Mesečni horoskop APRIL 2017

Pričakujte nepričakovano! Bodite potrpežljivi in vztrajni. Ne glede na vse se boste ob koncu meseca počutili povsem drugače kot sicer.

Horoskop

Za podrobno napoved za mesec APRIL 2017 si preberite svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Bik

21. apr.–21. maj

Ena beseda ali dejanje je lahko vse, kar je potrebno, da vas v hipu raznese – morda se bo začelo z argumenti, ki bodo na koncu privedli do tega, da se vam bodo odprle oči in boste opazili nezdružljive razlike. Življenje vas bo začelo odnašati v drugo smer, česar se ne smete prestrašiti. Kot pri plazu, dejansko ni pomembno, kateri kamen se začne valiti prvi – ko ga sprožimo, je prepozno.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Odločitev, ki ste jo sprejeli povsem impulzivno, bo začetek vaše povsem drugačne prihodnosti. Trenutno še ni videti, da se vam življenje spreminja, a ko se boste čez dva meseca ozrli nazaj, boste videli, da je prav to obdobje prineslo največ sprememb. Priplezati na vrh ni dovolj; ko boste tam, se boste morali boriti, da ostanete na mestu. Imate pametne zamisli, vendar vas lahko teža njihove odgovornosti prisili, da boste igrali varno, namesto da bi tvegali.

Rak

22. jun.–23. jul.

V zadnjih nekaj mesecih vas je ovirala odgovornost do ljudi, ki vas nočejo izpustiti iz svojih klešč. Zdaj, ko so začasno popustili oprijem, imate priložnost, da se osvobodite. Počutili se boste malo krive, saj vam ni vseeno za tiste, ki jih boste pustili za seboj, vendar imejte v mislih, da ste zanje storili že dovolj. Prav nič jim ne dolgujete, in če vas bodo želeli čustveno izsiljevati, položite karte na mizo in jim enkrat za vselej povejte, kar jim gre.

Lev

24. jul.–23. avg.

Nepričakovane spremembe v vašem življenju pogosto povzročijo, da bolj cenite tisto, kar ste imeli prej. Idealen scenarij bi seveda bil, da enako cenite vse, a vam se takšen pogled pri odnosih zdi preveč tvegan. Pa vendar vse kaže, da boste tokrat zmogli upravljati ta nemogoči položaj, čeprav to pomeni, da boste pustili prihodnost na čakanju, medtem ko boste podoživljali preteklost. Pustite prijatelju, da vam pomaga razplesti zanko, v katero ste se ujeli zaradi svoje egocentričnosti.

Devica

24. avg.–23. sep.

Dobro se zavedate, da večino vaših ljubezenskih izborov vodijo čustva. A v vaše trenutno ljubezensko razmerje je vpleteno še nekaj tretjega – močan finančni faktor, ki je ključnega pomena za vaš življenjski slog. Čeprav se vam zdi kruto postaviti takšno ceno na ljubezen, boste vendarle morali pustiti čustva ob strani in vse skupaj dobro premisliti. Samo od ljubezni se ne da živeti, občasno je treba napolniti tudi hladilnik, želodec in seveda denarnico.

Tehtnica

24. se p.–23. okt.

V restavraciji najprej nekaj časa preučujete jedilnik, da vidite, kaj je na voljo, in se šele nato odločite, kaj boste jedli. V tem trenutku je tudi v vašem življenju nekako tako. Štiri mesece ste imeli priložnost opazovati neskončne možnosti. Zdaj, ko ste videli vse, se bo treba odločiti. Nikar že vnaprej ne pomišljajte, da izbrana možnost ni prava, vaši intuicija poskrbi, da po navadi izberete prav. Tudi tokrat bo tako.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Videti je, da ste padli v udobno rutino, v kateri ste povsem srečni. Nekatere pričakovane spremembe so v zamudi, morda se še nekaj mesecev ne bodo zgodile, in prav to z vaših ramen odvzema nekaj pritiska in posledično stresa. Imejte v mislih, da takšni sproščeni trenutki od vas zahtevajo tudi nekaj davka. Dobro bi bilo, če bi ostali budni in v pripravljenosti. Gotovo ste že slišali za utrujenost zaradi počivanja?

Strelec

23. nov.–21. dec.

V primerjavi s preteklim letom ste naredili zelo pogumen korak naprej, zdaj pa vam prijatelji očitajo, da ste storili veliko napako. Čeprav vam njihovo mnenje veliko pomeni, ostanite močni in vztrajajte pri svoji odločitvi. Nekaj, kar se vam je do zdaj zdelo povsem nemogoče, se spreminja v nekaj zelo obvladljivega. Hitreje ko boste sprejeli, da je vse v dojemanju situacije, prej se bo zgodilo.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Posebno prijateljstvo vam je ušlo iz vajeti – nekaj dni sta skupaj, potem spet narazen, in tako v neskončnost. Zdaj vas je udarilo kot strela z jasnega – morda sta podzavestno istočasno ugotovila, da nista za skupaj, ali pa bosta le določila nova pravila vajinega razmerja. Če se ob tem ne boste počutili udobno in varno, imate vso pravico skočiti na prvi vlak ter se odpeljati novim avanturam naproti, mar ne?

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Sprejeli ste odločitev, še preden bi jo zares morali, in ob tem se niste posvetovali z drugimi. Trma vas lahko povozi, a tega še ne vidite. Seveda ste zdaj v prednosti in s svojimi načrti želite nadaljevati, toda, svarimo vas, previdno! Če stvari ne bodo šle po načrtu, ki ste ga naredili, boste zelo nazadovali. Upočasnite in dajte priložnost še drugim; to je varnejša (in boljša) možnost.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Še pred časom ste si obupno prizadevali izogibati se odgovoru na vprašanje, kaj bo s prihodnostjo vašega razmerja. Za vas je bilo to preprosto preveč stresno. A zadnjih nekaj tednov ste stopili iz obrambnega položaja in si dovolili nekaj razmisleka o tem. Edina prava odločitev! Zdaj končno vidite smisel vprašanja in sploh vam ni več tako neprijetno. Še več, pričakujete ga pripravljeni in mirni v svoji notranjosti.

Oven

21. mar.–20. apr.

Ta mesec boste imeli opravka s še zadnjo pravno ali organizacijsko oviro na svoji poti, nato pa se boste lahko začeli pripravljati na veliki korak, ki ga že dolgo želite narediti. Dobro se zavedate, da poti nazaj po tem ne bo več. Ste zaskrbljeni? Nikar, kakorkoli pogledate, razlogov za strah in skrbi ni, bodite mirni in odločni. Konec koncev je prav to tisto, o čemer ste že leta sanjali. Pogumno in brez obžalovanj naprej.

Fotografija: Profimedia

Najbolj brano