NIVEA Extreme Resist

Ni je junakinje med nami, ki si ne bi želela dolgih, še bolj dolgih, najdaljših trepalnic. Verjetno se prav vse zavedamo, da je to eno od najbolj pomembnih ličil. Zato preizkušamo in preizkušamo vedno nove in se - kar priznajmo - navdušujemo nad vedno novimi idejami, ki jih pred nas postavljajo proizvajalci.

Nagrade, 7. 7. 2009
NIVEA Extreme Resist - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Tokrat vam podarjamo novost

Nivea, Extreme Resist

Imejte čudovite ne glede na to, kaj se dogaja okrog vas.

In kako deluje »čarovnija« 70% daljših trepalnic?

S tanko žičnato krtačko z manjšim številom odprtih vlaken, ki dosežejo več trepalnic prav od korenin vse do konic, lahko trepalnice ločite in poudarite kot še nikoli prej. Ščetine so prožne, zato lahko z maskaro nežno ujamete vsako posamezno trepalnico in podaljšate njen videz brez grudic ali neenakomernega nanosa.

Nasvet za nanos maskare

Pred nanosom Extreme Resist maskare za podaljšanje se prepričajte, da so trepalnice popolnoma čiste.

Široko odprite oči in s prsti dvignite obrv, da se trepalnice razprejo kot pahljača. Nanos začnite pri koreninah, da bo maskara ločila vsako posamezno trepalnico. Na zgornje trepalnice nanesite dva sloja maskare, s krtačko pa še enkrat prekrijte trepalnice na zunanjem robu, da jih dodatno podaljšate. Na spodnje trepalnice nanesite le en sloj maskare.

Nagradno vprašanje

  • Kako pa vam uspe kar najbolj podaljšati vaše trepalnice?

Odgovore sprejemamo do torka, 14. julija 2009, na naš e-naslov.

POZOR!

Poleg odgovora v sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in mobilno številko), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

Nagrajenka

Vesna Mladenova, Kranj

Kako še bolj podaljšati trepalnice? Če izvzamemo nekajkratno ponovitev nanosa maskare, si lahko za bolj bogate trepalnice omislimo naslednji trik; ko zaključimo z maskaro, na trepalnice nanesemo še puder v kamnu oziroma prahu (loose powder) in dokončamo še z enim nanosom maskare. Omenjeni postopek bo odebelil in opazno podaljšal trepalnice.

Iskrene čestitke!

Najbolj brano