Horoskop: Kakšni moški vas neznosno privlačijo, je odvisno od Marsa!

Mars v vaši natalni karti govori o tem, kakšen tip moškega je tisti, ki vas močno privlači, ki se mu resnično težko uprete in kakšen tip moškega vas odbija.

Horoskop: Kakšni moški vas neznosno privlačijo, je odvisno od Marsa! - Foto: Unsplash/ Everton Vila

Če se vaš Mars nahaja v ovnu

Najbolj vas privlačijo svobodni, temperamentni moški, še posebej tisti, ki se lahko pohvalijo s skrbno dodelano športno postavo. Privlači vas tudi spontanost, da se mu lahko predate kadarkoli in kjerkoli, zato moški, ki so ves čas v obleki in kravati za vas nekako ne pridejo v pošev, saj bi se ob njih prevečkrat počutile čudno. Pomemben je tudi intelekt moškega, saj mora takoj razumeti kaj si želite.

Če se vaš Mars nahaja v biku

Privlačijo vas tisti moški, ki vam lahko ponudijo stabilno, varno in toplo zatočišče ter energijo, ki se prepleta in je uglašena s toni ljubezni. Pomembno je, da se strinjajo z vašimi predlogi, še posebej tistimi, ki so za vas sveti, kot je zvestoba. Nestabilni, preveč intelektualno razviti, in sarkastično naravnani moški vas dobesedno odbijajo, saj vi v življenju iščete ravno njihovo nasprotje. Všeč so vam moški, ki ljubijo udobnost in tradicionalne  vrednote.

Če se vaš Mars nahaja v dvojčkih

Privlačijo vas pametni, iznajdljivi in zgovorni moški, ki vedno najdejo odgovor na vaše vprašanje. Ne pozabite pa, da takšni moški običajno vedno najdejo tudi izgovore za svoja slaba dejanja. Privlači vas športen, vendar odštekan videz, vitki moški so tisti, ki vam zašibijo kolena. Smisel za humor je tisto, kar naredi moškega v vaših očeh še bolj popolnega. Lahko vas prepriča da je pravi, če vsestranski, živahen in privlačen.

Če se vaš Mars nahaja v raku

Hrepenite po nežnosti, toplini in pozornosti, tako da je moški, ki je za vas na vrhu seznama tisti, ki se zna opravičiti, ki dovoli solzam da se izlijejo in ga zanima, kako se počutite. Notranjost za vas odtehta zunanjost. Privlačijo vas pravični in iskreni moški, ki znajo brati vaše misli, ampak bolj sramežljive narave. Všeč so vam moški, ki jih zanima umetnost, saj se znate z njimi povezati na višji ravni. Pri moškem je za vas tudi pomembno, da vam daje ves čas občutek, da ste zanj edina.

Če se vaš Mars nahaja v levu

Privlačijo vas prijetni, dostojanstveni, samozavestni moški, ki morajo izstopati iz množice. Všeč vam je tudi dejstvo, da ste našli nekoga, ki ima samozavesten in unikaten slog. Razigranost in zabava vas vznemirjata v pozitivni smeri, vendar vaš moški ne sme biti preveč nagnjen k skrajnostim, mora pa prevzemati pobudo. Ko gre za ljubezen, potrebujete rituale dvorjenja. Ceneni ali narcistično naravnani moški vas močno odbijajo, zato se jim znate odločno izogniti.

Če se vaš Mars nahaja v devici

Pritegnejo vas moški, ki so zbrani, natančni, odgovorni in predvsem urejeni. Zdrav, naraven, negovan in skrbno nadišavljen moški je vaš zadetek v polno. Fizična pojava mora biti v vsakem primeru urejena, pomembna pa sta tudi njegov intelekt in način razumevanja. Preobremenjeni, samozadostni, ter zapuščeni tipi vas enostavno ne privlačijo. Prepriča vas lahko močan in kritičen mislec, ki točno ve, kaj si želi v življenju. Vse, kar vas skrbi je, da morate svojega izbranca vedno izboljšati. Ampak ne poskušajte tega na silo.

Če se vaš Mars nahaja v tehtnici

Privlačijo vas moški s šarmom, elegantnim pristopom, prijaznim obnašanjem in uravnoteženim umom. Neurejenost vas hitro ohladi, prav tako tudi pretirana neodvisnost. Z moškim, ki vam je všeč, morate vedno ustvariti harmoničen odnos, zato vas privlačijo bolj umirjeni, tisti, ki ne povzdigujejo glasu, ampak znajo poiskati diplomatsko rešitev. Urejen in zabaven, ki ga spremlja talent za ustvarjanje, je moški, o katerem sanjarite. Od njega pričakujete dolge predigre, ki vključujejo veliko nežnih besed in prijetnih komplimentov.

Če se vaš Mars nahaja v škorpijonu

Zapleten, skrivnosten, močan moški, ki izžareva strast, je vaša najljubša izbira. Predvsem vas privlači moški, ki izžareva čutnost, ki je nekoliko temen, s prodornimi svetlimi očmi in ima močno avro. Vaša intenzivnost je subtilna in vedno brezbrižna do njega, zato potrebujete ob sebi stabilnega moškega, ki se ne zlomi hitro. Privlačijo vas tudi moški, ki imajo pestro preteklost in so doživeli kakšno težjo izkušnjo. Ob moškemu, ki vas vzburja, morate imeti občutek, da je samo vaš in da si ga lahko vedno vzamete.

Če se vaš Mars nahaja v strelcu

Najbolj vam je všeč igriv, zabaven, inteligenten in iskren tip moškega. Nasmejan, z dobrim smislom za humor in edinstvenim stilom, vas bo z lahko prepričal v zmenek. Prav tako vam je všeč iskalec modrosti, ki ljubi učenje na duhovno-filozofskih področjih in pozna mnogih kultur. Še bolj pa je za vas privlačen, če ga zanimajo pohodništvo, plezanje, kolesarjenje in celo kampiranje. Skratka, iščete sproščenega in pustolovskega partnerja, ki je hkrati tudi najboljši prijatelj. Všeč vam je nekdo, ki je predstavlja izziv, je močan in sposoben, da se vam na simpatičen način upira. Obvezna je tudi trdna fizična, čustvena in duhovna povezava.

Če se vaš Mars nahaja v kozorogu

Privlačijo vas sposobni, vztrajni moški, ki obvladajo poslovne zadeve, vendar z njimi niso preobremenjeni. Nimate energije, da bi prenašali neodgovorne in preveč samovšečne moške. Lastnosti, ki jih pri moškem iščete so marljivost, prilagodljivost, ter sposobnost zaslužiti. Ko je govora o erotičnih užitkih, iščete legendarnega ljubimca s skoraj nenasitnim apetitom. Čutni dotik in masaže so nekaj, brez česa pri vas enostavno ne gre.

Če se vaš Mars nahaja v vodnarju

Najbolj navdušeni ste nad rahlo ekscentričnimi moški, ki imajo malce čuden stil oblačenja. Iščete zanimivega moškega, ki ni dolgočasen in vas zna spravljati v dobro voljo. Nekdo, ki je dojemljiv, malo zmeden, vendar samozavesten, je najbolj privlačen za vas. Agresivni ali preveč zasanjani tipi vas ne pritegnejo. Ker ste odprtega duha in podpornica univerzalne ljubezni iščete moškega, ki je samozadosten. Omejitve, ljubosumje in obtoževanje so lastnosti, ki vas pri moškemu takoj odbijejo.

Če se vaš Mars nahaja v ribah

Občutljivi, sočutni in zapleteni tipi moških vas močno privlačijo. Ker vas spremlja pomanjkanje zaupanja, je zvest, odločen in stabilen moški prava rešitev za vas. Privlačijo vas tudi zanimivi umetniki, ali moški, ki na nek način trpijo, saj hrepenite po tem, da jim pomagate. Neodvisni tipi moških vas odbijajo, saj vi potrebujete nekoga, ki je za vas tukaj, danes in jutri. Prepriča vas lahko globok moški, ki zna spretno plavati v vašem morju čustev. Seveda se mora znati prilagoditi in vas razumeti. Všeč so vam tudi podrejene vloge.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Everton Vila 

Preberite še: Horoskop: Moški, rojeni v teh znamenjih, so toksični!

Priporočamo tudi: Če s partnerjem počnete teh 6 stvari, se boste skupaj postarali

Najbolj brano