Horoskop: Skrita moč ženske dvojčice

Ženska, rojena v znamenju dvojčkov želi, da njene besede nekaj pomenijo. Čeprav je vedno razigrana, hrepeni po nežnosti, ter želi občutiti stvari, ki so globoko zunaj njenega uma. 

Horoskop: Skrita moč ženske dvojčice - Foto: Profimedia

Želi si nekoga, ki bi se gibal z njo in je ne bi zadrževal, prav tako mora biti dovolj nežen in razumen, simpatičen in inteligenten. Njena družba je prijetna, nasmejala bo še najbolj hladne obraze in klepetala v nedogled, zato vam ob njej ne bo nikoli dolgčas. Ko je zaljubljena, postane še bolj odkrita, skrbna in odprtega srca. Dvojčica, ki je odprta za sprejemanje stvari, se bolj ukvarja s tukaj in zdaj kot s preteklostjo ali prihodnostjo. Očarale vas bodo njene pametne razprave ter čudovit pristop. 

To je ženska, ki skozi življenje deluje ustvarjalno, prijazno, odprto, zelo toplo in sočutno. V enem trenutku je ljubeča in skrbna, v drugem trenutku pa je lahko impulzivna, kar ni nič nenavadnega, saj ima dvojno osebnost. V življenju se nenehno trudi najti ravnotežje med željo po spontanosti in srečnimi priložnostmi. Njeno srce, um in duša so zabavni potepuhi. Znana je po tem, da uporablja domiselne in žive načine, da izrazi svoja čustva. 

Dvojčica je prilagodljiva, zato brez težav sprejema vsako situacijo, s katero se sooča. Razgledana in pozorna verjame v uživanje vsakega trenutka življenja. Ona ne želi zamuditi nobene stvari v življenju, njen dinamični um in duša se nenehno želita učiti. Ko se karkoli rešuje počasi, zna dvojčica prevzeti vajeti, tako da se z veseljem vključi v nalogo in pridobi nove informacije. Sposobna je opravljati veliko nalog hkrati. Rada preizkuša neznane stvari, v tem je prava strokovnjakinja. Pustolovska in polna življenja vso svojo energijo in entuziazem vključuje tudi v delo.

Na področju prijateljskih odnosov dvojčica nima težav, saj je odprtega duha in srca. Zelo gostoljubna in prijazna do ljudi z veseljem prične pogovor. Z neznanci se lahko pogovarja spontano in sproščeno. Ker ji vlada Merkur, je blagoslovljena s čudovitimi komunikacijskimi veščinami. Vedno bo poskrbela, da se bodo drugi počutili udobno v pogovoru z njo. Življenje je za dvojčico prekratko, njen čas beži prehitro, saj želi izkusiti najboljšo različico svojega življenja. Njen um deluje tako zelo hitro, da ji marsikdo ni sposoben slediti. Čeprav deluje na prvi pogled raztresena, si zapomnili vse informacije in malenkosti.

Dvojčica je dinamična ženska, ki se rada uči in doživlja nove stvari. Po eni strani je lahko sramežljiva in introvertirana, po drugi pa samozavestna in drzna. Spremembe v zadnjem trenutku ali neuspeh je ne prizadenejo, saj ima vedno načrt B, s katerim se spretno reši iz vsake situacije.

Ona je kraljica in duša vsake zabave, saj njene družabne sposobnosti poskrbijo, da se vsi, ki so v njeni bližini zabavajo. S svojo aktivno in veselo naravo zna spontano popestriti vsak dogodek. Rada ima intelektualno spodbudne pogovore. Izogiba pa se pogovorom z ljudmi, ki nimajo dovolj razuma, da bi jo razumeli. Ceni svojo neodvisnost in ne želi sprejeti nobenih obveznosti, ki bi jo vezale na določeno stvar. Ona je radovedna raziskovalka, ki mora imeti resnično dober razlog, da se ustavi ali ustali.

Dvojčica vedno izgleda mladostno, tudi v kasnejšem obdobju svoja leta odlično skriva. Nakupovanje je njena terapija. Rada nakupuje, ker rada raziskuje nove stvari. Kupuje tako v dragih trgovinah, kot tudi v tistih z rabljenimi oblačili. Vedno je pripravljena dati vse od sebe, zaradi česar je zaželena pri nasprotnem spolu. To je partnerka, ki bo ko bo skuhala kosilo z veseljem še pokosila travo in opravila vsa manjša hišna opravila. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie pokazala, kako nositi čevlje, ki podaljšajo noge: Igralka se ne odreka klasiki in eleganci

Priporočamo tudi: Ana Tavčar pokazala popolno obleko za prihajojoče poletje, ki je primerna za vse postave (na njej je videti tako)

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano