Horoskop: Vse o ženski, rojeni v znamenju device

Device so pametne, skromne in sposobne ženske.

Horoskop: Vse o ženski, rojeni v znamenju device - Foto: unsplash

Ženska, rojena v znamenju device, je zelo pametna, skromna in sposobna. Ob pogledu na njo najprej opazite fasado ravnodušnosti. Vendar pa ona ni hladna, ampak praktična, realna in previdna, ko gre za začetek novih odnosov. Nikoli se ne bo preprosto prepustila nekomu, brez da bi ocenila značaj in se poglobila v čustven pristop.

Ženska devica, ki jo privlačijo inteligentne, vendar zbrane osebnosti, ima močno sposobnost ljubezni, vendar svojih čustev ne bo delila, dokler ne bo pripravljena. Ženska devica je usmerjena v sodelovanje z notranjo zavestjo, obdana s pridno, prilagodljivo in analitično energijo.

Devica ima zanimivo lastnost, sposobna je razmerja med na videz različnimi in ločenimi dejavniki, pretvoriti v smiselno, koristno harmonijo.

Primarne prednosti te ženske lahko najdemo v njeni stabilni zavesti, prilagodljivosti in spretni ter natančni naravi. Vedno je pozorna na vse, jasno razmišlja, se hitro uči in najbolj zadovoljna je pri uvajanju reda, popolnosti in praktičnosti. Njena komunikacija je zaradi vladarja Merkurja odlična, zanjo je značilno ​​razvijanje funkcionalnega čustvenega besedišča, s pomočjo katerega razume sebe in druge.

Vestna devica je zelo primerna za poklice, kjer sta prisotni analiza podatkov in osredotočanje na podrobnosti. Čeprav spada med zemeljska znamenja, ki so zanesljiva, je večkrat tudi spremenljiva, zato potrebuje dinamiko, ki jo vodi do boljšo učinkovitost. Obenem je zelo pomemben njen občutek za čas in vrstni red, zato ji rutinska opravila, ki vključujejo pravilnost in doslednost, pomagajo, da se počuti osredotočena in prizemljena.

Ona potrebuje harmonično okolje, da se bo počutila mirno in zadovoljno.

Devica, se lahko ukvarja tudi s prevajanjem, jezikoslovjem in svetovanjem, vsekakor pa je to najboljša računovodkinja. Močna mentalna energija in sposobnost, ki se pojavlja v povezavi z energijo Merkurja, bo v devici vzbudila zanimanje za psihologijo in duševno zdravje.

Ker se ta ženska morda zdi konservativna, to še ne pomeni, da je zadržana v intimnih odnosih. Njen um in čustva tečejo sinhrono globoko pod površjem. Ona na prvo mesto v ljubezenskih odnosih postavlja stabilnost in zvestobo. Ko ljubi, bo neobremenjeno razkrila moč svoje ljubezni z dejanji in kretnjami. Devica je vrhunska kombinacija možganov in lepote, zato vam ob njej nikoli ne bo dolgčas, prav tako lahko pričakujete, da bo vedno in povsod urejena.

Ljubezen ženske device je poezija v gibanju, ter portret v predanosti.

Ko vam to globoko zemeljsko znamenje podari srce, želi, da to ostanete z njo za vedno. Njo ne zanimajo kratke avanture, niti ljubezenski trikotniki, ona je predana svoji veliki ljubezni. Devica je dokaj izbirčna, ko gre za izbiro ljubimca ali partnerja. To jo lahko privede do tega, da je  dlje časa samska, dokler ne najde skoraj popolnega moškega.

Dom ženske device je njen sveti prostor, napolnjen z lepoto in svetlobo. Vse je izbrano s pozornostjo do detajlov. Njena omara je pospravljena, vse je na svojem mestu. Device sovražijo zmešnjave in se borijo z neprimernimi sostanovalci, ali partnerji, ki nimajo občutka za red in čistočo.  Devica zna biti tudi neodvisna, ne mara da je odvisna od drugih.  Rada se uči in vedno poskuša najti načine, kako razširiti svoje znanje. Spremlja jo hitro misleč um. Zato iz rokava vedno potegne pametne in smešne pripombe, ob pravem času. Še več, na trenutke je celo duhovita.

Želi si popolnih odnosov, zato odnos nenehno postavlja pod drobnogled.

Želi si, da bi bili vsi iskreni in resnični. Spremlja jo nagon za celovitost, ki jo večkrat v življenju reši. Zna obvladovati situacije, ki jih nihče drug ne bi mogel obvladati. Zahvaljujoč svojemu analitičnemu umu se lahko ženska devica izmuzne skozi katero koli težavo, saj odlično predvideva.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash / Becca Tapert

Preberite še: Melania Trump in Kaia Gerber v enakem stajlingu! Katera je videti bolje?

Priporočamo tudi: Ta trend se še ne poslavlja. Poglejte, kako ga nosi Nina Šušnjara

Najbolj brano