Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v zemeljskih znamenjih?

Prijateljice, ki so rojene v zemeljskih znamenjih bika, device in kozoroga so najbolj prizmeljene ženske, ki vedno stojijo na trdnih tleh.

Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v zemeljskih znamenjih? - Foto: Profimedia

So stabilne, pragmatične in neomajne v svojih prepričanjih, nanje se lahko vedno zanesete. Prav tako so poštene in vam bodo povedale, da delate nekaj zelo narobe. Označuje jih čutnost, zato rade zbirajo stvari in prebujajo dogodke iz preteklosti. Delujejo v skladu s svojimi čutili, kar pomeni, da imajo rade okusno hrano, brezhiben okus za modo, spremlja jih tudi kreativna nota. Njihova potrpežljivost je zavidljiva, vendar se morajo uskladiti s svojimi vrednotami.

Ko postane težko in na plano priplavajo težave jih spremlja dovolj modrosti, da vedo, katere strategije jih bodo spodbudile k učinkovitemu reševanju problema ali situacije. Ker se ne bojijo, da bi si umazale roke, bodo odložile v trenutku, ko je potrebno priskočiti na pomoč vse in naredile vse, kar je potrebno, da bodo opravile delo do konca. Prijateljice, rojene v zemeljskih znamenjih ne bodo šle na naključno potovanje, najprej bodo želele dober načrt, kako bo vse skupaj potekalo, šele nato se bodo odločile ali gredo ali ne, česar jim ne bi smeli zameriti. Kozoroginja je obdarjena s kardinalno energijo in začetki, bikica spada med fiksna znamenja, zato jo je težko prepričati, devica pa je pripadnica spremenljivih znamenj, zato nikoli ne boste vedeli, s čim vas lahko preseneti.

BIKICA

Bikica je prava umetnica, ki svoj prirojen čut za lepoto in čutnost uporablja za izražanje svojih sanj in navdihovanje drugih. Ima najboljši okus za glasbo, filme, vino, modo in daje odlične nasvete, ki bi jim bilo vredno prisluhniti. Ona je vztrajna, delovna, zanesljiva in stabilna, če pa jo srečate ko ima slab dan, ne bodite presenečeni če bo lena, posesivna in razdražljiva. Ker je zvestoba njena vrlina, ne bo nikoli v prijateljskih odnosih omahovala v svojem srcu ali naklonjenosti. Bikica bo na koncu vedno dosegla, kar si želi, zato jo boste težko prepričali v nekaj odštekanega, v nekaj kar ne sodi v njena prepričanja. Zaradi njene vladarice Venere jo močno privlačijo poezija in filozofija ter ljubezen. Bikica rada gnezdi v domačem okolju, zato je to prijateljica, ki vas bo namesto odhoda v mesto raje povabila v svoj dom. Ker deli dobre nasvete, kako ohraniti stabilno in uspešno razmerje ji lahko popolnoma zaupate, da vas ne bo popeljala na napačno pot. Njeno življenje je obvladovanje ravnovesja med takojšnjim zadovoljstvom in samodisciplino. 

DEVICA

Prijateljica devica vedno vsako stvar oceni in analizira, česar ji ne bi smeli zameriti. Deluje logično, praktično, razumno in zbrano. Devica, ki jo pogosto vidijo kot perfekcionistko, si v resnici samo želi stvari narediti prav. S svojim sistematičnim pristopom k življenju najbolj ceni resnico in pravičnost, zato ji nikar ne poskušajte lagati. Zelo dobro se zaveda vseh odgovornosti in posledic, zato vas lahko v pravem trenutku opozori na nekaj, kar ste sami morda pozabili. Njena vodstveno usmerjena energija je lahko koristna tako pri delu kot tudi v prijateljskih odnosih. Zna se prilagoditi ter se zelo močno zaveda ravnovesja med materialnimi potrebami in potrebami drugih.  Ker je neodvisna in trdna v prepričanju, da lahko vse naredi sama, vas za uslugo ne bo prosila. Devica je znana po svoji neverjetni večopravilnosti, zato je to prijateljica, ki vas bo razumela in vam pomagala na vseh področjih.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je ambiciozna in delovna prijateljica, ki vas bo vedno, ko boste leni ali brezvoljni znala brcniti na pravi način. Nikoli se ne ustraši prevzeti odgovornosti, pomen daje nadzoru in statusu. Nekoliko hladno deluje, ker rada opazuje odvijanje situacij od daleč,  pravzaprav pa je tudi ona v notranjosti zelo občutljiva. Nikoli ne ne bo umaknila, če jo boste prosili za uslugo, saj vedno  dokonča, kar začne. Prizadeva si razumeti svoj namen in je zelo močna, ker njen ego ne ovira trdega dela in težkih odločitev, ki jih je treba sprejeti na poti do uspeha. Obožuje prijateljske povezave, ki ji omogočajo, da ohranja strukturo in tradicijo. Ker se ukvarja s svojimi osebnimi sposobnostmi, stvarmi, ki jih lahko dejansko manifestira, ne le sanjari o njih, je vedno trdno na tleh, z obema nogama. Ob njej se ne boste nikoli zlomili v vibraciji zablodenj, nerealnih vprašanj in pretiranega sanjarjenja, saj vas bo hitro znala soočiti s padcem na trdo podlago, seveda v vaše dobro. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj in najmanj zvesta astrološka znamenja: Rak vas ne bo pustil na cedilu, eno znamenja pa vas bo zlahka prevaralo

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi povsem bel videz. Navdušeni smo!

Najbolj brano