Horoskop: Kako bo Merkur vplival na vas do konca leta?

Merkur se s 1. decembrom začne gibati v znamenju ognjenega strelca. Ta vpliv si prizadeva za svobodo misli, vsaj v teoriji, zato boste komunicirali na bolj optimističen, v prihodnost usmerjen način.

Horoskop: Kako bo Merkur vplival na vas do konca leta? - Foto: Profimedia

 Vaše ideje bodo zopet velike, znali boste uporabiti takt, da dosežete svojo vizijo. Nato Merkur 20. Decembra preide v znamenje kozoroga, kar vodi v dosledne odločitve in dobre temelje na področju kariere.

Z Merkurjem v strelcu bo to odličen čas za učenje in rast. Posluževali se boste lahkotne komunikacije, ter se vključevali v filozofske razprave. Družabni in radovedni, boste v vsaki situaciji zaznali namig, ki vodi do resnice. Iskali boste širšo perspektivo in zbirali vse koščke, da sestavite celoto, kot ste si jo zamislili. Področja kjer se bo ta vpliv obrnil v najbolj pozitivne vibracije so visoko šolstvo, pravo, mediji in umetnost. Moto tega vpliva je, da je edini način, kako se spoprijeti z nesvobodnim svetom, da postanete popolnoma svobodni. Lažje boste v tem času našli in razglasiti resnico, pogosto boste razkrili vsa dejstva.  Razmišljali boste o širokih potezah in takšen pogled vas vodi v lepšo prihodnost. Izziv bo razviti občutek, kako biti popolnoma iskreni in spontani.

V negativnem smislu je Merkur v tej poziciji nemiren, preveč dinamičen in sposoben na področjih, s katerimi je povezan povzročiti kaos. V tem času lahko nezavedno poudarjate svoja stališča do te mere, da delujete prepotentni. Ker boste polni entuziazma želeli ideje povleči s številnih področij in zornih kotov, vam lahko spodleti.

Žeja po znanju je lahko nenasitna, vendar bo premalo potrpljenja, da bi se soočali s težjimi gradivi in hladnimi trdimi dejstvi. Tudi organizacija ni v domeni Merkurja v Strelcu. Spraševali se boste, kdo ima sploh čas za organizacijo. Želeli boste veliko prostora ali vsaj iluzijo prostora, ko delate, se učite ali razmišljate. Ni pa to čas, ko bi preurejali ali generalno čistili pisarno ali stanovanje, saj bi bilo delo lahko opravljeno površno.

Merkur v Strelcu je čas številnih besed in fraz, samozavestnih sporočil in strastnih razprav. Ključ do boljšega delovanja je opustitev predsodkov, ne pa tudi bistvenega razloga. V želji, da bi našli odgovore na svoja vprašanja, je nujno, da upoštevate različna stališča. Ne pozabite razmišljati, preden spregovorite, da ne boste govorili stvari, ki jih v resnici ne mislite in si s tem ustvarili slab vtis. Potrebovali boste veliko intelektualne stimulacije, zanimalo vas bo vse, kar vas bo obdajalo,  še posebej religija, filozofija, psihologija ali kar koli, kar je povezano z visokošolskim izobraževanjem.

Ko preide Merkur 20. decembra v znamenje kozoroga, se boste začeli bolj intenzivno ukvarjati s fizičnim svetom, vaš um bo močno osredotočen na praktično življenje. Vaša sposobnost zaznavanja oprijemljivih struktur vas lahko naredi zares uspešne. Kozorog je znamenje otipljive avtoritete in v povezavi z Merkurjem daje težo temu, kar je pomembno na materialni in karierni ravni. Prihaja neverjetno potrpljenje, da se držite ene teme in postanete mojster na svojem področju. Iznajdljivi in ​​razsodni boste svojo moč usmerjali v dejavnosti in ljudi, ki nadgrajujejo vaše cilje. Podpirali boste samokontrolo in pogovore, ki so usmerjeni k določenemu namenu.

Zgroženi boste, če bo vaše življenje pretežko in polno ovir. Oborožite se s pogumom in bodite navdihnjeni z bolj lahkotno platjo življenja. Očarani boste nad proučevanjem zgodovine in kulturnih tradicij. V svojem razmišljanju boste previdni, držali se boste vseh obljub. Sposobni boste sprejeti nove ideje in jim podariti obliko z uporabo perspektive, vezane na trdno energijo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Elle Style Awards 2020: znani so NAGRAJENCI!

Priporočamo tudi: Ne veste, kaj podariti svoji mami? Oglejte si ta seznam božičnih daril
 

Najbolj brano