Horoskop: kaj morate februarja storiti za osebnostno rast!

Hladni dnevi in želja po napredku, nerešene zadeve in stres, vse to je potrebno obiti, da bi si lahko pričarale zadovoljne dni. In kaj je tisto, kar je potrebno storiti, da boste glede na vaše horoskopsko znamenje lažje osebnostno napredovale?

Horoskop: kaj morate februarja storiti za osebnostno rast! - Foto: Unsplash/ Fezbot2000

OVNICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo PREŽIVITE VEČ ČASA Z DRUŽINO.
 
Aktivna ovnica, ki je vedno v dogajanju, bi si morala v februarju vzeti veča časa za tiste, ki so ji resnično blizu. To so družinski člani, ki ji lahko podarijo topel občutek pripadnosti, ter s tem tudi občutek, da je ljubljena, ki ga kljub trdnemu, samozavestnemu karakterju še kako potrebuje. Družina se bo izkazala za najbolj stabilno podporo.

BIKICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo NAČRTUJTE POTOVANJE.
 
Čeprav bikice najraje uživate v svoji udobni coni, je za vaš razvoj v februarju zelo pomembno, da se nečesa resnično veselite. Začnite planirati potovanje, ne rabi biti v okviru vaših zmožnosti, saj ga lahko kasneje tudi prilagodite. Navdušenje, ki vas bo ob misli na tople kraje spremljalo, bo zagotovo sprostilo vaše misli.

DVOJČICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo MEDITIRAJTE.
 
Nemirne dvojčice imate v glavi sto načrtov in tisoč misli, pomembnih in nepomembnih, zato bo v februarju najboljša izbira, ki vas vodi k osebni rasti meditacija. Poiščite ustrezno zase in videle boste, da ste po njej spočite, bolj zavedne in predvsem zelo sproščene, kar je za vaš nemirni duh pravi balzam.

RAKICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo SE VEČ SMEJTE.
 
Rakice se prevečkrat izgubite v svojem svetu čustev in se pozabite zabavati. Naj bo smeh v februarju vaša odskočna deska k uspešni osebni rasti. Z njim boste preprečevale bolečino, izboljšale počutje, odstranile stres in pozabile na bivšega, ki se še vedno sprehaja po vaših mislih in vas močno vznemirja.

LEVINJA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo PREŽIVITE VEČ ČASA V NARAVI.
 
Čeprav ste levinje zelo delovne in aktivne, si premalokrat vzamete čas zase. Naj bosta narava in svež zrak v februarskih dneh vaše poživilo in dejavnik, ki vas vodi k učinkoviti osebni rasti. S pomočjo svežega zraka in svetlobe boste spodbudile hormone sreče in se veliko lažje soočale z napetimi urniki in obveznostmi. Narava pa bo prebudila tudi golobja čustva.

DEVICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo SE VEČ DRUŽITE S PRIJATELJI.
 
Device ste bolj zadržane, točne, dosledne, vendar včasih premalo družabne in odprte, zato se skušajte v februarskih dneh več družiti. Še posebej dobra družba bodo samozavestni in odločni prijatelji, s pomočjo katerih boste preko pogovorov in nasvetov veliko lažje in hitreje osebnostno napredovale. Naučite pa se sprejeti tudi njihove dobronamerne kritike.

TEHTNICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo SI PRIVOŠČITE MODNO PREOBRAZBO.
 
Za tehtnice je lepoto številka ena in če želite v februarskih dneh osebnostno napredovati, se boste najprej lotile zunanje podobe. Naj vam tokrat ne bo škoda denarja in časa, da se zapodite v lepotni salon in si privoščite tisti modni kos, o katerem že dolgo sanjate. Ko boste videti kot si želite, prihaja tudi notranja skladnost.

ŠKORPIJONKA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo POMAGAJTE DRUGIM.
 
Škorpijonke znate biti večkrat bolj egoistično naravnane, v februarskih dneh pa vam bo tisti dober notranji občutek podarjen, če boste pomagale drugim. Vse kar boste storile, vas bo preplavilo s srečo in zadovoljstvom, zato se nikar ne sprašujte in ne dvomite, ali delate prav in ali vam bo vse skupaj kdaj povrnjeno. Tudi če ne bo, dobro delo vas bo obogatilo.

STRELKA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo VEČ SPITE.
 
Pustolovsko naravnane strelke ste ves čas v pogonu in v bistvu vam je všeč, da potrebujete malo spanja in počitka. Kaj pa če bi v februarskih dneh obrnile ploščo, poslušale svoje telo in si privoščile več spanja, ki je še kako koristno za vas in vas vodi k notranji umirjenosti. Zapomnite si, manj spite, manj boste optimistično naravnane.

KOZOROGINJA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo BODITE HVALEŽNI.
 
Čeprav se kozoroginje za svoj uspeh trudite po svojih najboljših močeh in ste za pozitivno stanje na svojem računu zaslužne same, bodite v februarskih dneh bolj hvaležne, predvsem za priložnosti, ki so vam v življenju podarjene. S hvaležnostjo se boste veliko lažje približale bolj učinkoviti osebni rasti in napredovale.

VODNARKA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo SI DOVOLITE LJUBITI.
 
Vodnarke ste najraje neodvisne, tudi ko ste v resnem razmerju, vendar je februar čas, ko bi si lahko dovolile ljubiti, brez zadržkov in nadzora ter si dovolile biti ljubljene, seveda brez pripomb in sarkazma. Ljubezen je tista, ki odpira vsa vrata na poti k učinkovitemu osebnemu razvoju, zato se čim prej spoprijateljite z njo.

RIBICA

Če želite, da boste ubežale težavam in dosegle zadovoljstvo SE DRŽITE ZASTAVLJENIH CILJEV.
 
Ribice, prenehajte sanjariti o desetih možnosti, ampak se v februarju raje usmerite le v eno, ter jo skušajte vztrajno popeljati do konca. Moč, ki jo boste pridobile, ko boste požele uspeh, bo zagotovo odlično vodilo na poti k osebnemu razvoju, povečala pa se bo tudi vaša samozavest, zato se nikar predolgo ne zadržujte v svojih sanjah.

Pripravil: Horoskop.si
Fotografije: Unsplash/ Fezbot2000

Preberite še: Horoskop: Kakšni moški vas neznosno privlačijo, je odvisno od Marsa!

Priporočamo tudi: Ženske nismo sitne, samo SITE smo vsega! (iskrena izpoved 30-letne Slovenke)

Najbolj brano