Horoskop: Kaj prinaša jesensko enakonočje vašemu astroznamenju?

23. september naznanja prihod jeseni in jesensko enakonočje, pojav, ko sta dan in noč enako dolga. Preverite, kaj ta dan prinaša vašemu nebesnemu znamenju.

Horoskop: Kaj prinaša jesensko enakonočje vašemu astroznamenju? - Foto: Profimedia

Oven

S tem, ko se pričenja obdobje jeseni, vas življenje spodbuja, da se osredotočite na večjo stabilnost. Čeprav ste običajno morda "človek skrajnosti", je zdaj čas, da v življenju poiščete ravnovesje in razmislite, kako lahko vaš vsakdan postane bolj umirjen.

Bik

Nasprotno od ovna ste vi tisti, ki običajno obožujete stabilnost in umirjenost, zato imate radi jesen. Nov letni čas je za vas odlična priložnost, da stopite iz cone udobja, preizkusite nove stvari in sprejmete nove izkušnje. Kaj novega boste preizkusili to jesen? 

Dvojčka

Poletje je ponavadi za vas polno družabnih dogodkov in pestrega dogajanja, jesensko enakonočje pa vam končno ponuja priložnost, da se ustavite in zadihate. Privoščite si počitek in si vzemite nekaj časa, da se ponovno povežete s sabo. Ustvarite poseben jesenski ritual! Dekorirajte svoj dom, narišite jesensko obarvano sliko, vzemite si čas za svojo najljubšo glasbo ali knjigo...

Rak

Zvezde vas spodbujajo, da v življenju poiščete večji nivo ravnovesja. Ko sta dan in noč enako dolga, je to priložnost, da razmislite, katerim odnosom in dejavnostim namenjate preveč pozornosti ter čemu bi se v prihodnje želeli bolj posvetiti, da vzpostavite boljšo harmonijo. 

Lev

Ker vam vlada sonce, boste lahko enakonočje občutili še bolj intenzivno kakor ostali. Za vas je to čas, ko se lahko umaknete in si nekoliko odpočijete od pestrega poletja, obenem pa razmislite in naredite načrte za prihajajočo jesen.

Devica

Z jesenskim enakonočjem se zaključuje tudi vaše obdobje. Vesolje želi, da zaključite vse projekte in si omogočite prostor za sveže nove začetke, ki jih prinaša nov letni čas. Zagotovo pa si lahko privoščite pospravljanje in urejanje svojega domovanja, saj vi v tem dejansko uživate! 

Tehtnica

Jeseni radi preživljate čas v udobju svojega doma, in ob ljudeh, ki jih imate radi. Enakonočje je zato odlična priložnost, da uredite svoj dom tako, da vam bo v jesenskih dneh čim bolj prijetno in udobno. Pokličite tiste ljudi, katerih družbo si želite. 

Škorpijon

Odlično funkcionirate v skrivnostnem jesenskem času in tudi enakonočje je za vas prijeten dogodek. Zvezde pa vas dodatno spodbujajo, da se na ta dan osredotočite na določeno stvar, ki jo v novem obdobju, ki je pred vami, želite spremenite. Morda si privoščite pravi mistični ritual. 

Strelec

Sploh, če je za vami pestro dogajanje, je jesensko enakonočje naklonjeno vam. To je odlična priložnost, da si opočijete in naberete moči. Posvetite se dejavnostim, ki vas napolnijo z energijo in vam pomagajo, da se ponovno povežete s sabo. Verjetno vas bo pomiril lep jeseni sprehod v naravo. 

Kozorog

S spremembo letnega časa vam zvezde želijo pomagati, da se naučite sprejemati spremembe v svojem življenju. Čeprav ste človek rutin, je dobro, da ohranjate prilagodljivost in poiščete načine, kako ohranjati mirno kri tudi takrat, ko stvari ne gredo po načrtu. Morda se to jesen naučite dihalnih vaj.

Vodnar

Novo obdobje leta vam prinaša priložnosti, da se odprete novim izkušnjam. Razmislite, na katerih področjih želite v jeseni pridobivati novo znanje in za katere izkušnje se vam zdi, da bi resnično lahko doprinesle vaši duši. Naredite prostor za njih in se zorganizirajte. 

Ribi

Vesolje vas spodbuja, da končno ozavestite svojo vrednost in si priznate, kako izjemni ste v resnici. Jesen je za vas priložnost, da postanete bolj nežni in prizanesljivi do sebe tako, kot ste nežni in prizanesljivi do drugih. Odnosi so najboljša učilnica, ne bežite od njih! 

Preberite več na Sensa.si

Najbolj brano