Azijska modrost v izdelkih Shiseido

Se sprašujete, kako lahko poskrbite, da vaša koža ohrani mladosten videz?

Promocijsko sporočilo, 2. 8. 2011
S Shiseido-vo novo WrinkleResist24 linijo je mladosten videz povrnjen.

Shiseido se je spraševal prav isto že več kot desetletje. Po desetletni intenzivni raziskavi o tem kaj stara kožo, je prišel do prelomnega odkritja. UV žarki povzročajo resne poškodbe kože, kar privede do začasnega nastajanja gub. Z nadaljnjo raziskavo je Shiseido razkril dejavnik, ki sproža nastanek gubic. Vaš mladosten videz kože je sedaj lahko prepoznavni znak za vse življenje.

Izdelki, ki vam pomagajo pri ohranjanju mladostnega videza:

  • Benefiance WrinkleResist 24

Nega za preprečevanje nastajanja novih gubic in zmanjšanje že obstoječih. Za najboljši rezultat sta potrebni dnevna in nočna nega kože. Z dnevno nego kožo zaščitimo proti gubam, ki jih povzročajo UV žarki in drugi prosti radikali. Ponoči koža potrebuje najboljše možne pogoje za regeneracijo. S Shiseido-vo novo WrinkleResist24 linijo je mladosten videz povrnjen.

  • Extra Creamy Cleansing Foam

Bogata čistilna pena nežno odstrani vse nečistoče in odmrle celice, ki lahko povzročijo znake staranja, ne da bi odvzela koži njeno vlago. Nežna, bogata pena koži podari vlažen in gladek občutek. Vsebuje granule Bio-hialuronske kisline, Shiseido-vo ekskluzivno sestavino za ohranjanje vlage, ki kožo pušča svežo in navlaženo.

  • WrinkleResist 24 Balancing Softener

Celovit losjon proti staranju, ki učinkovito izpodbija znake staranja kože. Z veliko vlage, razkošen mehčalec deluje na površino vaše kože tako, da jo naredi bolj dovzetno za nadaljnje zdravljenje kože. Koži zagotavlja mehkobo in prožnost ter zmanjšuje nastanek gub.

  • WrinkleResist 24 Day Emulsion SPF 15 in Day Cream SPF 15

Oba dnevna vlažilca delujeta proti staranju kože, prav tako kožo ščitita pred poškodbami UV žarkov in drugimi okoljskimi dejavniki. Nastanek gubic je opazno zmanjšan, medtem, ko se skozi ves dan ohranja bogata vlažnost, tudi v zelo suhih razmerah. Vsebujeta ekstrakt timijana, ki ima funkcijo zaščite kože pred škodljivimi vplivi UV žarkov. Oba proizvoda sta zelo dobri bazi za make up.

  • WrinkleResist24 Night Emulsion in Night Cream

Oba nočna vlažilca delujeta proti staranju kože in intenzivno delujeta na gubice še preden postanejo bolj opazne. Nudita opazno zmanjšanje gubic in vzpodbujata obnovitev kože med spanjem, za njen svilen in gladek občutek. Tako emulzija kot krema spodbujata takojšnjo glajenje in zagotavljata dramatični efekt v samem zmanjševanju gubic in izrazitih linij. Vsebujeta ekstrakt šentjanževke, ki zavira proces staranja, ter omogoča svežo in sijočo polt po uporabi.

  • Shiseido's 24 Hour WrinkleResistance

Sinergijski učinek se ustvari z uporabo štirih izdelkov v kombinaciji in zagotavlja dodatek k negi kože.

Vonj: vir sproščenosti in udobja

Prepojen z edinstevnim vonjem azijske orhideje, Benefiance WrinkleResist24 spremeni dnevno rutino v sproščujočo izkušnjo. Efekt azijske orhideje je omenjen v antičnem tekstu, ki je bil zapisan pred več kot 1000 leti. Prefinjeni cvetovi te orhideje so bili visoko cenjeni v hortikulturi in negovani med samo aristokracijo. Sama dišava dokazano pripomore pri sproščanju. Ima tudi negovalne lastnosti, ki pripomorejo k čvrstosti kože.

Oblika: Ženska silhueta.

Oblika teh dinamičnih, modernih embalaž, izžareva občutek elegance, prav tako pa sporoča moč, energijo in poživljajočo življenjsko moč. Trdni in obteženi pokrovčki prikazujejo bogato novo tvorbo linije Shiseido Benefiance WrinkleResist24.

Barva: Precious Gold

Precious Gold je ime za Shiseido zlato barvo iz pomembnega razloga. Ta svetla, čutna zlata namiguje ženstvenost, eleganco in vrhunsko uglajenost. Prosojna posodica poveličuje tople tone vsebine in prispeva k podobi mehke in lepe kože.

Najbolj brano