Suki - za mrzle zimske dni

100% naravna kozmetika Suki, ki ima na drugi strani luže tako znane navdušenke kot so Alicia Silverstone, Oprah, Catherine Heigl, Courtnex Cox, Julia Roberts, Thandie Newton in druge, je že dobro leto na voljo tudi Slovenkam, v številnih podajalnah po vsej naši državici.

Nagrade, 8. 12. 2009
Suki - za mrzle zimske dni - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

V njeno učinkovitost se je prepričalo že veliko uporabnic, vse pa naravnost obožujejo čudovit, naraven zeliščni vonj negovalnih izdelkov in svojo na novo prebujeno, žametno mehko kožo in obraz, sijoč od zdravja.

Pozimi, ko imamo zaradi centralnega ogrevanja in suhega zraka v prostorih pogosto težave z izsušeno kožo, je še posebej pomembno, da ji posvetimo več pozornosti. Suki Kramer, ustanoviteljica podjetja Suki inc. priporoča nego z izdelki, bogatimi z rastlinskimi olji in zelišči, ki pomagajo zaceliti razpoke, ki nastanejo zaradi mraza in izsušenosti.

Nam je bila še posebej všeč žametna krema za telo, Velvet moisturizing cream, ki so jo kot darilce prejeli tudi glasbeni ustvarjalci, povabljeni na letošnjo podelitev Grammyjev. S svojim nežnim, opojnim vonjem vrtnice in vanilije in lahko, nemastno teksturo ki se lepo vpije v kožo, bo navdušila tudi tisto izmed vas, ki bo pravilno odgovorila na

Nagradno vprašanje:

  • Navedite ime in priimek ženske, ki je ustanovila podjetje, ki proizvaja 100% naravno kozmetiko Suki.
Odgovore sprejemamo do 15. decembra 2009, na naš e-naslov.

POZOR! Poleg odgovora v e-sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in mobilno številko), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

Za dodatne informacije obiščite slovensko stran Suki na internetu, o promocijah, na katerih se lahko podrobneje spoznate z izdelki pa lahko izveste tudi na facebooku in twitterju.

Nagrajenka

Suzana Jus, Ptujska Gora

Najbolj brano