Ljubezenski horoskop za april 2023: Dvojčki bodo okrepili svoj odnos s partnerjem, eno znamenje pa se bo končno lahko razbremenilo okov stare zveze

9. 4. 2023
Ljubezenski horoskop za april 2023: Dvojčki bodo okrepili svoj odnos s partnerjem, eno znamenje pa se bo končno lahko razbremenilo okov stare zveze (foto: Profimedia)
Profimedia

Ali si želite ponovno vzpostaviti stik z nekdanjim partnerjem ali, pa je resnično skrajni čas, da pozabite na preteklost? Vaš ljubezenski horoskop za april 2023 nakazuje, da je ljubezen v zraku, saj se ta mesec lahko zgodi karkoli! Čeprav je začetek aprila precej lahek, bosta prihajajoči mrk in retrogradni Merkur do konca meseca zagotovo zapletla ljubezensko življenje vseh.

Prejšnji mesec se je dogajalo veliko! Z vstopom Plutona v vodnarja smo vstopili v novo astrološko obdobje in z začetkom sezone ovna pozdravili astrološko novo leto. Zaradi tako močnega planetarnega dogajanja, se vam morda zdi, da se je vaše življenje popolnoma spremenilo. Aprilska astrologija prinaša še več preobratov, več ljubezenskih preoratov, saj se sezona ovna še naprej stopnjuje in se začenja sezona mrkov. Pripravite se!

Ne spreglejte:

Oven

Ta mesec za ovne ne bo lahek. Morda si želite več neodvisnosti, ne pozabite pa, da sta ključ do zdravega odnosa komunikacija in odkritost. Če pride do nesporazuma, se o vsem takoj pogovorite s partnerjem. Samski boste imeli priložnost spoznati zanimivo osebo. Ta mesec lahko označimo tudi kot obdobje rasti na vseh življenjskih področjih, tudi romantičnih.

Bik

Biki, ki so že dolgo v zvezah, si bodo s svojim partnerjem končno privoščili nekaj več skupnega časa, na vidiku je celo daljše potovanje. Zdaj lahko varno delate načrte za prihodnost. April bo dober čas za notranjo rast. Samski boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki deli vaše interese. Vendar stvari ne prehitevajte, pustite, da se odnos razvija naravno.

Dvojčki

April vam bo prinesel veliko priložnosti, ki vam bodo omogočile vzpostavitev stika z zanimivo osebo. Najpomembneje je, da se ne bojite stopiti iz cone udobja, dajte si priložnost spoznati ljudi in preizkusiti nove stvari. Dvojčki, ki so v zvezi, bodo lahko okrepili svoj odnos s partnerjem in dosegli celo novo raven. V prostem času je vredno poskusiti zanimivo skupno dejavnost, na primer obisk razstave ali odhod na krajši izlet.

Rak

Raki lahko aprila postanejo bolj odprti in samozavestni. Ne pozabite na skrb za svojo ljubljeno osebo, pa tudi na iskreno izražanje svojih občutkov in čustev. Če imate dvome o tem, kako naj se razmerje razvija, bo april pravi čas, da stvari razčistite in poiščete odgovore. Ta mesec je ugoden tudi za iskanje novih poznanstev.

Lev

V aprilu bodo levi zlahka pokazali svojo romantično plat v odnosu do ljubljene osebe. To je odličen čas za uživanje v srečanjih in potovanjih. Samski boste lahko spoznali zanimivo osebo. Ljubezenski horoskop za april 2023 pravi, da bodo tisti, ki si želijo ustvariti družino, te sanje lahko uresničili v bližnji prihodnosti. A spremembe se ne bodo zgodile same od sebe, treba se bo potruditi.

Devica

V bližnji prihodnosti se bo za device začela doba resnice. To pomeni, da bodo razkriti vsi triki in manipulacije. Vendar ne bi smeli skrbeti, saj bodo takšni dogodki prinesli le koristi. Tisti, ki so bili v težkih zvezah, jih bodo končno lahko končali in se razbremenili. Srečni pari se bodo še bolj zbližali. Device, ki so pred kratkim doživele razhod, bodo spoznale osebo, ki jih bo cenila in spoštovala.

Tehtnica

Za tehtnice je čas za spremembe. Aprila bodo iz njihovega življenja odšli vsi, ki jih niso cenili in jim povzročali slabega počutja. Ločitev ne bo najbolj prijetna, vendar vam bo omogočila, da se znebite pasivne agresije. Ne obžalujte impulzivnih odločitev, dolgoročno vam bodo pomagale postati srečnejši. Tisti, ki so v zvezi, morajo znati najti ravnovesje med lastnimi željami in potrebami partnerja.

Škorpijon

V bližnji prihodnosti so možne velike spremembe v življenju škorpijonov. Najverjetneje bodo težave povezane z zaupanjem. Vendar ne sprejemajte prenagljenih odločitev. Bodite previdni in ne pozabite deliti svojih misli s partnerjem. V primeru konflikta ga je povsem mogoče rešiti mirno. Če iščete ljubezen, je to obdobje precej ugodno. Škorpijoni bodo kmalu lahko spoznali osebo, ki bo v njihovo življenje vnesla veliko veselja in energije.

Strelec

V aprilu bi strelec lahko imel močno željo po iskanju novih znancev. Vendar bodite previdni, saj se lahko znajdete v težki situaciji, ko boste morali sprejemati odločitve, povezane z vašim trenutnim odnosom. Vaš partner se lahko počuti manjvrednega, zato morate biti do njega zelo iskreni. Le v tem primeru bo mogoče premagati težave in okrepiti odnos.

Kozorog

Horoskop pravi, da je letos aprila za kozoroge še posebej pomembno, da so v odnosih iskreni in odkriti. Naj vas ne bo strah izraziti svojih občutkov in izkušenj ter jih deliti s partnerjem. Če ste v zvezi že dolgo in čutite, da se je strast polegla, je zdaj čas, da jo vrnete. Tisti, ki iščete ljubezen, boste imeli priložnost spoznati zanimivo osebo na kulturnih dogodkih. Prav tako ne zavrnite udeležbe na seminarjih ali konferencah, saj boste sklenili zanimiva poznanstva.

Vodnar

Vodnarji bodo kmalu imeli priložnost za potencialnega partnerja. Lahko je nekdo, ki ga poznate, ali popolnoma nova oseba. Spoznate ga lahko na spletu ali na dogodku. Glavna stvar je, da se ne bojite narediti prvega koraka. Če ste že v zvezi, je vredno preživeti več časa s partnerjem. Lahko pripravite romantično večerjo ali nekaj podarite brez razloga.

Ribi

Ribe imajo lahko težave pri komunikaciji z ljubljeno osebo. Je pa to obdobje odlično za reševanje konfliktov in iskanje kompromisov. Toda za vzpostavitev zdrave komunikacije je pomembno, da ostanete iskreni in se ne bojite pokazati ranljivosti. Ribe se morajo tudi odločiti, kaj točno pričakujejo od razmerja. Na splošno bo april dobro obdobje za prijetne spremembe.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dekliško, odločno, prisrčno ali izzivalno: Babydoll obleke to pomlad dobivajo novo življenje

Priporočamo tudi:Prihaja april in ta štiri znamenja imajo razlog za praznovanje: Obeta se jim denar, ljubezen in sreča