Horoskop: Merkur v levu prinaša iskrenost v odnosih

Od 5. avgusta do 20. avgusta bo Merkur potoval v direktni smeri v znamenju leva.

Horoskop: Merkur v levu prinaša iskrenost v odnosih - Foto: Yanapi Senaud/ Unsplash

Simboli Merkurja so objektivnost, intelekt in prilagodljivost. V tem obdobju lahko napredujete tako, da postanete boljši opazovalec svojih lastnosti. Povečana inteligenca vam bo odpirala vrata do uspeha, le na pravi način jih bo treba odpreti.

Ne bodite presenečeni, če se boste bolj kot na odgovore osredotočali na vprašanja.

Čeprav se vam lahko v nekaterih situacijah to morda zdi zapleteno, bo to odlična taktika, kako narediti stvari bolj učinkovito ali razmišljati o njih bolj metodično. S pomočjo tega tranzita vaš um odpira različne perspektive, ki omogočajo, da boste bolj strpni in bolj kreativni. Planet Merkur predstavlja učne, logične, in komunikacijske odločitve, v povezavi z energijo znamenja leva, bo vse skupaj prihajalo iskreno iz srca.

Postali boste bolj topli in skrbni ter izjemno radodarni. Sposobni boste prepričati druge, da zaznajo stvari z drugega zornega kota in jih prepričati, da vam pogumno sledijo.

V tem času, ko boste bolj močni in samozavestni lahko preskusite delovanje drugačnih poti, načinov morda tudi spremembe vrstnega reda dnevne rutine. Če boste sledili svojim željam, se bodo na široko odprle vaše oči, zaznali boste tudi razne prednosti, ki jih lahko izkoristite v svoj prid.

Merkur v ognjenem levu bo izboljšal tudi vaše sposobnosti za poslušanje in govorjenje, s čimer boste postali bolj spreten sogovornik. Dogajanje lahko med tem časom postane veliko bolj barvito.

V kolikor ste do sedaj imeli težave je to čas, ko boste končno imeli priložnost, da spregovorite. Vendar bodite previdni, saj je Merkur hiter, lev pa je ekspresiven, zato vam besede lahko hitro uidejo iz ust. Med tem tranzitom lahko pričakujete veliko smeha, lahkotnost in duhovitost. Če ste s kom že nekaj časa v sporu, lahko sedaj rešite situacijo se razbremenite napetosti in se pogovorite o vsem skupaj na prijeten način.

Merkur v levu je priložnost, da usmerite vso levjo strast in navdušenje v umetniško delovanje.

S tem se boste sprostili in notranje umirili. Več boste ustvarjali, lažje boste prišli do notranjih odgovorov. Poglabljali se sicer ne boste v malenkosti, vendar boste kljub temu ob koncu tega obdobja očiščeni.

Na področju čustev se bo s tem vplivom lažje soočati, lažje bo tudi odpustiti, težko pa se bo prilagoditi, če vam nekaj ne bo všeč. Prepričani boste, da lahko odnosi napredujejo, zato se boste tudi usmerjali v iskanje rešitev. Želeli boste izgledati boljše, lepše, zato se boste v tem času posluževali raznih ritualov. Vse skupaj vam ne bo dovolj, če vas nekdo ne bo pohvalil. Kompliment bo glavna pozitivna nota tega vpliva, poleg povečanega poguma seveda.

Fotografije: Yanapi Senaud/ Unsplash 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Veliki poletni horoskop: Kaj vas čaka ta mesec?

Priporočamo tudi: Horoskop: Pomembne astro prelomnice v avgustu in septembru

Najbolj brano