Tu je polna luna! Preverite, kaj prinaša! (Lunina napoved od 30.4. do 6.5.)

Teden se bo začel s polno luno, zaključil pa s konjunkcijo med luno in Marsom ... teden bo torej poln izzivov. Preverite in se pripravite!

Tu je polna luna! Preverite, kaj prinaša! (Lunina napoved od 30.4. do 6.5.) - Foto: Unsplash.com/ Artem Bali

Ponedeljek, 30.4. 

Dan bo spremljala Polna luna, ki prinaša nemir in nezbranost, veselite pa se lahko konjunkcije med luno in Jupitrom, ki pa prinaša srečo in bo umilila negativen vpliv polne lune. Danes pričakujte različne želje, hrepenenje, žalost, skratka vse, kar lahko pričakujete. Zvečer pa bodite na zabavah še posebej previdni, da vas s pomočjo alkohola vpliv lune ne pahne v težave.

Torek, 1.5. 

Praznik dela bo spremljala dopoldne, ko se bo povsod dogajalo vročekrvna luna v škorpijonu, zato se boste počutili nemirno in ves čas boste iskali nekaj, da bi vas umirilo. Dišala vam bo močna, začinjena hrana, teknili vam bodo tudi razni mesni izdelki, vendar nikar ne pretiravajte. V popoldanskih urah pa prihaja z luno v strelcu več smeha in dobre volje, ter neustavljiv entuzijazem.

Sreda, 2.5. 

Danes, ko boste prosti in z luno v strelcu sproščeni, svoji domišljiji nikar ne postavljate meja. Prepustite se prijetnim vzgibom, ne obremenjujte se s podrobnostmi in preprosto poletite v dobri družbi prijateljev do prijetnega cilja. Poskusite pripraviti nekaj novega, kakšno nenavadno jed, saj boste hrepeneli po tujih kuhinjah in njihovih vonjih. Predvsem pa se danes ne obremenjujte s tem, kaj boste oblekli, tudi lasje bodo danes bolj uživali speti v rahel čop.

Četrtek, 3.5. 

Z luno v ognjenem strelcu boste danes prehitevali dogodke in izpuščali tisto kar ni pomembno. Oblecite se v žive in pisane barve, predvsem indigo modro, vijolično, roza ali lila barvo, ki vas bodo naredile še bolj privlačne. Če se boste želeli po burnem dogajanju notranje umiriti, vam bodo godili zeliščni čaji, še posebej melisa, vrtnica in rman.

Petek, 4.5. 

V današnji dan boste zakorakali nekoliko hladno in z luno, ki vstopi v kozoroga nezadovoljno. Konjunkcija med Luno in Saturnom bo še dodatno povečala vaš čut za dolžnost in odgovornost, ter ustvarila močno potrebo po varnosti in materialni stabilnosti, zato se boste danes na tem področju težko umirili. Čas ni primeren za modne nakupe, tudi obisk frizerja raje prestavite za kakšen dan, saj vas bosta spremljali samokontrola in previdnost. Lahko se pojavi tudi zobobol.

Sobota, 5.5. 

Danes prihajajo močne energije konjunkcije lune s Plutonom, zato boste nemirni, prepirljivi in v odnosih nezaupljivi. Posesivnost in strast ter erotična privlačnost vam zagotavljajo vroče urice v spalnici, še posebej če boste oblekli rdeče perilo. Lahko se vam zgodi, da si boste izbrali barvno kombinacijo, ki vam čez nekaj ur ne bo všeč, torej, danes se ne čudite, če boste imeli občutek, da vaša frizura ni takšna, kot bi si želeli, zato prenehajte strmeti k popolnosti.

Nedelja, 6.5. 

Dopoldanske ure, ki jih bo spremljala konjunkcija med Luno in Marsom prinašajo  vznemirjenje in razdražljivost. Bodite bolj previdni, saj bo povečano nagnjenje k nesrečam in poškodbam, glavoboli, močna menstruacija in želodčne težave. Odgovarjala vam bo lahka hrana, še posebej zelena zelenjava. Izognite se popoldne, ko luna pride v znamenje vodnarja gaziranim pijačam in slaščicam. Raje razmislite o novem modnem nakupu, saj boste s tem vplivom zelo drzni.

Fotografije: Unsplash.com/ Artem Bali

Preberite še: Mesečni horoskop MAJ (ljubezen, zdravje, uspeh)

Priporočamo tudi: Kaj vaša najljubša kava pove o vaši osebnosti? Preverite!

Najbolj brano