Horoskop: To imejte v mislih, če je želite osvojiti srce moškega, rojenega v znamenju kozoroga

Vse o moškemu kozorogu.

Horoskop: To imejte v mislih, če je želite osvojiti srce moškega, rojenega v znamenju kozoroga - Foto: Profimedia

Kozorog je stabilen moški, ki je samozadosten in želi biti v marsičem boljši od povprečja. Moški kozorog ima kljub temu, da na prvi pogled deluje zadržan močan libido in kot zemeljsko znamenje je v odnosih trden ter vztrajen. Da bi osvojili srce moškega kardinalnega znamenja, morate biti sposobni zaznati česa si kozorog želi, prav tako morate biti uspešni, da boste lahko delovali z njim.

Ljubiti kozoroga pomeni razumeti njegovo ambiciozno naravo in ga spoštovati v vseh pogledih. Njegovemu znamenju vlada resni Saturn, planet avtoritete, odgovornosti in zavzetosti. Ravno zato je to moški, ki v razmerju večkrat prevzame vlogo očeta, voditelja. Želi si trdno, trajno ljubezen, morda tudi takšno, ki bo izboljšala tudi njegovo kariero. Želi si pametno, urejeno žensko, zaradi katere bo tudi v javnosti bolje sprejet. Zaljubljeni kozorog kaže zanimanje tudi za um in življenjske cilje svoje partnerke, kamor spada tudi nenehno občudovanje njenega telesa. Kozorog se ne boji nobenega izziva in želeli, da je tudi njegova partnerka najboljša. Slog in prefinjenost sta zanj zelo pomembna dejavnika.

Ali ste prava izbira za moškega kozoroga?

Zanj ste prava izbira, če ga znate izvleči iz njegovih melanholičnih razpoloženj, tako da se ob vas počuti globoko ljubljenega. Morate imeti tudi občutek za čas, da veste, kdaj ga pustiti pri miru.

Ali lahko hitro osvojite srce kozoroga?

Če želite osvojiti srce kozoroga, morate imeti potrpljenje, biti vztrajni in predvsem predvidevati, kaj si želi.

Moški kozorogi imajo prirojeno melanholično težnjo, da se osredotočijo na negativne vidike življenja. Če ste pripravljeni trpeti njegova slaba razpoloženja, vas bo moški kozorog nagradil z neomajnostjo, zvestobo in rednim, predanim ljubljenjem v spalnici. Svojo slavno delovno etiko bo navdušeno uporabil v vaše zadovoljstvo. Njegov odpor do sprememb in novih idej lahko privede tudi do pretiranega tradicionalizma.

Z zemeljsko osebnostjo so moški kozorogi najbolj pridni od vseh znamenj. To je posledica njihove sposobnosti, da se pozorno osredotočijo na delo, kakršno koli že je, in nenehno napredujejo, dokler ne dosežejo svojega cilja. Počasi, a zanesljivo, se bo odločen moški kozorog povzpel na svojo osebno goro s kombinacijo izjemne vztrajnosti in predanosti.

Moški kozorogi so zelo zaupanja vredni in zanesljivi posamezniki. Zanje je najbolj pomembno, da sprejemajo pravilne odločitve. Nanje lahko računate, če potrebujete nasvet, še posebej za pomembno odločitev v življenju. Kozorogi menijo, da vedo vse. S svojim znanjem o nečem vam bodo skušali dokazati, da se motite. Kozorog je najbolj prizemljen moški, ki se bo prilagodil vsaki situaciji.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Internet se zgraža nad božičnim stajlingom Kim Kardashian! Poglejte, zakaj

Priporočamo tudi: 15 najlepših pričesk najbolj modnih zvezdnic nad 50 let

Najbolj brano