Zračna luna bo ta teden ponudila nove priložnosti! (napoved med 19. in 25. februarjem)

Pa tudi nov zagon in nova spoznanja. Preverite, katera!

Zračna luna bo ta teden ponudila nove priložnosti! (napoved med 19. in 25. februarjem) - Foto: Will Wilson / Unsplash

Ponedeljek 19.02.2018

Začetek tedna z luno v ovnu vam prinaša nov zagon. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Všeč vam bo rdeča barva, vendar z njo ne pretiravajte.

Torek 20.02.2018

Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite da nahranite svojo kožo, še posebej zvečer, ko luna pride v znamenje bika.

Sreda 21.02.2018

Z luno v biku boste najbolj uživali z zavetju toplega doma. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vaši lasje bodo hrepeneli po negi, zato jim privoščite kakšno bogato, hranljivo masko, kožo na obrazu in telesu pa predvsem čim več vlažite.


Četrtek 22.02.2018

Današnji dan z luno v biku bo primeren za počitek, branje, delo na sebi in nego telesa. Všeč vam bodo enostavni kroji in umirjene barve, v zemeljskih odtenkih. V teh barvah se boste tudi najboljše počutili, saj vas bodo ščitile. Če preurejate dom, se boste usmerili v naravne materiale in izbirali lesene dodatke. 

Petek 23.02.2018

S Prvim krajcem v znamenju dvojčkov stopate v dan, ko pospešeno deluje vse, kar vnašate v telo, hrana bo bolj hranljiva, zdravila bodo učinkovitejša. Potrebovali boste več tekočine in vaša koža bo močno hrepenela po vitaminih in dodatni negi. Lasje bodo pripravljeni na striženje, vendar boste še nekoliko nihali, ali bi se odločili za večjo spremembo ali ne. Danes vas bo neprestano nekdo motil, zato meditacija ni najboljša izbira. Tokrat vas bo sprostila glasba.


Sobota 24.02.2018

Dan z zračno luno bo razigran, vaše misli pa razpršene. Zanimalo vas bo vse, vendar se v nobeno zadevo ne boste poglabljali. Ne bodite presenečeni, če si boste zaspali, ter morda oblekli različni nogavici, saj boste raztreseni. Eleganca vas ne bo zanimala, všeč vam bo vse, kar je udobno in enostavno. Lase boste speli v enostavno frizuro in se neobremenjeno podali na klepet s prijatelji, ne glede na to, koliko obveznosti vas bo čakalo doma.


Nedelja 25.02.2018

Današnji dan bo potekal v nežnih energijah lune v raku, ki bo prebudila vaša speča čustva in vašemu telesu podarila željo po negi in razvajanju. Odličen dan za obisk toplic ali savne, saj se boste le tako lahko popolnoma sprostili. Pastelne barve, sveže energije in srebrn nakit pa vas bodo polepšale. Vaš spanec je lahko danes nekoliko moten.

Fotografije: Will Wilson / Unsplash

Preberite še: 6 ajurvedskih priporočil za boljše življenje (+ RECEPT za čaj)

Priporočamo tudi: To je zagotovo najbolj prikupen prizor z newyorškega tedna mode (in krivi so Beckhamovi!)

Najbolj brano