Horoskop: Skrita moč ženske strelke

V astrologiji strelki vlada Jupiter, planet sreče, bogastva, filozofije in resnice. Kot ognjeno znamenje je ženska, rojena v znamenju strelca zelo intenzivna in ekstrovertirana. Navdušena je nad življenjem in se rada zabava. To je ženska svobodnega duha, vedno v iskanju znanja, ki ne prenese rutine. Strelka je pustolovska in divja ter navdušena in radovedna nad življenjem in svetom. Ona je tista, ki najbolj vsakdanji večer s svojo prisotnostjo spremeni v nekaj nepozabnega in razburljivega. 

Horoskop: Skrita moč ženske strelke - Foto: Profimedia

Ko gre za njeno kariero, potrebuje delo, ki ji omogoča prilagodljivost in svobodo. Zna slediti svojim sanjam, ne glede na to, kako velike so. Močno je prepričana vase in v to, v kar verjame. Strelka je tudi zelo odkrita, nima filtra in bo rekla karkoli, kadarkoli, ne glede na to, koga bi lahko prizadela. Njena komunikacija je zavidanja vredna, vedno želi izvedeti čim več in razpravljati o različnih mnenjih, idejah in pogledih na svet. Uživa v zanimivih pogovorih o filozofskih temah ali o čemer koli, kar je povezano z življenjem in skrivnostmi sveta.

Zaljubljena strelka je zelo samozavestna, ne boji se zavrnitve in bo zagotovo tista, ki bo naredila prvi korak.

Brez zadržkov se bo približala osebi, ki jo zanima, in jo poskušala spoznati. Rada je neodvisna v vseh pogledih svojega življenja, še posebej v odnosih. Potrebuje osebni prostor in želi, da jo partner razume in spoštuje. Strelka je velikodušna ljubimka, ki si resnično želi, da njen partner z njo doživi prijetno izkušnjo. Seks z njo bo zabaven in razburljiv. Všeč ji je preizkušanje novih stvari v spalnici, z veseljem prevzame vodstvo. 

Ker strelka spada med spremenljiva znamenja, je zelo svobodna.

Neodvisnost je njena poslastica. Na vsakem koraku išče nekaj svežega in zabavnega, da bi si popestrila čas. Ko gre za poštenost v razmerju, prijateljstvu ali družini, je zvesta svojim dejanjem in besedam. Najbolj pa je zvesta sebi in svojim željam. Raje bo sledila svojim sanjam, ne glede na vse, namesto da bi se ustalila v razmerju in družini. Ona ne mara sedeti pri miru. Če strelka želi imeti več denarja ali želi imeti uspešno kariero, bo naredila vse, kar je potrebno, da to pritegne. Zelo je uspešna v vseh svojih življenjskih prizadevanjih.

Strelke so zelo dobre prijateljice, zelo zabavne in brutalno iskrene vendar jih nikar ne skušajte prikleniti nase.

So pametne in umirjene, tudi v stresnih razmerah. Neposredne se rade oklepajo bistva, namesto da bi iskale podrobnosti. Strelka uživa na potovanjih v kraje, ki jih redko obiskuje, na primer na neobičajno cesto v vasi ali na manj priljubljeno turistično lokacijo, kjer ni veliko ljudi. Všeč ji je da počne stvari, ki jih hoče, postavlja svoje teorije, ustvarja svoje filozofije in piše svojo usodo.

Strelke lahko ostanejo samske dolgo časa, ker si prizadevajo zgraditi povezavo na podlagi lastnih vrednot in pogledov. Osnova so svoboda, neodvisnost, odprtost, pustolovski duh in nekonvencionalne taktike. Tudi ko so zaljubljene v razmerju, morajo ohraniti delček časa čisto zase in imeti občutek, da ob partnerju resnično dihajo. Na področju financ niso najbolj varčne in premišljene, rade si privoščijo nekaj za svojo dušo, tudi če vse obveznosti niso poravnane.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 trendov, ki bodo zaznamovali zimo 2023: Navdušujoči kosi, ki bodo v hipu osvežili vsako garderobo in videz

Priporočamo tudi: To so edini triki za izgubo kilogramov v rekordnem času: Pozabite na restriktivne diete, kjuč do vitkosti in zdravja se skriva drugje

Najbolj brano