Horoskop za junij po ciganskih kartah: Eno znamenje se mora izkazati, za drugo pa je izredno pomembno, da ne zamudi priložnosti

9. 6. 2024
Horoskop za junij po ciganskih kartah: Eno znamenje se mora izkazati, za drugo pa je izredno pomembno, da ne zamudi priložnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Ciganski horoskop je eden najboljših načinov za pogled v prihodnost. Kaj nam prinaša junij 2024 in kakšne spremembe nam prinaša, vam izda eden najbolj natančnih horoskopov.

Starodavni ciganski horoskop ima 12 znamenj kot horoskop, ki ga poznamo, vendar je to njegova edina podobnost s standardnim zodiakom. Romski horoskop je zavit v posebno magično tančico in lahko z neverjetno natančnostjo pove vso resnico o vsakem človeku.

Kelih (21. 1 – 19. 2.)

Vesolje je na vaši strani – pripravljeno, da vas dobesedno zasuje s srečo. Energije so poravnane v vašo korist, izbruhi nepričakovane radosti vam bodo osvetlili pot. Začetek poletja je idealen čas za izkazovanje poguma in odločnosti. Vsaka priložnost je mamljiva in pripravljeni ste jo v celoti izkoristiti. 

 Ščit (20. 2 – 20. 3.)

Romski horoskop vas kliče k akciji: čas je, da se izkažete v službi. Ne bojte se eksperimentirati in predstaviti drznih idej – ekipa vas bo podprla. Uskladitev energij obljublja veliko vznemirjenje v vašem osebnem življenju. Če še niste v razmerju, bodite pozorni na svojo okolico. Sreča je morda bližje, kot si mislite - le iztegniti se morate, da jo zgrabite.

Bodalo (21. 3 – 20. 4.)

Nedavni dosežki so za vas postali močan motivator in vas spodbujajo k novim dosežkom. Vendar pa je pomembno, da svoje potenciale ocenite bolj objektivno. Ne sprostite se, tudi če je sreča na vaši strani. Lenoba lahko postane resna ovira za uspeh. Proti koncu meseca vsekakor razmislite o tem, da si vzamete nekaj časa, da si napolnite baterije.

Venec (21. 4. – 20. 5.)

Vedno ste postavljali interese drugih nad svoje, včasih pa ste popolnoma pozabili na svoje potrebe. Toda zdaj, zahvaljujoč aktivni planetarni konjunkciji, ponovno razmišljate o svoji sferi vrednot. Opustiš vlogo večne žrtve in začneš braniti svoje pravice. Prišel je trenutek, ko morate narediti konec podrejanju drugim in okrepiti svoj položaj spoštovanja vrednega posameznika.

Svečnik (21. 5 – 20. 6.)

Težave na delovnem mestu ali v družini boste dojemali kot priložnost za osebnostno rast in se z njimi z lahkoto spopadali. Vedno ste pripravljeni najti nestandardne rešitve za vse situacije, s katerimi vas bo soočila usoda. Zaradi visoke občutljivosti in naravnega šarma ste priljubljeni in iskani v družbi.

Kolo (21. 6 – 21. 7.)

Nekdo od novih znancev ali sodelavcev vam bo skušal vzeti ves čas, a tokrat boste presenetili s spretno in zvito obrambo svojih meja. Če ste šele začeli hoditi z nekom, boste opazili podrobnosti, ki vas bodo prepričale, da ste se odločili prav. Pomembno je najti kompromisno rešitev za premagovanje vseh težav, ki se pojavljajo.

Zvezda (22. 7. – 22. 8.)

Vaši načrti se morda zdijo preveč ambiciozni, a vaša notranja samozavest vam bo povedala, kako jih uresničiti. Kar se zgodi ta mesec, morda ne bo takoj prineslo bistvenih rezultatov. Vsekakor pa bo odprl nove možnosti in vam omogočil, da se dotaknete svojih skritih virov.

Zvonček (23. 8. – 22. 9.)

Oseba, ki jo srečate v neobičajnem okolju, lahko postane vaš tesen prijatelj ali celo romantični partner. Nenavaden vpliv energije na vaše znamenje nakazuje, da boste imeli podobne ideje in veliko skupnih vizij o življenju. Morda se bo med vama pojavila posebna povezanost: tega ne boste mogli razložiti z besedami, čutili pa boste močno privlačnost.

Kovanec (23. 9 – 22. 10.)

Naj vas ne skrbi, če boste v bližnji prihodnosti izgubili nekaj dragocenega. Morda bo to, kar boste dobili v naslednjih dneh, nadomestilo to izgubo. Položaj ključnih planetov v vašem znamenju nakazuje, da lahko s skrbnim iskanjem najdete nekaj še bolj dragocenega in uporabnega.

Dolgo bodalo (23. 10. – 21. 11.)

Junij obljublja, da bo zelo naporen in naporen, zato se boste morali organizirati. V tem obdobju je pomembno, da ne pozabite na svoje zdravje: ne pozabite na počitek in ohranite kondicijo. Do 20. v mesecu se bodo razmere stabilizirale in imeli boste priložnost, da se odpravite na težko pričakovan dopust. Poskusite preživeti svoj prosti čas tako, kot ste sanjali, da se na delo vrnete spočiti in polni energije.

Sekira (22. 11 – 21. 12.)

Čas je, da zapustite staro in se odprete novim možnostim. Ne oklepajte se preteklosti in ne bojte se iti naprej, saj junija vse spremembe ciljajo le na najboljše. Nič ne traja večno in zdaj je zelo pomembno, da iščete nove načine razvoja. Najboljše še prihaja. Ko boste opustili preteklost, boste vstopili v novo energijo in možnosti.

Podkev (22. 12 – 20. 1.)

Včasih je težko sprejemati odločitve, še posebej, če nimate vseh informacij, ki jih potrebujete. Vendar so to situacije, v katerih se boste znašli. Pomembno je vključiti druge ljudi in jih prositi, da delijo svoje poglede. Izmenjava zamisli lahko vodi do možnosti, o katerih morda niste razmišljali, vendar bo koristilo vsem. Pomembno je, da si natančno določite, kaj želite doseči.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Strokovnjaki razkrivajo: Te vsakodnevne dejavnosti, ki trajajo le nekaj minut, lahko spremenijo strukturo možganov in izboljšajo naše razpoloženje

Priporočamo tudi: 5 znakov edinstvene osebnosti: Psihologi se strinjajo, da so ti posamezniki še posebej zanimivi

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave