Horoskop: Za ženske, rojene v teh znamenjih, je ta retrogradni Merkur pravi čas, da svojega bivšega vzamete nazaj

...ali pa mu vsaj odpišete na njegovo SMS sporočilo.

Horoskop: Za ženske, rojene v teh znamenjih, je ta retrogradni Merkur pravi čas, da svojega bivšega vzamete nazaj - Foto: Profimedia

Če še niste vedeli, nas čaka 27. september in t njim še en retrogradni Merkur, ki bo trajal do 18. oktobra (in nato še nekaj). Poleg običajnega kaosa, tehnoloških napak in napačnih komunikacij, po katerih je retrogradni Merkur znan, je to tudi čas za razmislek in premislek. In ker se ta retrogradnost dogaja v tehtnicah, znamenju, ki je najbolj usmerjen v odnose, je to čas, ko bomo preučili partnerstva iz preteklosti, da bi razumeli, kam gremo v prihodnosti.

Preberite še: Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene najbolj zahtevne partnerice

Na žalost to pomeni tudi, da ste lahko prepričani, da se bodo prikazali naši bivši, ki nas bodo preganjali, nas pozdravljali, se z njimi ponovno povezali, nadaljevali s prepirom ... razumete, kaj mislimo. In če to pomeni priložnostno poznonočno sporočilo "že spiš" iz naše preteklosti za zadnji krog strasti ali drame - naj bo tako. In retrogradni Merkur je odličen čas za to. Zavedamo se, da je to lahko sporno, toda namesto, da bi se izognili bivšim, astrologija trenutno predlaga, da jih sprejmite, da boste bolje razumeli preteklost. Ta retrogradnost je odličen čas za notranji razmislek in v idealnem primeru vam bo pomagal ugotoviti, kako lahko izboljšate svoje prihodnje odnose.

Preberite še: Horoskop: Kaj vam v razmerjih povzroča največje težave glede na nebesno znamenje?

Poglejte, kako se spopasti z neizogibnim pojavom tega retrogradnega Merkurja glede na vaš horoskopski znak.

Oven

Obstajajo nekatere stvari, o katerih se ne morete pogovarjati s sedanjim partnerjem, lahko pa se z bivšim. Če ugotovite, da pogrešate intelektualnost odnosa, ga pokličite. Ne imejte čustvenih afer ali se obnašajte preveč zvito. Namesto, da ste glede teh pogovorov skrivnostni, bodite odprti in iskreni, da se izognete prepirom s svojim dragim.

Bik

To je čas zdravljenja za vas. Zato bi se morali povezati z nekdanjo ali staro ljubljeno osebo, da bi razumeli, zakaj se je vaš odnos končal, in da bi situacijo zaključili. Ko se povežete z njim, se bo vaše srce počutilo osveženo, oživljeno in pripravljeno, da se odpre ljubezni.

Preberite še: Ženske, rojene v tem znamenju, so boginje seksa

Dvojčka

Znano je, da dvakrat počnete stvari in radi delate zmedo, zato n preseneča, če se spogledujete z bivšim, ker vam je všeč energija in pozornost, ki vam jo daje. Ni boljšega časa, da se nahranite s to vibracijo, kot je retrogradni Merkur.

Rak

V redu, tukaj je dogovor: začeli boste načrtovati načine, kako pritegniti pozornost svojega bivšega iz ljubosumja zaradi njihove nove zveze. Če ga želite spet v svojem življenju, lahko romantiko popolnoma znova zaživite. Samo pomislite, preden se vtaknete v njegovo ljubezensko situacijo.

Preberite še: Ženske, ki se jih moški bojijo, so rojene v teh 4 horoskopskih znamenjih

Lev

Saj ne, da bi sami varali, ampak radi se igrate z bivšimi. To lahko ustvari veliko dramo. Pomislite, preden se odločite za srečanje s svojim bivšim ob koktajlih na mestu, kjer sta se spoznala, in začnete nostalgično romanco, medtem ko je vaš trenutni dragi sam doma.

Devica

Morda se boste znašli v zapletu s svojim nekdanjim partnerjem, kar lahko v drugih odnosih ustvari ljubezenski trikotnik. Če se povežete s svojim bivšim, vam bo jasno, kaj želite in s kom želite biti - tudi če sproži in ustvari trikotno situacijo z vašim trenutnim partnerjem.

Tehtnica

Kot nekdo, ki ljubi ljubezen, se boste trudili, da bi ponovno osvojili svojega bivšega. Čeprav se zdi zastrašujoča naloga, jo boste lahko opravljali, dokler je vaše srce na pravem mestu in želite, da tokrat traja.

Preberite še: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni

Škorpijon

Sanjali ste o svojem nekdanjem dragem. Po nekaj dneh razpravljanja o tem, kar vam s prijatelji želi povedati vaša podzavest, vas bodo spodbudili, da mu pošljete sladko sporočilo, kar bo pripeljalo do nekaj pijač in morebitnega povezovanja zaradi starih časov.

Strelec

Če slišite neko oddaljeno klepetanje o bivšem, se boste spraševali o njihovem življenju. To vas spodbuja, da stopite v stik in se povežete na prijazni ravni. Lahko pa dobijo napačen vtis zaradi vašega pretiranega vedenja. Poskusite ohraniti meje, da si vaš bivši ne bo preveč domišljal.

Kozorog

Nenadno in naključno srečanje vas je navdušilo nad vašo nekdanjo ljubeznijo, in celo tako zelo, da večino časa zrete v njihov Instagram račun. Povabite ga na kavo, da preverite, ali ste za vedno izgubili ljubeč občutek ali pa še vedno ostaja v vas.

Preberite še: Ženske, rojene v teh znamenjih, imajo v ljubezni previsoka pričakovanja

Vodnar

Igrate igro mačke in miške s svojim nekdanjim partnerjem. Razveseljuje vas misel, če veste, da imate še vedno moč nad njegovimi mislimi in srcem, a žalostno je vedeti, da lahko obvladajo vaše razpoloženje. Ste res nad njimi ali želite znova oživiti romantiko?

Ribi

Na srečo vas je delo preusmerilo od razmišljanja o vašem bivšem. Zdaj, ko se delovni projekti upočasnjujejo, se premikate po njegovi strani LinkedIn in na družbenih omrežjih pustite prijazen pozdrav v njegov DM. Prijazen klepet je prijeten, če imate dobre namene.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton med nakupovanjem z otrokoma nosila čudovito cvetlično obleko. Želeli jo boste posnemati!

Priporočamo tudi: Jennifer Garner nosila najbolj trendne kavbojke tega leta. Popoln stajling za prosti čas za ženske nad 40 let

Najbolj brano