Klepet po odhodu: Maja Bulog

Devetnajstletna Maja Bulog je pričakovala, da jo bodo žirija poslala domov, zato je izločitev ni preveč prizadela. Vseeno pa bi želela še malo ostati z dekleti.

Klepet po odhodu: Maja Bulog - Foto: Fotografija arhiv TV3

Kako bi opisali svojo izkušnjo v Slovenskem top modelu?

Če ne bi pristala v slovenskem top modelu, mislim da nikoli ne bi izkusila, kako točno poteka delo manekenke. Tam sem se ogromno naučila in tudi nagarala, ker delo manekenke ni lahko. Ne obžalujem, da sem se prijavila in vsaki punci, ki si želi ukvarjati z manekenstvo, bi predlagala, naj se prijavi.

So vas našli skavti ali ste se sami prijavili na oddajo?

Našli so me skavti med nakupovanjem in razložili za kaj se gre. Slišati je bilo zanimivo, zato sem se prijavila.

Ste imeli pred začetkom oddaje že kakšne manekenske izkušnje?

Razen enega fotografiranja za frizerski book in narejenega tečaja manekenske hoje ter poziranja, nimam imela nobenih izkušenj. Ampak to je kar nekaj, ker to, kar sem se tam 'naučila', ni uporabno v svetu mode.

Vas je prizadelo, da ste morali zapustiti oddajo?

Prizadelo me ni, ker sem vedela oziroma pričakovala, da bom oddajo zapustila. Ni pa mi bilo vseeno, da sem morala zapustit oddajo, saj bi z veseljem ostala še nekaj časa.

Kakšna se vam je zdela žirija?

Žirija se mi je zdela v redu, všeč so mi bile njihove kritike, ker smo dekleta tako napredovala. Čeprav se mi zdi, da so včasih tudi po nepotrebnem kritizirali.

Kateri so vaši najlepši in najslabši spomini na Slovenski top model?

Najlepši spomini so izzivi, fotografiranja in snemanja. Najslabši so pa celodnevno čakanje, da sem prišla na vrsto pri fotografiranju. To je bil test, če smo dovolj trdne za ta posel.

Kaj boste najbolj pogrešali?

Seveda bom najbolj pogrešala punce, druženje z njimi in lumparije ki smo ena drugi delale. Moram pa priznati da pogrešam tudi kamere in fotoaparat.

Imate kakšnega najljubšega domačega in tujega oblikovalca?

Nimam, bolj je važen dizajn kot ime.

Za katero od preostalih tekmovalk navijate, da bi zmagala?

Najbolj navijam za Kamilo, ker je vedno imela najboljše slike in v njej vidim veliko potenciala. Izpostavila bi pa tudi Tino, ki počasi koraka proti vrhu, mislim da bo še veliko pokazala. Upam da obe ostaneta še dolgo v top modelu.

Meta Kač

Fotografija arhiv TV3

Najbolj brano