Horoskop: Preberite, kaj lepega vam za mesec OKTOBER 2017 napovedujejo zvezde

Venera in Mars bosta 5. oktobra zasijala skupaj s polno luno in prežarčila vse vprašljive odnose, kar bo pripomoglo k močnejšim zvezam. Srečni Jupiter se bo 10. premaknil v škorpijona, osredotočenega na denar.

Horoskop

Za podrobno napoved za mesec OKTOBER 2017 preverite svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Tehtnica (24. sep.-23. okt.)

Včasih nor, včasih tih, tako nepredvidljiv bo vaš začetek jeseni. Navidezno harmonično poslovno situacijo bodo pokvarili odnosi sodelavcev. Včasih se zdi, da premorete razumevanje za vse, čeprav ne doživljate enakih stvari kot drugi. Čustveni pretresi vas lahko presenetijo. Sprejmite izzive kot trenutno neprijetnost, in ne konec sveta, morda se iz njih izvlečete nepoškodovani. Vsaka izkušnja je neprecenljiva

Škorpijon (24. okt.-22. nov.)

Vi opazite tisto, kar drugi spregledajo, zato odkrivate poslovne možnosti, ki se skrivajo v senci. Kmalu boste videli priložnosti, ki jih ponuja pogled iz mrtvega kota. S svojo intuicijo boste predvideli poslovne namere sodelavcev. Dobro jih poslušajte in se vzdržite podajanja svojih nasvetov. Radi držite usodo v svojih rokah, še raje pa imate podporo in razumevanje partnerja.

Strelec (23. nov.-21. dec.)

Vaš nonšalantni pristop k življenju je zabaven in osvežujoč dodatek na delovnem mestu, a ne vedno. Vaši nadrejeni od vas pričakujejo hitrost, učinkovitost in predanost. Vzemite to kot dobronamerno, na delovnem mestu vas ne čaka slab mesec. Ne nazadnje dopustu bijejo zadnje ure. Ljubezen in družinsko življenje se borita z vetrom usode, na katerega vi ne morete vplivati. Ne obupajte, tudi če se zdi zaman.

Kozorog (22. dec.-20. jan.)

Za vami niso najlepši tedni, zdi se, da ste se po končanem dopustu začeli utapljati. Najhujšo bitko bijeta vaš razum in vaše srce. Ne pozabite, da zmagovalca določate vi. Prišli bodo dnevi, ko bi najraje ostali v postelji, a poslovni izzivi se vrstijo drug za drugim brez možnosti oddiha. Ne odlašajte z nobeno nalogo ali sestankom. Vsi vam bodo želeli podtakniti svoja mnenja, na koncu pa boste zaupali le sebi. Verjemite v svoj cilj.

Vodnar (21. jan.-18. feb.)

Ostajate zvezda na svojem delovnem področju, a čas je, da zaključite stare projekte, tiste nove pa za zdaj pustite ob strani. Ne skrbite, vas bodo že počakali. Ljubezensko življenje zahteva zanesljivost in mirnost. Za pravo rešitev boste morali poiskati srednjo pot, ne da bi pri tem netili prepire. Znate biti mirna, inteligentna sila v ozadju in v tem trenutku je to vaša največja moč.

Ribi (19. feb.-20. mar.)

Počasi, a zagotovo se pomikate proti cilju. Ko opazite nevarnost, se upočasnite in preučite, s kom imate opravka. Trenutno ne zaupate prav vsakomur. Zdržite in vsaj še malo poslušajte svoje srce, vedeli boste, ko bo čas, da prisluhnete razumu. V ljubezni se boste izogibali nevarnih situacij, tiste neizbežne pa so rezultat vašega popolnoma drugačnega načina življenja. Uživajte v življenju, pa če ste sami ali v dobri družbi.

Oven (21. mar.-20. apr.)

Radi imate izzive, včasih pa je tudi teh preveč. Kot bi vas preizkušali, koliko moči in živcev boste porabili ta mesec. Najtežje bo pravilno usmerjati energijo, a prihranite je nekaj za pomembne bitke. Začetek jeseni ponuja pravi čas, da svoje baterije napolnite v naravi. V ljubezni bodite vztrajni in trmasti. Naj vam povemo še, da so prijatelji na vaši strani in vas podpirajo.

Bik (21. apr.-21. maj)

Dokler je vaša delovna zagnanost v šesti prestavi, vas nihče ne more ujeti. Pred vami so veliki cilji, za katere se je vredno potruditi. Ohranjajte osredotočen pogled na prihodnost in končno naredite prvi korak v smeri svojih sanj. V družini in ljubezenskih odnosih morate le živeti in pustiti živeti. Partner lahko izzove vajino usodo, a je že prav tako. Pri tem spustite svoj ego karseda nizko.

Dvojčka (22. maj-21. jun.)

Veliko ljubezenskih težav ste pometli pod preprogo, a se jih je nabralo toliko, da ste se ob njih začeli spotikati še sami. Rešitev je lažja, kot se zdi na prvi pogled. V začetku jeseni boste s pomočjo svoje zvestobe in modrosti osvežili stara prijateljstva, ki so se pred časom znašla v krizi.

Rak (22. jun.-23. jul.)

Želite preživeti vsaj en miren mesec brez stresa? Nov mesec vam prinaša novo priložnost. Poglejte skrbem v oči, pomežiknite jim in vse bo v redu. Misli o ljubezni pa ne bodo tako mirne. Bi ali ne bi? Odločnost ni vaša najboljša vrlina, a jo še kako potrebujete. V odnosih z bližnjimi ne boste kazali milosti, zunaj svojega doma pa se ne boste veliko zapletali.

Lev (24. jul.-23. avg.)

Začetek jeseni vam prinaša nove ideje in svežo energijo. Če so te ideje kreativne, inovativne, celo revolucionarne, jih raje zadržite zase. Sreča vas bo spremljala pri majhnih, a sladkih stvareh. Ljubezen in družina sta izziv, včasih tudi trud. Ne izgubite vere v svojega partnerja, še manj pa vase, zapomnite si, da ste vi na prvem mestu.

Devica (24. avg.-23. sep.)

Tiho in predano potiskate svoje projekte naprej in upate na najboljše. Rezultati niso vrhunski, a so daleč od slabih. Ostanite potrpežljivi in počakajte na novo priložnost. Ukvarjanje s sabo je vedno dobra naložba. Očistite se negativnih čustev in ne iščite resnice drugje kot v sebi. Ko vse drugo pade, ostaja ljubezen.

Fotografija: Unsplash.com/Imani Clovis

Najbolj brano