Ljubezenski horoskop za mesec april: Enemu znamenju se obeta romanca na delovnem mestu, spet drugega pa čaka ljubezen na prvi pogled na popolnoma naključnem mestu

2. 4. 2024
Preverite, kaj vam na ljubezenskem področju napovedujejo zvezde za mesec april. (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, kaj vam na ljubezenskem področju napovedujejo zvezde za mesec april.

Kaj vas na ljubezenskem področju čaka aprila 2024?

Ne spreglejte:

OVEN

V začetku meseca naj bi oven ljubljeni osebi izkazal več pozornosti in skrbi. Prosto pokažite nežna čustva in ljubljeno osebo pogosteje spomnite na svojo ljubezen. Osamljeni oven bo v aprilu čutil nujno potrebo, da svoje pozitivno razpoloženje deli z drugimi. To vedenje bo pomagalo sklepati obetavna poznanstva.

BIK

Aprila bodo biki tako srečni v zvezi, da bodo začeli pri partnerju iskati "napake". Vendar pa bodo vaši strahovi zaman, saj je močan in trajen odnos rezultat učenja iz prejšnjih napak in potrpežljivosti. Osamljeni biki bodo sredi meseca imeli srečo v ljubezni, zaradi hitrega razvoja dogodkov pa bodo morda nekoliko zbegani .

DVOJČKA

Za dvojčke, tako samske kot vezane, bo april pomemben. Tisti, ki ste v zvezi, lahko dobite ženitno ponudbo! Tudi poročeni dvojčki se ne smejo sprostiti, saj vaša druga polovica pripravlja nepričakovano ponudbo, ki lahko spremeni običajen način življenja.

RAK

Raki "visijo na nitki", vse zaradi napačnega pogleda na obstoječe odnose. Aprila pokažite resnost in odgovornost, če ne želite, da se vajina ljubezen sesuje kot hiša iz kart. Raki bodo prejeli zanimiv poslovni predlog, ki bi lahko vodil v službeno romanco.

LEV

Če ste iskali pravi trenutek za zvezo, začnite aprila. Poleg tega že imate simpatijo, kar bi lahko bil začetek velike romance. Tudi osamljeni levi morajo narediti korak naprej in pomagati, da jih usoda poveže z dobro osebo. Ne sedite doma, naj vam prijatelji uredijo zmenek in eden od njih bo že pripeljal do pravega.

DEVICA

Aprila se bodo device naveličale čustvenega zagona, ki ga povzroča partner, in bodo želele takoj zapustiti razmerje, vendar se ne smete vznemirjati. Namesto da se tiho jezite, raje vse izrazite taktno in poskusite najti rešitev, ki bo ustrezala obema. Device, ki samo iščejo ljubezen, lahko računajo na, če že ne burno romanco, pa zanimivo poznanstvo.

TEHTNICA

Če želite svojo ljubljeno osebo z nečim presenetiti, razmislite o spremembi običajnega vedenja. Včasih ima že manjša sprememba videza lahko dobre rezultate in zmaga je potem v vaših rokah. Drugi predstavniki tega znamenja bodo morali malo počakati in biti potrpežljivi, medtem ko čakajo na srečo. Da bi se izognili dolgčasu, se lotite osebne rasti.

ŠKORPIJON

Čas je, da škorpijoni pozabijo na lastno sebičnost in se spomnijo, da obstaja tudi drugačno mnenje. Če boste v aprilu razumeli to vsakodnevno resnico, boste lahko rešili vajin odnos in zgladili morebitne težke situacije v zadnjem času. Čas je, da osamljeni škorpijoni izpustijo tisto, kar želijo imeti v svojih rokah, in si priznajo, da je pogled v preteklost škodljiv.

STRELEC

April bo strelce pahnil v nostalgijo. V začetku meseca boste srečali nekdanjo ljubezen in resno razmislili, ali je mogoče zavrteti čas nazaj in popraviti pretekle napake. Zvezde strelcem svetujejo, naj ne sprejemajo prenagljenih odločitev in naj si dajo nekaj dni časa, da se čustva poležejo. Strelcem, ki se bodo znašli pred odločitvijo, svetujemo, da pretehtajo prednosti in slabosti.

KOZOROG

Aprila bi morali kozorogi dati partnerju čas za razmislek o nekaterih težkih vprašanjih. Ne pritiskajte na svojega ljubljenega in bodite pripravljeni sprejeti vsako njegovo odločitev. Kozorogi, ki iščejo ljubezen, naj pričakujejo naključno poznanstvo, vendar z velikimi obeti. Bodite to, kar ste, ne poskušajte igrati vlog drugih ljudi.

VODNAR

Ugoden mesec za resne spremembe na vašem osebnem obzorju. Vodnarjem, ki so obtičali v strupenih odnosih, svetujemo, da aprila prekinejo krog in si vzamejo čas za celjenje svojih čustvenih ran. Zvezde vam obljubljajo pojav nove osebe v vašem življenju, ki vam lahko postane opora in podpora. Za samske vodnarje še nekaj časa vse ostaja nespremenjeno, zato uživajte v prostem času.

RIBE

Ribam v aprilu svetujemo, da gredo naprej v novih odnosih z majhnimi koraki, pri čemer upoštevajo prejšnje napake. Če poskušate prehitevati stvari, tvegate, da boste vse pokvarili. Družinske ribe bi morale ponovno razmisliti o svojih prioritetah in se odločiti za družino, njihova kariera pa lahko počaka.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Malo neurejeno in resnično nehigienično! Claudia Schiffer ne skriva skrivnosti svoje lepote, s katerim doseže najlepši videz zadimljenih oči

Priporočamo tudi: Strokovnjaki svetujejo: "Če boste pred vsakim obrokom pojedli to, lahko stavite na trajno in hitro izgubo odvečnih kilogramov"