merkurjevega planetarnega obrata. Med luninim mrkom si privoščite priložnost, da uresničite svoje želje. Kdo ve? Vaše sanje se lahko celo uresničijo, če boste uporabili svojo iznajdljivost in ustvarjalnost, da jih uresničite prek močnega ovnovega stellija v kariernem sektorju vaše karte ta mesec. Ustvarite lahko svet, ki si ga želite, če se prepustite domišljiji in verjamete, da se to lahko zgodi.

LEV

Na začetku meseca se boste morda počutili malce osamljeni. Ko bo Jupiter 10. maja zdrsnil v znamenje ovna, boste delovali še bolj samozavestno. Med luninim mrkom 16. maja pa boste morda občutili padec samozavesti. To je še dodaten razlog, da ustvarite prizemljitveni ritual za obvladovanje vzponov in padcev. Bolj ko boste v življenju uravnoteženi, lažje boste nadzorovali svoja čustva, da ne boste preveč vznemirjeni ali razočarani, ko vam ne bo šlo vse po načrtih. Odlašanje in težave, s katerimi se soočate, vas delajo razdražljive, kar bodo na svoji koži občutili tudi vaši najbližji. Vseeno bodo ugodni planetarni vplivi v drugi polovici meseca stvari obrnili v vašo korist. Končno bi lahko dobili poslovno priložnost, ki ste jo čakali, pa tudi poznanstvo, ki vas bo spomnilo, kako lepo je biti znova zaljubljen. Če razbijeta monotonijo, v katero je zapadlo njuno razmerje, bosta podobno izkušnjo doživela tudi zaposlena.

DEVICA

Ker radi vse načrtujete vnaprej, vam verjetno ni všeč ideja, da bi pričakovali nepričakovano. Čeprav vas bo to spravilo iz cone udobja, je to pravzaprav najboljša stvar, ki se vam lahko zgodi. Partner vas bo morda presenetil s potezo, ki vam bo pokazala, da ima vaša zveza res trdne temelje, medtem ko bo nekdo v samskih prebudil uspavane strasti. Dinamični dogodki na delovnem mestu motijo ​​vašo rutino, hkrati pa prinašajo priložnost za napredek. Finance se končno izboljšujejo. Najti ravnovesje, ki bo usklajeno z urniki vaših prijateljev in pomembnih partnerjev, je zdaj težje kot kdaj koli prej. Ko se Venera 2. in 28. maja pomakne v znamenje ovna in bika, dajte svojim bližnjim majhne namige, da si želite in potrebujete več pozornosti. Obstaja verjetnost, da bodo sprejeli kompromis in vam namenili pozornost, ki si jo želite. V koledarju si naredite prostor tako za preživljanje časa z ljubljenimi osebami v času Merkurjevega vzvratnega gibanja.

TEHTNICA

Začnimo z dobrimi novicami. Zaradi energije luninega mrka se boste do sredine maja morda začeli razvijati na novem področju in našli nove igrive dejavnosti, ki bodo vaše srce napolnile z veseljem. Glede na vse te vznemirljive nove napredke se vam bo vsakdanjost zdela še bolj odvratna. Razmišljajte o preteklih in prihodnjih dogodivščinah, da bi našli navdih, ko bo 30. maja nastopila nova luna v dvojčkih. Pred vami so zabavni časi. Polni boste optimizma in pridobili boste simpatije drugih, zahvaljujoč umirjenemu pristopu pa se boste izognili kretenam na delovnem mestu. Opravite delo pravilno, vendar ne zapravljajte energije za nadure, ne bo se izplačalo. V drugi polovici meseca boste morali sprejeti nekaj pomembnih odločitev, vendar ne hitite. Ne glede na težavo, s katero se soočate, vam bodo partner in prijatelji v oporo. Samski, ne izgubljajte časa z ljudmi, o katerih nimate veliko tem za pogovor.

ŠKORPIJON

Pot do samozavesti in krepitve samospoštovanja je bila dolga, vendar ste se naučili imeti radi sami sebe. Ljubezen do sebe boste občutili med luninim mrkom 16. maja. Pravzaprav lahko zadnji teden maja preživite v občutku hvaležnosti za vse, za kar ste se borili, da bi to dosegli. Novo luno 30. maja izkoristite za gojenje občutka osebne moči in ponosa. Privzemite si lastnosti, zaradi katerih ste posebni. Zaradi številnih obveznosti v prvi polovici meseca boste pod stresom, a naj vas to ne spravi iz koraka. Prav v tem obdobju, natančneje do 11. maja, boste imeli možnost sprejeti privlačno poslovno ponudbo ali prebiti projekte, ki ste si jih zamislili, zato ne glede na okoliščine ne oklevajte. Verjemite vase in premagali boste vse ovire. Prihranite bolj sproščeno, romantično izdajo za osebo, ki vam je mar, ne bo vam žal.

STRELEC

Jupiter in Venera v ovnu vam dajeta ugoden veter za nov zagon. Samske bo presenetil nenavaden razvoj dogodkov z znancem, medtem ko zaposleni ljudje, ki razmišljajo o začetku skupnega življenja, poroki, porodu ali kakšnem drugem koraku, ki bo okrepil njuno zvezo, ne bi smeli oklevati. Končno boste lahko popravili porušene odnose z ožjimi družinskimi člani. V službi se vam bodo ponudile nepričakovane priložnosti za napredovanje, če se boste pravočasno odzvali. Preteklost je ta mesec prisotna. Retrogradni Merkur in Jupiterjev prehod v znamenje ovna 10. maja lahko v vaše življenje prineseta obsežen občutek nostalgije. To je lahko tako preprosto kot znan vonj ali celo pesem, ki vas spomni na določen trenutek iz preteklosti. Začutite svoje spomine. Ne imejte občutka krivde, ker želite počastiti te trenutke - povsem v redu je, da občasno hrepenite po dobrih starih časih. Obvladajte težke občutke tako, da se v času nove lune 30. maja povežete z več prijatelji na družbenih omrežjih.

KOZOROG

Dolgo ste čakali na priložnosti za karierni razvoj in visoko dvignili letvico ambicij, a niste razmišljali o stresu, ki ga prinaša. Leni vikendi, ki jih preživite doma, nikoli niso izguba časa, zato se nikar ne napajajte z občutki krivde. Ste razpoloženi za spremembe? Morda bo ta prišla v obliki spremembe barve las ali zamenjave dekorja. Ali pa morda potrebujete globlje popravke, pomembne pogovore s prijatelji za družino. Pot k osebni rasti je težka, vendar boste v času luninega mrka 16. maja in nove lune v dvojčkih, ki nastopi 30. maja, motivirani, da poskusite s preobrazbo. Zdaj, ko se vam odpirajo številna vrata, ki ste jih čakali, ne sprejmite vsega, kar vam je ponujeno, ampak tisto, kar vas najbolj izpolnjuje. Duševni mir je neprecenljiv. Maj bo v vas prebudil romantiko, a vas bo strah pokazati osebi, ki jo imate radi. Napaka. Druga stran bo z veseljem spoznala, da pod hladnim oklepom bije ognjeno srce.

VODNAR

Ne stremite toliko k potrditvi nadrejenih, predvsem pa se izogibajte ogovarjanju sodelavcev. Vaši dosežki govorijo sami zase in ne bojte se – ne ostanejo neopaženi. Če se počutite nezadovoljni z odnosom, ste krivi sami. Nehajte se zapirati vase, delite svoje misli s partnerjem in videli boste, da je tako enostavno obnoviti vnemo v odnosu. Namesto da bi pustili stvari neizrečene, bi morali samski osebi, ki jim je všeč, pokazati, da si želijo nekaj več kot prijateljstvo. V tem času boste morda težko neposredno izrazili svoje potrebe, kar lahko povzroči frustracije med vami, vašo družino in sodelavci. Med luninim mrkom 16. maja bodite pozorni na svoje razpoloženje, saj lahko pride do izbruha besa. Ko Venera 28. maja vstopi v znamenje bika, si vzemite čas za umiritev energije. Med novo luno 30. maja se boste počutili sveže, da se boste lahko lotili drugih težav, ki krožijo okoli vašega osebnega sveta.

RIBI

Od ljubljene osebe morda pričakujete preveč. Ne kvarite odnosa s prepiri zaradi malenkosti, raje se pogovarjajte mirno, pokažite svojo nežno stran in ugotovili boste, da lahko z milostjo pridobite več kot s silo. Če morate sprejeti pomembno poslovno odločitev, to storite do 11. maja in ne odlašajte. Ko Jupiter izstopi iz vašega znamenja, boste na tako ugodno priložnost čakali še dolgo. Naveličani ste, da vaša družina, prijatelji in sodelavci domnevajo, da imate ves čas na svetu čas za razpravljanje o njihovih težavah. Preden iz čiste razdraženosti izrečete kakšen piker komentar, se prepričajte, da se zavedajo, da ste več kot le uho za poslušanje njihovih težav. Pogled lahko pove več kot tisoč besed 10. maja, ko Jupiter zdrsne v znamenje ovna. Če ne najdete najboljšega načina, da bi se izrazili z besedami, boste morda našli priložnost, da se v času nove lune v dvojčkih 30. maja začasno umaknete iz dinamičnega dogajanja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 dragocenih nasvetov dermatologov za nego kože pomladi in poleti: Vzemite jih resno in opazili boste razliko

Priporočamo tudi: Met Gala je vsakoletno igrišče za vizionarski in brezkompromisni glamur: Oglejte si prizorišče ikoničnih lepotnih preobrazb najlepših zvezdnic

Najbolj brano