HOROSKOP: Česa se morate znebiti, da bi bili resnično srečni?

28. 5. 2018
HOROSKOP: Česa se morate znebiti, da bi bili resnično srečni? (foto: Unsplash.com/João Silas)
Unsplash.com/João Silas

Preverite, kaj je tisto, kar vas ovira na vaši poti do sreče glede na vaše astrološko znamenje, in se tega čim prej znebite!

Vsi se v življenju soočamo z vzorci in lastnostmi, ki jih želimo spremeniti, saj se zavedamo, da nas ovirajo na poti do sproščenega življenja. V sebi poiskušajte poiskati razloge in se izogniti navadam, ki vaše astrološko znamenje vodi v nezadovoljstvo.

OVNICA

Ovnica je tako samozavestna, da ji je za druge skoraj vseeno, zato je njen največji problem, da pozornost skozi življenje in situacije, ter razmerja polaga nase. Vse to je zanjo pozitivno, vendar le dokler ima ob sebi ljudi, ki to sprejemajo in prenašajo, saj je lahko njena lastnost, da je polna sama sebe večkrat nezaželena, še posebej v skupini ljudi, ki se sami ne cenijo dovolj.

BIKICA

Bikica je materialno usmerjena, poleg tega ji imetje veliko pomeni, zato jo ta njena sigurnost in varnost večkrat pripeljeta v slabo situacijo ali nervozo, ki se ji kopiči, dokler njene velike želje niso izpolnjene. Njena potreba po urejenem statusu je sicer pozitivna vrlina, vendar ji lahko, če pretirava, večkrat škodi kot koristi, ter jo popelje tudi do dejstva, da marsikdo misli, da je stiskaška.

DVOJČICA

Dvojčica je strokovnjak, ko je potrebno krivdo piskati drugje. Sploh ji ni hudo, ko se hudomušno nasmehne in s prstom pokaže na nekoga, ki sploh ni kriv. Njeno izmikanje resnici in odgovornosti ji sicer včasih uspe, vendar jo ljudje zaradi njene frfotavosti hitro preberejo in takrat lahko po hitrem postopku izgubi vso njihovo zaupanje, ki si ga potem seveda zelo težko ponovno pridobi.

RAKICA

Prav je, da želi rakica imeti preteklost razčiščeno in pod nadzorom, vendar ji lahko nenehno spominjanje na preteklost in njeno razčlenjevanje povzroči velike težave, saj se v teh energijah težko pomika v sedanjem trenutku, kaj šele v prihodnosti. Morala bi pozabiti na to, kdo jo je enkrat prizadel in dovoliti novi ljubezni da zasenči njeno preteklost in osvetli njene ljubezenske trenutke.

LEVINJA

Levinja je tista, ki gre običajno sama skozi preobrazbe, ki svetuje drugim in se vedno in povsod znajde. Prav je, da deli nasvete in se skuša vživeti v vlogo drugih, vendar le tako pogosto pozablja nase in se kmalu znajde pod pritiskom, saj njene skrite želje niso izražene. Njena samozavest je nalezljiva, vendar se je ravno zaradi tega marsikateri moški resnično ustraši.

DEVICA

Potreba po redu, analitičnost in precizen pristop so vrline, ki bi si jih marsikdo želel, devica pa lahko z njimi poruši svojo srečo, saj jo vse, kar želi imeti pod nadzorom po drugi strani vpenja v vzorce, ki ne dovolijo svobodnih odločitev. Njena premišljenost jo lahko v določenih situacijah drago stane, hkrati pa s svojim neprestanim iskanjem napak močno ovira okolico.

TEHTNICA

Tehtnica si močno otežuje svoj življenje s stalnim kompliciranjem. Vse kar se ji dogaja večkrat premisli in odločitve težko sprejema sama. Tudi tam kjer bi lahko funkcionirala enostavno, običajno najde razlog da se ustavi in nekoliko zakomplicira, ali morda popravi, saj je odličen estet, ki opazi vsako napakico ter takoj zazna okolje, ali ji je všeč, ali pa jo začne dušiti.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka bi veliko lažje potovala skozi življenje če bi se znebila ljubosumja in maščevalnosti. Ko je razočarana, naj namesto da kuje zaroto, raje sprejme vse skupaj in v miru razmisli, saj si svojimi dramatičnimi napadi večkrat škodi. Navale ljubosumja bi morala brzdati, saj nihče ne želi ob sebi osebe, ki ves čas nadzira, sprašuje in skuša manipulirati.

STRELKA

Strelka je sicer vedno optimistična, vendar velikokrat zelo neodgovorna in brezbrižna, kar ji v življenju povzroča večne težave. Tako ljubi neodvisnost, da je v svojih odločitvah večkrat zaradi strastne vročekrvnosti prenagljena in nato pričakuje, da jo bodo ostali razumeli. Čeprav je radodarna, ustrežljiva in odprtega srca, bo večkrat zaradi svojega zamujanja in neodgovornosti razočarana.

KOZOROGINJA

To, da je kozoroginja odlično motivirana in pridna kot mravljica ji daje dodano vrednost, hkrati pa je to lastnost, ki krade njeno svobodo in sproščenost. Zaradi številnih obremenitev je večkrat vpeta v razne kalupe, ki ji dajejo pridih hladnosti in zaskrbljenosti, s čimer si zmanjšuje možnosti za srečo in zadovoljstvo. Prav je da sledi tradicionalnim vrednotam, vendar lahko kdaj kakšno tudi zaobide.

VODNARKA

Svobodna, razigrana in vedno zabavna vodnarka je sicer odlična družba, vendar zaradi svoje lastnosti, ki jo usmerja k temu, da vedno ugaja vsem in vsakemu večkrat zabrede v fazo nezadovoljstva, saj je včasih tudi ona naveliča zabavati druge. Družabna in odprta je vedno pripravljena priskočiti na pomoč, vendar je tudi razočarana, če tega kdaj kasneje ne dobi v zameno.

RIBICA

Sočutna in malce labilna ribica skuša vedno na nežen način rešiti vsako situacijo, vendar lahko s tem doseže, da jo ljudje premalo spoštujejo in jo označujejo za neodločno in izgubljeno. Njena harmonija in sreča sta dostikrat odvisni od duhovne ubranosti ljudi v njeni bližini, kar jo lahko dolgoročno pahne v nezadovoljstvo, še posebej takrat, ko se želi postaviti zase.


Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/João Silas

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave