Nagrade Promocijsko sporočilo

NAGRADNA IGRA: V Optical Express na BREZPLAČNO lasersko korekcijo vida

2. 8. 2017
NAGRADNA IGRA: V Optical Express na BREZPLAČNO lasersko korekcijo vida

Poletje je tukaj ter z njim meseci uživanja in počitka. Želimo biti popolnoma sproščeni in se znebiti vsega, kar nas obremenjuje. 

Za vse tiste, ki ne marate nositi očal in vam je dovolj težav s kontaktnimi lečami, obstaja rešitev. To je laserska korekcija vida. Danes je to rutinski in varen poseg z odličnimi rezultati. V manj kot 20 minutah se lahko za vedno poslovite od očal in leč ter v popolnosti in v vsakem trenutku uživate v vseh svojih življenjskih trenutkih.

Tehnologija za lasersko korekcijo vida je toliko napredovala, da je poseg prilagodljiv vsakemu posamezniku. Današnji laserji zagotavljajo varnost in natančnost do te mere, da sta celo NASA in NATO to tehnologijo odobrila za lasersko korekcijo vida astronavtov in vojnih pilotov, ki delajo v izredno zahtevnih pogojih. Prav tako tehnologijo uporablja Optical Express. Govorimo o platformi iLASIK, ki je sestavljena iz femtosekundnega laserja IntraLase in laserja VISX Star S4 excimer.

Z lasersko korekcijo vida je mogoče odpraviti kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem in starostno daljnovidnost. Poseg je neboleč in hiter. In kar je najpomembnejše, že naslednji dan lahko opravljate večino svojih vsakodnevnih opravkov.

Optical Express

Za BREZPLAČNO lasersko korekcijo vida in prenočitev v Zagrebu se prijavite TUKAJ!