Preverite, kakšne izzive vam prinaša luna v tem tednu! (napoved med 23.4. in 29.4.)

23. 4. 2018
Preverite, kakšne izzive vam prinaša luna v tem tednu! (napoved med 23.4. in 29.4.) (foto: Unsplash.com/@javier allegro)
Unsplash.com/@javier allegro

Začetek tedna bo prinesel presežek energije, kar pa se bo proti koncu spremenilo. Preverite, na kaj morate biti pozorni v tem tednu!

Ponedeljek, 23.4. 

Današnji dan, ki ga bo spremljala luna v levu bo poln energije, zagona in uspeha. Ker je danes svetovni dan knjige se boste z veseljem potopili v branje, ustrezale vam bodo bolj zabavne vsebine, kot kakšne globoke misli. Razveselili se boste prijetnih komplimentov povezanih z vašim videzom. Izbirali boste sončne barve, ki jih bo obogatil kakšen unikaten, veličasten nakit.

Torek, 24.4. 

V torek boste zakorakali z energijo lune v levu, zato bo jutro razgibano, čeprav vam bo videz zelo pomemben, pa se pred ogledalom dopoldne ne boste zadrževali, saj boste prepričani da ste najboljši in najlepši. Hrepeneli boste po prestižnih nakupih, zato se če je vaša denarnica bolj tanka raznim modnim nakupom raje izognite. Pozno zvečer luna pride v devico, kar vas bo nekoliko obremenilo.

Sreda, 25.4. 

V sredo se boste z luno v zemeljski devici počutili, kot da ste pristali na realnih tleh. Misli bodo osredotočene, ljubezen pa ne bo nosila najlepše podobe, pojavijo se lahko tudi sarkastične pripombe. Še posebej se boste posvetili negi las in obraza, uporabite kakšne naravne sestavine, telo vam bo hvaležno. Pazite danes, da se izognete težki in mastni hrani, saj boste z njo le po nepotrebnem obremenjevali svoj želodec.

Četrtek, 26.4. 

S čistimi energijami lune v devici boste danes posegali po nežnih odtenkih in beli barvi, ki se bo odlično ujela s srebrom. Urejenost bo tokrat ključnega pomena, zato se lahko lotite tudi inventure omare, saj boste danes zagotovo vrgli vstran tisto, česar resnično ne potrebujete. Prebirali in brskali boste literaturo, povezano z zdravo prehrano in tudi če niste vegeterjanec, se boste mesu danes verjetno izognili.

Petek, 27.4. 

Praznik bo obarvan s harmonijo, ki jo prinaša luna v znamenju tehtnice. Z veseljem s boste uredili, tako svoje telo, kot tudi svoje misli. Všeč vam bodo modri odtenki, moč pa vam bo vlil kristal lapis lazuri. Neobremenjeno boste poiskali kakšno kulturno prireditev, ali pa se boste odločili za umirjen klepet v kavarni, seveda z nekom, ki mu resnično zaupate.

Sobota, 28.4. 

Z luno v prijetni tehtnici boste danes uživali v simboliki barv, vonjev in okusov, saj bodo vaši čuti izostreni. Tudi na področju mode se boste ozirali za nežnimi kombinacijami, všeč vam bo tudi zelena barva. Izognite pa se črni in rdeči barvi, še posebej, če se ne želite pretirano izpostavljati. Veselilo vas bo kuhanje, vendar ne boste najbolj zaupali v svoje sposobnosti, zato so recepti več kot dobrodošli.

Nedelja, 29.4. 

Jutro z vplivom lune v tehtnici bo prijetno, vaše misli in čustva pa popolnoma na pravem mestu. Zjutraj naj bo zajtrk lahek, vendar okusen, skozi dan, ko luna nadaljuje potovanje v znamenju škorpijona, pa boste v odnosih vedno bolj čutili strasten pristop in celo nekaj sarkazma, kateremu se izognite. Barve, ki bodo odlično sovpadale z vašimi energijami bodo črna in rdeča, oči pa bodo tokrat želele zadimljen videz.

Fotografije: Unsplash.com/@javier allegro

Preberite še: TAKO boste zagotovo očistili superge (v 4 korakih)

Priporočamo tudi: Na katerem prstu nosite prstan? Preverite, kaj to razkriva o vaši osebnosti!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik